2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

mickey gelsin de giysin mickeyli papilerini:KK1:

şirkette bir arkadaşımız daha almış , onunki yeşildi , ( onların erkek olacağı belliydi benim belli değildi o zamanlar ve ısrarla kız diyordum :) ) sizin nasılsa erkek olacak mavi olanı siz alın yeşili ben alayım demiştim.Sonradan neyse kısmeti buymuş değiştirmeyelim demiştim :) Allah bi işaret vermiş ordan bak erkek olacak diye :)

hayırlı günlerde giysin canım ... ya o pıtpıtlar dönme hareketi mi yoksa tekme mi ... günlerimiz aynıymışşş... bende çok sık olmasa da hissediyorummm bıllık bıllık:KK76:

dönme hareketini daha hissetmiyorum canım , günde bi kere, 2-3 kere ard arda atıyo tekmeleri , gerçi tekme dediğim kendine göre bişi sanırım , çünkü daha dışardan hissedilmiyo , ben içerden çok net anlıyorum ama hangisi gaz hangisi tekme :) 18. haftaya kadar hiçbişi hissetmedim , geçen haftadan beri ilaç gibi , günde bi kere tepik atıyo :)

Eki Görüntüle 325078

kızlar dün gecede sormuştum bugünde sizlere sorayım. park yatak yerine bundan almayı düşünmeye başladım sallanabiliyor çok rahat, girinti çıkıntı yok derli toplu görünüyor,sallanma özelliği iptal edilebiliyor ilerde ve sanırım park beşiklerden daha uzun süre kullanabilir sanki... fikri olan var mı...

Eki Görüntüle 325078

kızlar dün gecede sormuştum bugünde sizlere sorayım. park yatak yerine bundan almayı düşünmeye başladım sallanabiliyor çok rahat, girinti çıkıntı yok derli toplu görünüyor,sallanma özelliği iptal edilebiliyor ilerde ve sanırım park beşiklerden daha uzun süre kullanabilir sanki... fikri olan var mı...

canım ben de çok kararsızım park yatak mı yoksa normal mi diye ... sonra çoook uzun süre kullanabilsin diye, büyük olup çekmeyeceyle küçük görünenler varya, hani büyüyünce çekmeceleri çıkarıyosun kocaman yatak oluyo , onlardan alayım diyorum.Çünkü b yatakların boyu yetse de eninden dolayı bebiş rahat dönemediği için uzun vadeli kullanamıyormuşsun...ama tabi kırk kere fikrim değişti , 41.inci de ne düşünürüm bilmem :)

Eki Görüntüle 325078

güzelmiş. ne kadarmış ki

dönme hareketini daha hissetmiyorum canım , günde bi kere, 2-3 kere ard arda atıyo tekmeleri , gerçi tekme dediğim kendine göre bişi sanırım , çünkü daha dışardan hissedilmiyo , ben içerden çok net anlıyorum ama hangisi gaz hangisi tekme :) 18. haftaya kadar hiçbişi hissetmedim , geçen haftadan beri ilaç gibi , günde bi kere tepik atıyo :)

ayy ne güzel tamam tekmeymiş o zman. bende gümbür gümbür bişey bekliyordum tekme deyince:KK9:

Eki Görüntüle 325078

kızlar dün gecede sormuştum bugünde sizlere sorayım. Park yatak yerine bundan almayı düşünmeye başladım sallanabiliyor çok rahat, girinti çıkıntı yok derli toplu görünüyor,sallanma özelliği iptal edilebiliyor ilerde ve sanırım park beşiklerden daha uzun süre kullanabilir sanki... Fikri olan var mı...

ben de bu zıpçıktıya hayranım
bilmem kocayı kandırabilir miyim:44:
1 tane olsa alırdı da 2 taneyi bilemicem:44:

