- 9 Aralık 2011
- 266
- 3
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #1.261
mickey gelsin de giysin mickeyli papilerini
hayırlı günlerde giysin canım ... ya o pıtpıtlar dönme hareketi mi yoksa tekme mi ... günlerimiz aynıymışşş... bende çok sık olmasa da hissediyorummm bıllık bıllık
Eki Görüntüle 325078
kızlar dün gecede sormuştum bugünde sizlere sorayım. park yatak yerine bundan almayı düşünmeye başladım sallanabiliyor çok rahat, girinti çıkıntı yok derli toplu görünüyor,sallanma özelliği iptal edilebiliyor ilerde ve sanırım park beşiklerden daha uzun süre kullanabilir sanki... fikri olan var mı...
Eki Görüntüle 325078
kızlar dün gecede sormuştum bugünde sizlere sorayım. park yatak yerine bundan almayı düşünmeye başladım sallanabiliyor çok rahat, girinti çıkıntı yok derli toplu görünüyor,sallanma özelliği iptal edilebiliyor ilerde ve sanırım park beşiklerden daha uzun süre kullanabilir sanki... fikri olan var mı...
dönme hareketini daha hissetmiyorum canım , günde bi kere, 2-3 kere ard arda atıyo tekmeleri , gerçi tekme dediğim kendine göre bişi sanırım , çünkü daha dışardan hissedilmiyo , ben içerden çok net anlıyorum ama hangisi gaz hangisi tekme :) 18. haftaya kadar hiçbişi hissetmedim , geçen haftadan beri ilaç gibi , günde bi kere tepik atıyo :)
Eki Görüntüle 325078
kızlar dün gecede sormuştum bugünde sizlere sorayım. Park yatak yerine bundan almayı düşünmeye başladım sallanabiliyor çok rahat, girinti çıkıntı yok derli toplu görünüyor,sallanma özelliği iptal edilebiliyor ilerde ve sanırım park beşiklerden daha uzun süre kullanabilir sanki... Fikri olan var mı...
ben ayakucu kısmındaki çekmecelilerden düşünmüyorum odamda çok fazla yerim yok. birde zaten oda yapmıcam büyünce de oda hazırlarım ona göre yatak alırım diye düşündüm. bu beşiğin ön parmaklıklar çıkıyor ve büyünce çocuk inip çıkabiliyor rahatça ...canım ben de çok kararsızım park yatak mı yoksa normal mi diye ... sonra çoook uzun süre kullanabilsin diye, büyük olup çekmeyeceyle küçük görünenler varya, hani büyüyünce çekmeceleri çıkarıyosun kocaman yatak oluyo , onlardan alayım diyorum.Çünkü b yatakların boyu yetse de eninden dolayı bebiş rahat dönemediği için uzun vadeli kullanamıyormuşsun...ama tabi kırk kere fikrim değişti , 41.inci de ne düşünürüm bilmem :)
güzelmiş. ne kadarmış ki
bnde içiyorum eleviti gece yatmadan içiyorum çnkü gn içinde içersem iştahımı çok açıyo:=)
bide magnezyum içmeye başladım bn yeni kramplar için ii geldii
canım benim annemde hiiiç çatlak yok ama bir ablam da yok olsaydı ondada olmazdı kesinhalalarımda da yoookkkkk
canım yasinlere bütün topik niyet alınarak başlanacak zaten ama sorunlu iki arkadaşımız var şimdilik onları özellikle anmaya çalışıcaz topik isimleriyle
ayy ne güzel tamam tekmeymiş o zman. bende gümbür gümbür bişey bekliyordum tekme deyince
ben de bu zıpçıktıya hayranım
bilmem kocayı kandırabilir miyim:44:
1 tane olsa alırdı da 2 taneyi bilemicem:44:
Eki Görüntüle 325093
kısmetse 25. haftalarda gümbür gümbür hissederiz artık :):)
e bu da çok farklıymış... nireden alınıyor gidip incelerdik. kaç yaş a kadar kullanıylıyor acep
ben de bu zıpçıktıya hayranım
bilmem kocayı kandırabilir miyim:44:
1 tane olsa alırdı da 2 taneyi bilemicem:44:
Eki Görüntüle 325093
ağustos bn pztsiden beri içiyorum magnezyumu geçti bnmkiler ağrılarım işlhh seninde geçer
ayy ne güzel tamam tekmeymiş o zman. bende gümbür gümbür bişey bekliyordum tekme deyince
Eki Görüntüle 325078
Eki Görüntüle 325100
böyle olabiliyormuş