2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet evet evet , hepinize çok kanım ısındı benim de, önceleri birazcık uzaktım ama şimdi bende buradan çıkamaz oldum :)

amin canım inş. Rabbim hepimize sağlıklı bebiş ve sağlıklı bir gebelik nasip eder.

kuzu şükran da istemeye istemeye demir ve coraspin verdi bana:26:
kan akışı çok olsun diye malum 2 plesentamız var ya
ama onun dışında hemen hemen dediklerini yapmaya çalışıyorum
miniklerin sebzeye alerjisi var 4. ay bitecek neredeyse hala sebzeler ve salçalı yemekler çıkıyo

bideeee
çatlak için sakın lierac a para vermeyin
400-500 lira döktüm bi işe yaramadı
çatlayan çatlıo
kakao yağı ve bebe yağı sürün bol bol
bi de çok su için yeter
zaten hamile iken min 2,5 litre su için amnio sıvısı kendini yenilesin ve idrar yolu enfeksiyonu olmayın die
aman aman korkutmiim de idrar yolu enfeksiyonu erken doğum nedeni
doğum demişken epidurali de şiddetle öneririm

kızlar dahiliye doktorundan geliyorum,kansızlık çıktı bende.demir ve b12 eksikliği yokmuş,hatta kullandığın demir ilacını boşuna içiyosun,keselim onu dedi.zaten kafama takılmıştı benim kadın doğumcum başka ilaç vermemişti bana.neyse kan verdim elektro bişi testiymiş akdeniz anemisimi diye bakılıcak,eğer öyle çıkarsa eşimdende kan istiycek ondada çıkarsa bebeğimdede olması muhtemelmiş.2 gündür rahattım herşey yoluna giriyo çok şükür diyodumki bide bu çıktı başıma.şimdi ben 2 hafta demir,vitamin vs ihtiyacımı doğal besinlerden alıcam artık heralde,birde bu kadın dopum doktorumu kesin değiştiricem.

Amin arkadaşım. Bu arada bende çok kilo aldım. Pek belli olmuyor ama naapalım miniklerimiz sağlıklı olsunda gerisi halledilir

epidural spinalden farklı değil mi
spinalle direkt belden aşağısı uyuşuyo, epiduralle kateter takılıyo ve zaman zaman veriliyo değil mi

çatlak konusuna hiiiiç girmeyim ben direkt çatıııırrrrrrtttttt

Son düzenleme:
Geçmiş olsun arkadaşım. Hemen canını sıkma inşallah bir şey çıkmaz.

canım inş. bişi çıkmaz sendede bebeğinde..

çok tabi ben hiç almadım ilk 3 ay düşün o halde 15 le tamamladım
haşmetli kilolar ve ödem son dönem okuo insanın canına
dikkat edin

coraspin i bende içtim mecbur :)

ben bilmiorum dostum farkını biliosun korktuğum şeylerde cehalet mutluluktur der sıyrılırım işin içinden
tek bildiğim epidural olduğum çok kolay olduğu o kaa :)

demir hapı içiyosan ondan olabilür:44:
çok acayip acıktırıyor

ben de demir hapı ve elevit içiyorum 1 kilo aldım,iştahım da aynı.bünye sanırım.Yalnız 2,5 3 lt su içmeye dikkat ediyorum.bu arada ben de lierac aldım öğlen bebe yağı akşam lierac sürüyorum..ama hemen bitecek gibi gün aşırı kullanıp arada zeytinyağı süreyim diyorum:)

ben bilmiorum dostum farkını biliosun korktuğum şeylerde cehalet mutluluktur der sıyrılırım işin içinden
tek bildiğim epidural olduğum çok kolay olduğu o kaa :)

ivet boşver epidural diyosan epidural
karıştırmaaaa

ben sadece 1 kg aldım
ama başlangıç kilom+1, ilk 3 ay bulantılardan 3 kg vermiştim
şimdi 4 kilo mu almış oluyorum acep:44:

bence de bizim dağlara lierac mı dayanır
benim geyik doktor da serde varsa çatlamak çatlayacaksın azizim diyor

benim de maşallah bel bacak türkiye karayolları haritası gibi o yüzden hiç düşünmüyorum çatlak matlak
lierac yerine bebişlere bişiler alırım

ben de ara ara kullanırım.zaten çatlak kremim,sebamed duş jelim,sebamed makyaj temzleyicim derken tüm masraflar benden ötürü:)

maalesef kuzum :)

piiiyyyyuuuuuwwvv
ben de 4 ayda 1 kilo ayda 1 1
ebru şallı gibi 6 kiloda tamamlarım diyodum

annem tek bebekte 25 kilo almış
amca kızı ikiz bebekte 28 kilo aldı
benim sadece 6 kilo almam ihtimal dahilinde değil pek önünde kesin bir rakam olur

ama başlangı. kilo ( atıyorum 55 ise ve sen şu anda 56 kilo isen ) sadece 1 kilo almış oluyosun ve bu süpppperrrrrr....
ödüm kopuyor şişmanlayıp çatlıycam diye...ben de bugün lierac alacaktım ama vazgeçtim bak yine şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…