$YATAK.jpg

canım ben de çok kararsızım park yatak mı yoksa normal mi diye ... sonra çoook uzun süre kullanabilsin diye, büyük olup çekmeyeceyle küçük görünenler varya, hani büyüyünce çekmeceleri çıkarıyosun kocaman yatak oluyo , onlardan alayım diyorum.Çünkü b yatakların boyu yetse de eninden dolayı bebiş rahat dönemediği için uzun vadeli kullanamıyormuşsun...ama tabi kırk kere fikrim değişti , 41.inci de ne düşünürüm bilmem :)
ben ayakucu kısmındaki çekmecelilerden düşünmüyorum odamda çok fazla yerim yok. birde zaten oda yapmıcam büyünce de oda hazırlarım ona göre yatak alırım diye düşündüm. bu beşiğin ön parmaklıklar çıkıyor ve büyünce çocuk inip çıkabiliyor rahatça ...
güzelmiş. ne kadarmış ki

canım 400 -900 arası var çeşitleri... modokoya gitmeyi düşünüyorum haftasonu bakalım göreceğim çeşitleri...

günaydın arkadaşlar ben geçmişi okuyup gelene kadar öğlen oldu ama neyse :KK1:

bnde içiyorum eleviti gece yatmadan içiyorum çnkü gn içinde içersem iştahımı çok açıyo:=)
bide magnezyum içmeye başladım bn yeni kramplar için ii geldii

canım bendede kramplar çok oluyodu magnezyum içmeye başladım İnşallah biran önce geçer

canım benim annemde hiiiç çatlak yok ama bir ablam da yok olsaydı ondada olmazdı kesin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: halalarımda da yoookkkkk:KK76::KK76::KK76:

canım yasinlere bütün topik niyet alınarak başlanacak zaten ama sorunlu iki arkadaşımız var şimdilik onları özellikle anmaya çalışıcaz topik isimleriyle:KK9::KK9::KK9:

bu akşam inşallah uyuya kalmazsam bende yasin okuyayım. hepimize dua edeyim.

ağustos bn pztsiden beri içiyorum magnezyumu geçti bnmkiler ağrılarım işlhh seninde geçer

e bu da çok farklıymış... nireden alınıyor gidip incelerdik. kaç yaş a kadar kullanıylıyor acep

stokke markasının yatağıymış mothercare sitesinden beğendim
mağazada var mı bilmem, istersek getirirler emme

ortadaki bölme kadar büyüyebiliyo 4. resimden anladığım kadarıyla ama boyut hakkında bir fikrim yok:44:
tekerlekli olması bizim için çok iyi olacak evimiz 1+1 ve ekime kadar orada kalacağız gece uyuduktan sonra salona taşırız
misafir gelnice odaya alırız falan...Allahım o günlere eriştir sağlıkla:KK16:

ya artık gelsin şu ayın 23ü,hayırlısıyla bebeğimin cinsiyetini öğreneyim,allahım inşallah kızdır,o kadar çok istiyorumki rabbim gönlüme göre verir inşallah kızlar dua edin ne olur çok istiyorum çookkk,2 tane oğlum var buda kız olur inşallah

ayy ne güzel tamam tekmeymiş o zman. bende gümbür gümbür bişey bekliyordum tekme deyince:KK9:

canımsın ya güldürdün beni,ilk anneliğin sanırım,bunlar güzel şeyler ,gümbür gümbür sonradan oluyorlar sanki sag veya sol tarafında bir futbol topu saklıyormuşsun gibi olacaksın:KK52:

Eki Görüntüle 325078

öncelikle günaydın tümm haziran anneleriiii :)))))))) umarım meleklerimiz bugünde iyilerdir
bu beşik tam benlik yaaa aslında eşim park yataklardan almak istiyor süsü püsü daha fazla hem rahet taşınır diye bende bu yatak olan beşiklerden istiyorum sanki daha kullanışlı gibi :) canım
hangi siteden baktın buna fiyat için ne diyorlar bence güzel düşünebilinir bence

hıı yazmışsın fiyatınıda sonradan okudum

Son düzenleme:
X