- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.321
Bizde geldik burdayız...Yoğun bir iş günü ama ben kaytarıyorum.Sabahtan beri netde sörf....Ama canım hiç istemiyor.
aman benimde bi uykum var ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde geldik burdayız...Yoğun bir iş günü ama ben kaytarıyorum.Sabahtan beri netde sörf....Ama canım hiç istemiyor.
senin yerinde olsam ekime kadar aynı yatakta yatırırım
hepten can kan olsunlar nefesleri birleşsin hiç ayrılmasın
aman benimde bi uykum var ki
canım alınma hemen :) eskiden çok daha fazla kişi olduğumuz için arada yazılanlar kaçabiliyosu , şimdi biraz daha az kişiyiz , merak etme ilgileniriz :)
utopyacım sen istanbulda mıydın??nereden aldın istanbuldaysan??
bugün tatil bize:)sabah sınvda gözetmendim gittim geldim evde olmak süpermiş
Evet dün gece 12 de yattık, hatta geçiyordu.Randevumuz olduğu günlerde herkese tekmil veriyoruz telefonda kız şunu yaptı bunu yaptı diye..Banane teyze hala....Öğlen aralarıda yürüyüş yapıyorum aslında kestirsem biraz kendime gelirim.
hayır ankaradayım canım
internetten aldım hepsiburadadan
ama asıl markası demonte mobilya, yeri mersindeymiş
kendi sitesinde daha ucuza bulabilirsiniz
hepsiburadadan aldığımda 100 tl hediye çeki vermişlerdi, o yüzden o zaman orası daha ucuza gelmişti bana
bir de ben le eşim dersek 4 kişi mi olduk yani... tmm allah azımızı çoğa saysın diyelim
kızlar aranızda progestan kullanan varmı? haftasonundan beri kullanıyorum bazen çok baş dönmesi yapıyo:111:
ferdacım hergün pehlivan gibi yağlanıyorum ama cıx,yine çatlıyorum yine çatlıyorum.
aaa çatladınmı cnmm daha erken değilmi yaa yoksa 2. gebeliğin diyemi öle dedin
walla cnmm bnde 18. haftamdayım we toplam 6 kilo aldım dr kızıyo ama napiim bulantım fln olmadı hiç iştahımda kapanmadı seninki daha ii sanırım sen bebğini beslicek şeyleri yede gerisi önemli değil o beslensin yeterki
hergün 1 yumurta 2 bardak süt peynir akşamları sebze baklagil meyve....
Arkadaşlar hepinize merhaba
daha öncede bir kaç kere buraya yazmıştım ama açıkçası ilgilenen olmadığı için bir daha girmedim. Sanırım tatsızlıklar olmuş. Neyse hepimize sağlıklı bir süreç ve bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı diliyorum
ay kızlar merhaba. dün annemdeydim giremedim hiç foruma, deminden beri geçmişi okuyorum valla. bi günde amma sayfa yazılmış yawwwwww
bu akşam kayınvalideme gidicez yemeğe gç geliriz ama başka perşembe gecelerinde ve ben cumaları gündüz de okurum o zamanlarda ben de okurum kızlar yasin. siz de dualarınızda beni eksik etmeyin olur mu?
ya kızlra benimde baldırlarım ve sadece sağ göğsüm çatladı çünkü nerdyse şuan diğerinin iki katıdr herkesin göbeği çatlar senin bacaklar çatlamış dedi. ben de ergenlikten kalma belimde çatlaklar vardı ama bi de şimdi bunlar offfff, kociş beni beğenmezse ya :18::18::18:
dr bana sebamed in kremini vermişti. bu hafta da bebe yağı, badem yağı falan da sürebilirsin dedi.
ben de kilo aldım ahhhh ahhh. nerdeyse 6 kilo aldım bu haftaya kadar. balon olcam balon
ya kızlar bi de bnm dr. şimdiye kadar elevitten başka ilaç vermiyo bana. bu herşeye yeter dedi. sütü meyveyle ye, yoğurduda yemeklerle ye dedi
neyse muhabbete bölece girmiş olayaım ben de
hihi ben de 4 kilo aldım , durduramıyorum, hızla devm ediyor.ilk 3 ay çok iyiyidi de, şimdilerde çok hızlandım nedense :S
üçlü test sonucum çıkmışş
çok sevindim sorun yokmuş şükür
demir hapı içiyosan ondan olabilür:44:
çok acayip acıktırıyor
crafty kuzum bize bir de ne yediklerinden bahseder misin????
maşallah Nilimiz goccaman doğdu..tecrubelerinden faydalanalım
üçlü test sonucum çıkmışş
çok sevindim sorun yokmuş şükür
3870 doğdu kuzum maşallah :)
Her gün muz yedim(Minnak bebe analarına en çok önerilen besin)
Dengeli beslenmeye ÇALIŞTIM çalıştım zira ilk 3-4 ay makarna ve yoğurttan başka töbe bişi süremedim ağzıma
çok meyve yedim çokkkk ama şansıma yazdı her türlü güzel meyve vardı
sigar hiç içmedim ona dikkat edin içmeyin
soda içtim günde 1 tane + mutlaka ceviz badem fındık ve günde 1 tane hurma yedim (aman yemeyin 1 den fazla çünkü doğumu tetikliyor)
Balık yedim son dönemde bide benim dr ilaca çok karşı bi adamdı ben ne demir ne elevit hiç bişi içmedim yediklerinden al diodu besini
+ Balık hapı verilio bi süre sonra ona da ısrarla karşıydı, ceviz ye yeter derdi. Balık hapı anneye kilodan başka bişeye yaramaz derdi
Bir de bacak kramplarınız başlayacak 23-24 lerden sonra o zaman da magnezyum içmek yerine muz yiyin, ama abartmayın kabız olursunuz
sütü de laktozsuz için, mideyi ağrıtmaz + yarım yağlı