- 21 Temmuz 2008
- 7.894
- 4
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.281
aaa çok güzelmiş gerçekten, beyazı var mı ki ( beyaz renge bayılıyorum :) bi de nerden bulacağız bunu ?
ya artık gelsin şu ayın 23ü,hayırlısıyla bebeğimin cinsiyetini öğreneyim,allahım inşallah kızdır,o kadar çok istiyorumki rabbim gönlüme göre verir inşallah kızlar dua edin ne olur çok istiyorum çookkk,2 tane oğlum var buda kız olur inşallah
evet canım ilk bebeğim... hemde azıcık görgüsüzüm 5 yıl bekledim de ondan bu hallerimcanımsın ya güldürdün beni,ilk anneliğin sanırım,bunlar güzel şeyler ,gümbür gümbür sonradan oluyorlar sanki sag veya sol tarafında bir futbol topu saklıyormuşsun gibi olacaksın
canım modokodan bebek mağazalarından baktım ama gidip canlı canlı göreyim diyorum ama kararım bu gibi...
öncelikle günaydın tümm haziran anneleriiii :)))))))) umarım meleklerimiz bugünde iyilerdir
bu beşik tam benlik yaaa aslında eşim park yataklardan almak istiyor süsü püsü daha fazla hem rahet taşınır diye bende bu yatak olan beşiklerden istiyorum sanki daha kullanışlı gibi :) canım hangi siteden baktın buna fiyat için ne diyorlar bence güzel düşünebilinir bence
bunuda listeye aldım inceleyelim:44:stokke markasının yatağıymış mothercare sitesinden beğendim
mağazada var mı bilmem, istersek getirirler emme
ortadaki bölme kadar büyüyebiliyo 4. resimden anladığım kadarıyla ama boyut hakkında bir fikrim yok:44:
tekerlekli olması bizim için çok iyi olacak evimiz 1+1 ve ekime kadar orada kalacağız gece uyuduktan sonra salona taşırız
misafir gelnice odaya alırız falan...Allahım o günlere eriştir sağlıkla
allah inşallah gönlüne göre verir canım
ayy canım benim allah bağışlasin oğlişlerini inşallah hayırlısıyla kızın olur Allah gönlüne göre versin canım
kızlar utkumuzdan haber geldimi?
öğleden sonra hayırlısıyla
selamlar kızlar
geçmişi okudum şimdi aklımda kaldığı kadar yazayım
öncelikle utkumuz inşallah hayırlı haberlerle döneceksin
eleviti sormuşsunuz, ben de kullanıyorum yaklaşık 2 aydır, demir hapını da yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
bende bulantı falan yapmadı, genelde gece içiyorum ama
bugün de tahlil yaptırdım, kansızlık, demir, kalsiyum falan bakılacak
bakalım sonuçlar nasıl çıkacak
beşik konusuna gelince
ben bu ahşap olanları seviyorum, park yatakları sevmiyorum
ben aldım zaten resmini ekleyeyim
Eki Görüntüle 325148
262 tl fiyatı, çok ucuz, sallanabiliyor
daha beşiği kurmadık ama dolabını kurduk gayet kaliteli
bu büyüyebilen değil, büyüyebileni de var ama
Eki Görüntüle 325149
bu da 466 tl
büyüyenini özellikle almadım, çünkü 2-3 yaşından sonra araba yatak tarzında falan şeyler almayı düşündük
ama özellikle çok çekmeceli arayanlar için ideal bu büyüyenler bence
biz dolabını da aldığımızdan çok çekmeceyle işimiz olmadı 2 tane yeter bize
stokke markasının yatağıymış mothercare sitesinden beğendim
mağazada var mı bilmem, istersek getirirler emme
ortadaki bölme kadar büyüyebiliyo 4. resimden anladığım kadarıyla ama boyut hakkında bir fikrim yok:44:
tekerlekli olması bizim için çok iyi olacak evimiz 1+1 ve ekime kadar orada kalacağız gece uyuduktan sonra salona taşırız
misafir gelnice odaya alırız falan...Allahım o günlere eriştir sağlıkla
şimdi internet sitesinden bende baktım cnm ama Türkiyede yok bu üründen, bir de 3 -10 yaş için uygunmuş.fiyatı fiyatı 189£
bebek için olup sonradan büyüyenleri de var, oda £ 540 (!) çok pahalı ! Zaten türkiyeye teslimat da yok
çok beğenmiştim, üzüldümTürkiyede bulabilen olursa haberin ama tamam mı annişler
şimdi internet sitesinden bende baktım cnm ama Türkiyede yok bu üründen, bir de 3 -10 yaş için uygunmuş.fiyatı fiyatı 189£
bebek için olup sonradan büyüyenleri de var, oda £ 540 (!) çok pahalı ! Zaten türkiyeye teslimat da yok
çok beğenmiştim, üzüldümTürkiyede bulabilen olursa haberin ama tamam mı annişler