2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bu arada geçmişi okudum eleviti bende içiyorum her gün bi tane ama bende kusma yapmadı hangi arkadaştı hatırlayamadım ismini ama elevit aklımda kaldı

bnde içiyorum eleviti gece yatmadan içiyorum çnkü gn içinde içersem iştahımı çok açıyo:=)
bide magnezyum içmeye başladım bn yeni kramplar için ii geldii

bana kızımda doktorum muz ye dedi bol bol kramp için o kadar yemişimki kızım muzdan nefret ediyor
bende o yüzden bu hamileliğimde akıllandım magnezyuma erken başladım.

bu arada bireşy sorucam gene aklımdaydı unuttum yazmayı burun kemği muhabbeti okumuştum doktor anlıyor mu onu kızlar birde haftası varmı onun?yani ben önümüzdeki hafta gitsem burun kemiğine bakarmı söylesem.

bu 2'li testlerde bakılıyo raporlardada yazıo nazal kemik mevcuttur gibi dr sölemezsede sen sor mutlaka söler zaten

ilk haftalarda bakılmıyomu ona 12. haftada fln ne için bakılıyo peki sanki bn 12. haftamda fln öle bşy hatırlıyorum burun kemiğimiz demişti...

CANIM ÇOK SAOL ALLAH RAZI OLSUN,burun kemiği için özel bi hafta yok sanırım zaten ultrasonda görünüyor hemen.

ben onu atladım kızlar ya tüh
haftaiçi gidince sorayım hemen doktoruma pts gidicem konuşurum ben ikili test yaptırmadım sadece ense kalınlığına baktı doktorum doğumevinin doktoru ya orada sadece üçlü test yapılıyor.sayenizde öğrendiğim iyi oldu ilk işim bunu sormak olacak çok sağolun.

ense kalınlığı ve burun kemiği olayı öenmli zaten enseside iyimiş maşallah

benim oğluşuma da doktor geçen hafta kız tahmini yapmıştı secdeye eğilmiş gibiydi pozisyonu.pazartesi kesin erkek dedi,ben 2-3 kere eminmisiniz deyince pipisinin resmini bile verdi.kız olursa diye isim bile düşünmüştüm hemen.liya ya da naz düşünüyordum ama kısmetmiş,aklımda hiç erkek ismi de yok,oğlumun ismi utku,bu bebişe de utkan ismi aklıma geliyor,zafere ermiş kişi demek.ama eşim isimlerini karıştırırlar farklı olsun diyor.kısmet bakalım.sağlıklı olsun da bi şekilde isim buluruz

ayzaaann ben çatlmadım bünyeden sanırsam... vazelinleniyorum banyodan sonra... birde su bol bol.ama çatlayacağı varsa çatlıyormuş....

günaaydıın kızçeler,nasılısnız. canım genetik dedi dr.eğer ablan,annen çatlamışsa muhtemelen sendede olucak demişti,zavallı ablacım baldırlarına kadar çatlamıştı.benimki göbüşle kalınca ona sevinicem yani:))))

bu akşamki yasin okumasına benide dahil edin kızlar,Allah hepimizin evlatlarını korusun,sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah.bişi takıldı aklıma şimdi hepinizin 2li raporunda nazal kemiği görülmüştür filan gibi bişi yazıyomu,benimkinde yazmıyo ama normal kontrolde gördüm demişti.kafam karıştı.

şimdi kalktım baktım bnm kağıttada öle bşy yazmıyo yaa usgde sölemişti ense kalınlığımız ii burun kemiğimizide gördüük diye

kızlar ben daha bebişime hiçbişi almadım, sabırla bekliyorum , resimdekini de arkadaşlarım almışlar , baktıkça çok garipsiyorum, anne mi olacağım ben şimdi , bebiş de bu pappaları mı giyecek :) hihi :)

çok güzelmiş. nerden almışlar ki?
sanırım kucağımıza alana kadar pek inanmıycaz anne olacağımıza:)

ayyy bu papalr tam bnlik yaaa bi mickey fanı olaraak nerden almışlar aceep??

çok güzelmiş. nerden almışlar ki?
sanırım kucağımıza alana kadar pek inanmıycaz anne olacağımıza:)

ayy ben de bayıldım görünce , İtalya turuna gitmişti arkadaşım , Roma'da Disney'in mağazından almış kızlar.
ben de pıt pıt tekmelerini duymasam hamile olduğuma bile inanmıcam :)

canım benim annemde hiiiç çatlak yok ama bir ablam da yok olsaydı ondada olmazdı kesin halalarımda da yoookkkkk

canım yasinlere bütün topik niyet alınarak başlanacak zaten ama sorunlu iki arkadaşımız var şimdilik onları özellikle anmaya çalışıcaz topik isimleriyle

ayy ben de bayıldım görünce , İtalya turuna gitmişti arkadaşım , Roma'da Disney'in mağazından almış kızlar.
ben de pıt pıt tekmelerini duymasam hamile olduğuma bile inanmıcam :)

hayırlı günlerde giysin canım ... ya o pıtpıtlar dönme hareketi mi yoksa tekme mi ... günlerimiz aynıymışşş... bende çok sık olmasa da hissediyorummm bıllık bıllık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…