- 9 Aralık 2011
- 266
- 3
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.361
lierac ne kızlar :)
çatlak kremi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatlak kremi
canım geçmiş olsunkızlar dahiliye doktorundan geliyorum,kansızlık çıktı bende.demir ve b12 eksikliği yokmuş,hatta kullandığın demir ilacını boşuna içiyosun,keselim onu dedi.zaten kafama takılmıştı benim kadın doğumcum başka ilaç vermemişti bana.neyse kan verdim elektro bişi testiymiş akdeniz anemisimi diye bakılıcak,eğer öyle çıkarsa eşimdende kan istiycek ondada çıkarsa bebeğimdede olması muhtemelmiş.2 gündür rahattım herşey yoluna giriyo çok şükür diyodumki bide bu çıktı başıma.şimdi ben 2 hafta demir,vitamin vs ihtiyacımı doğal besinlerden alıcam artık heralde,birde bu kadın dopum doktorumu kesin değiştiricem.
güvenilir mi??işe yarıyormu peki ?? :)
canım geçmiş olsun
ama daha hiçbişey çıkmamış şimdiden üzülme
ben de tahlil yaptırdım bugün bakalım benim değerler nasıl
çatlak kremi canım
yani çatlamamak için
sanırım güvenilir canım,bir çok hamişe dr bu kremi önermiş,bana da önerdi..işe yarayıp yaramadığını görcez bakalım,şimdilik çatlak yok ben de
güvenilir mi??işe yarıyormu peki ?? :)
ben de tam bugün alacaktım ama arkadaş 400-500 lira yatırım yapmış kutu kutu kullanmış ama çatlamış.Vazgeçtim ben yaa , 400-500 lira yatırıp zaten çatlayacaksam o parayı kendime harcarım daha mutlu olurum ya da bebişe
ama başlangı. kilo ( atıyorum 55 ise ve sen şu anda 56 kilo isen ) sadece 1 kilo almış oluyosun ve bu süpppperrrrrr....
ödüm kopuyor şişmanlayıp çatlıycam diye...ben de bugün lierac alacaktım ama vazgeçtim bak yine şimdi
Kızlar çatlak eğer vucudunuz müsaitse ne kullanırsanız kullanın oluyor.Kaç kişi biliyorum ben çatylak kremi kullanıpda çatlayan.Ben krem mrem kullanmadım sadece 8 kiloyla hamileliğimi bitirdim 3750 doğdu kızımda,hiç çatlağımda olmamıştı.Şu andada sadece iki kilo aldım boşuna para vermeyin o yüzden derim bende.
darısı başıma darısı başıma Rabbim banada hayırlı bi evlat nasip eder inşallah ::::)
size en süperinin söliim mi:
başlangıç kilom 61, şmdi 66 kiloyum nasıl ala.
doğuma kadar 80 olurum diyorum ben
kızlarr buldummmm, stokkenin yatağını izmirdeki joker mağazası sipariş edip getirebiliyormuş.
birazdan fiyatları yazacaklar bana, iletirim size de
adreshttp://www.stokke.com/en-tr/nursery/stokke-sleepi-bed.aspx
size en süperinin söliim mi:
başlangıç kilom 61, şmdi 66 kiloyum nasıl ala.
doğuma kadar 80 olurum diyorum ben
ama başlangıç kilom 75 ve ben şimdi 76 yım sanırım bu o kadar süper değil
sen de bendensin o zaman. ben de 59la başladım 64 olldum. daha kaç kilo alcaz Allah bilir.
o zaman ankaradaki joker de getirir
bekliyorum fiyatlarını