2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aman benimde bi uykum var ki

Evet dün gece 12 de yattık, hatta geçiyordu.Randevumuz olduğu günlerde herkese tekmil veriyoruz telefonda kız şunu yaptı bunu yaptı diye..Banane teyze hala....Öğlen aralarıda yürüyüş yapıyorum aslında kestirsem biraz kendime gelirim.

canım alınma hemen :) eskiden çok daha fazla kişi olduğumuz için arada yazılanlar kaçabiliyosu , şimdi biraz daha az kişiyiz , merak etme ilgileniriz :)

Yok canım alınmam. İşte hepimizde oluyor malum bazı günler biraz daha hassas oluyoruz. Bu arada Sonucu kötü çıkan arkadaşlar olmuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah iyi sonuçlar alıp sağlıkla doğum yapıcaz hepimiz

utopyacım sen istanbulda mıydın??nereden aldın istanbuldaysan??
bugün tatil bize:)sabah sınvda gözetmendim gittim geldim evde olmak süpermiş

hayır ankaradayım canım
internetten aldım hepsiburadadan
ama asıl markası demonte mobilya, yeri mersindeymiş
kendi sitesinde daha ucuza bulabilirsiniz
hepsiburadadan aldığımda 100 tl hediye çeki vermişlerdi, o yüzden o zaman orası daha ucuza gelmişti bana

aman canım fazlada anlatmayın heşeyi nazar oluyo valla... ben daha hamile oldugumu ne kendi tarafıma nede eşimin tarafına söledik...

hmm tamam canım,hepsiburadaya da bakarım.sağ ol:)

ay kızlar merhaba. dün annemdeydim giremedim hiç foruma, deminden beri geçmişi okuyorum valla. bi günde amma sayfa yazılmış yawwwwww

bir de ben le eşim dersek 4 kişi mi olduk yani... tmm allah azımızı çoğa saysın diyelim

bu akşam kayınvalideme gidicez yemeğe gç geliriz ama başka perşembe gecelerinde ve ben cumaları gündüz de okurum o zamanlarda ben de okurum kızlar yasin. siz de dualarınızda beni eksik etmeyin olur mu?

kızlar aranızda progestan kullanan varmı? haftasonundan beri kullanıyorum bazen çok baş dönmesi yapıyo:111:

ferdacım hergün pehlivan gibi yağlanıyorum ama cıx,yine çatlıyorum yine çatlıyorum.

ya kızlra benimde baldırlarım ve sadece sağ göğsüm çatladı çünkü nerdyse şuan diğerinin iki katıdr herkesin göbeği çatlar senin bacaklar çatlamış dedi. ben de ergenlikten kalma belimde çatlaklar vardı ama bi de şimdi bunlar offfff, kociş beni beğenmezse ya :18::18::18:
dr bana sebamed in kremini vermişti. bu hafta da bebe yağı, badem yağı falan da sürebilirsin dedi.

ben de kilo aldım ahhhh ahhh. nerdeyse 6 kilo aldım bu haftaya kadar. balon olcam balon

ya kızlar bi de bnm dr. şimdiye kadar elevitten başka ilaç vermiyo bana. bu herşeye yeter dedi. sütü meyveyle ye, yoğurduda yemeklerle ye dedi

neyse muhabbete bölece girmiş olayaım ben de

şu an gayet güzel burası daha önceki gibi değil bende rahatsız olmuştum sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım artık diyorum.bir aile gibi oluyor insan burada.bir kaç arkadaş daha var burda ay annelerinden sanırım git gide tanıdıkça daha güzelleşiyor sohbetler.

hihi ben de 4 kilo aldım , durduramıyorum, hızla devm ediyor.ilk 3 ay çok iyiyidi de, şimdilerde çok hızlandım nedense :S

crafty kuzum bize bir de ne yediklerinden bahseder misin????
maşallah Nilimiz goccaman doğdu..tecrubelerinden faydalanalım

crafty kuzum bize bir de ne yediklerinden bahseder misin????
maşallah Nilimiz goccaman doğdu..tecrubelerinden faydalanalım

3870 doğdu kuzum maşallah :)
Her gün muz yedim(Minnak bebe analarına en çok önerilen besin)
Dengeli beslenmeye ÇALIŞTIM çalıştım zira ilk 3-4 ay makarna ve yoğurttan başka töbe bişi süremedim ağzıma
çok meyve yedim çokkkk ama şansıma yazdı her türlü güzel meyve vardı
sigar hiç içmedim ona dikkat edin içmeyin
soda içtim günde 1 tane + mutlaka ceviz badem fındık ve günde 1 tane hurma yedim (aman yemeyin 1 den fazla çünkü doğumu tetikliyor)
Balık yedim son dönemde bide benim dr ilaca çok karşı bi adamdı ben ne demir ne elevit hiç bişi içmedim yediklerinden al diodu besini
+ Balık hapı verilio bi süre sonra ona da ısrarla karşıydı, ceviz ye yeter derdi. Balık hapı anneye kilodan başka bişeye yaramaz derdi
Bir de bacak kramplarınız başlayacak 23-24 lerden sonra o zaman da magnezyum içmek yerine muz yiyin, ama abartmayın kabız olursunuz
sütü de laktozsuz için, mideyi ağrıtmaz + yarım yağlı

ya bu arada sonuçlarında pürüz çıkan arkadaşlar varmış, geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm.
hiç birimizde bir sorun çıkmadan evlarlarımızı kucağımıza alıcaz inş hepimiz. haziran ayının sonuna doğru bir sürü bebişimiz olacak. hatta ikiz anneleri nüfus patlaması yaratıcak topicte
ya bu drlar da iyiler hoşlarda biraz daha böyel hamile psikolojisine göre yaklaşsalar hemen pat diye şöyle yap böyle yap demeseler.

bu arada hamilelikte 15 kilo aldım
1,5 ayın sonunda hepsi gitti sezeryan göbeğim var tabi 4-5 aylık onu saymayalım :)
bu sizin gözünüzde fit bir anne olduğum izlenimini vermesin 88 le hamile kaldım 88 im hala :)

maşallah 3870 kg. bizden kaç çıkacak acaba. 3 kg olsa en azından.
ben de muzu çok yiyorum. seviyorum. ama hurmayı eve alırsam bir taneyle kalmam çok seviyorumj çünkü. bitirene kadar yerim:)) ceviz yiyemiyorum ama. süt ve yoğurdu da bol bol tüketiyorum. bana da doktorum elevit vermedi daha. fazla ilaç kullanmayı tavsiye etmiyorum dedi. gerek görürse verir herhalde. ama 5 kilo aldım şimdiden. çok mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…