- 18 Ekim 2011
- 1.774
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.381
inşaallah doğumdan sonra veririz cnm yaa
mutlaka getirirr , ama dur çok heveslenmeyelim, sağlam bir fiyat çıkacak gibi geliyo bana :)
ben geldim yaaa ne çabuk ilerlemiş sayfalar... utkumuz nerde yaaaben onu merak ettim... bu arada kendimizce bi çizelgemi yapsak
gelmedi yaaa
merak ediyorum ve 1 saat sonra çıkıciiimmm:44:
randevumuz var bebiklere bakicis inşallah dualarını bekliyorum
mutlaka getirirr , ama dur çok heveslenmeyelim, sağlam bir fiyat çıkacak gibi geliyo bana :)
1920 tl imişşşşşşşş , 18 aylıktan 3 yaşa kadar olan, çoook pahalııııııı
For Toddler
Stokke® Sleepi Bed
18 Months - 3 Years
The Stokke® Sleepi Bed accommodates your babys changing development. Once your baby reaches the curious climbing stage, you can remove one side of the bed for easy access, and to boost feelings of freedom and independence
1920 tl imişşşşşşşş , 18 aylıktan 3 yaşa kadar olan, çoook pahalııııııı
For Toddler
Stokke® Sleepi™ Bed
18 Months - 3 Years
The Stokke® Sleepi™ Bed accommodates your baby’s changing development. Once your baby reaches the curious climbing stage, you can remove one side of the bed for easy access, and to boost feelings of freedom and independence
kızlarr drdan geldimmm... diş doktorundan ama
dişetlerim çok kötü olmuş ilerleyince kiste çeviriyomuşadı da hamilelik kistiymiş...iyiki gelmişsin dedi neden önce gelmedin dedi... diş fırçası verdi hassas dişeti için ,yine dişeti için macun verdi birde sprey verdi günde 3 kez kullanmam için... aman kanama ve benimki gibi dişetlerinde fırçalarken acıma aşırı kanama ve koku varsa özellikle ihmal etmeyin...
dişetlerim çok kötü olmuş ilerleyince kiste çeviriyomuşadı da hamilelik kistiymiş...iyiki gelmişsin dedi neden önce gelmedin dedi... diş fırçası verdi hassas dişeti için ,yine dişeti için macun verdi birde sprey verdi günde 3 kez kullanmam için... aman kanama ve benimki gibi dişetlerinde fırçalarken acıma aşırı kanama ve koku varsa özellikle ihmal etmeyin...
bend eonları kullanıyordum canım zaten normaldede hassastı fırçası çok yumşaktı ... ama şimdi oral-b ultra hassas diş fırçası aldım -parodontax (diş eti bakımında uzman)mışbenim bazen kanıyor
ama gebelik öncesinde de bazen kanardı
dişetlerin hep hassastı
acıma yok ama
verdiği ürünler hangileri?
ben amwayin diş fırçası ve macununu kullanıyorum, çok seviyorum
geçmiş olsun, zaten son 3 aydan önce mutlaka görünmek lazım
sağolun kızlar... inşallah haftaya kontrole çağırdı o zmana kadar rahatlarsın dedi...geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın
bend eonları kullanıyordum canım zaten normaldede hassastı fırçası çok yumşaktı ... ama şimdi oral-b ultra hassas diş fırçası aldım -parodontax (diş eti bakımında uzman)mışbirde sprey eczanden aldım andorex
sağolun kızlar... inşallah haftaya kontrole çağırdı o zmana kadar rahatlarsın dedi...
geçmiş olsun
ben de paradontax alayım bari
tedbirini alalım baştan
benimki de müsait çünkü
geçmiş olsun cnm. bende de aynı sorun var ama dişçiye gitmeye korkuyorum. ne olacak bilmem...
çok geçmiş olsun cnm, inş düzelir bunları kullanınca