2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya artık gelsin şu ayın 23ü,hayırlısıyla bebeğimin cinsiyetini öğreneyim,allahım inşallah kızdır,o kadar çok istiyorumki rabbim gönlüme göre verir inşallah kızlar dua edin ne olur çok istiyorum çookkk,2 tane oğlum var buda kız olur inşallah

ayy canım benim allah bağışlasin oğlişlerini inşallah hayırlısıyla kızın olur Allah gönlüne göre versin canım

canımsın ya güldürdün beni,ilk anneliğin sanırım,bunlar güzel şeyler ,gümbür gümbür sonradan oluyorlar sanki sag veya sol tarafında bir futbol topu saklıyormuşsun gibi olacaksın:KK52:
evet canım ilk bebeğim... hemde azıcık görgüsüzüm 5 yıl bekledim de ondan bu hallerim:KK17::KK9:

öncelikle günaydın tümm haziran anneleriiii :)))))))) umarım meleklerimiz bugünde iyilerdir
bu beşik tam benlik yaaa aslında eşim park yataklardan almak istiyor süsü püsü daha fazla hem rahet taşınır diye bende bu yatak olan beşiklerden istiyorum sanki daha kullanışlı gibi :) canım
hangi siteden baktın buna fiyat için ne diyorlar bence güzel düşünebilinir bence
canım modokodan bebek mağazalarından baktım ama gidip canlı canlı göreyim diyorum ama kararım bu gibi...
stokke markasının yatağıymış mothercare sitesinden beğendim
mağazada var mı bilmem, istersek getirirler emme

ortadaki bölme kadar büyüyebiliyo 4. resimden anladığım kadarıyla ama boyut hakkında bir fikrim yok:44:
tekerlekli olması bizim için çok iyi olacak evimiz 1+1 ve ekime kadar orada kalacağız gece uyuduktan sonra salona taşırız
misafir gelnice odaya alırız falan...Allahım o günlere eriştir sağlıkla:KK16:
bunuda listeye aldım inceleyelim:44::KK34:

arkadaşlar görüşmek üzere... dişetlerim çok fena şiş şiş hep kanıyor. drumundan randevu aldım bakalım ne diyecek...:KK49:

kızlar merhabalarrrrr uzun süre görüşemedik neler yaptınız bebişini bu ay görmeye gidden oldumu ben dörtlüye gitmedim yaptıramıcam maddi nedenlerden dolayı buay bebişimi göremicem gelcek ay gıdıcem allahın izniyle bişey olmaz herhalde :)

tunaydınlarr :)
bnde onceden park yatak ısyodum sımdı fıkr degstrdım buyuyen beşiklerden istyorum :)
bnde elevıt kullnıyorum bıde ferrum ford kullnıyorum gecen doktor bıde magnezyum yazdı ama almadım daha...

selamlar kızlar
geçmişi okudum şimdi aklımda kaldığı kadar yazayım
öncelikle utkumuz inşallah hayırlı haberlerle döneceksin
eleviti sormuşsunuz, ben de kullanıyorum yaklaşık 2 aydır, demir hapını da yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
bende bulantı falan yapmadı, genelde gece içiyorum ama
bugün de tahlil yaptırdım, kansızlık, demir, kalsiyum falan bakılacak
bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

beşik konusuna gelince
ben bu ahşap olanları seviyorum, park yatakları sevmiyorum
ben aldım zaten resmini ekleyeyim
$Oyuncak_640097.jpg
262 tl fiyatı, çok ucuz, sallanabiliyor
daha beşiği kurmadık ama dolabını kurduk gayet kaliteli
bu büyüyebilen değil, büyüyebileni de var ama
$Oyuncak_639945.jpg
bu da 466 tl
büyüyenini özellikle almadım, çünkü 2-3 yaşından sonra araba yatak tarzında falan şeyler almayı düşündük
ama özellikle çok çekmeceli arayanlar için ideal bu büyüyenler bence
biz dolabını da aldığımızdan çok çekmeceyle işimiz olmadı 2 tane yeter bize

bakın kızlar o gösterdiğim büyüyen beşik açılınca şöyle oluyor
hem yatak hem komodin oluyor,hem de bilgisayar masası oluyormuş
bence gayet kullanışlı
$Oyuncak_639946.jpg
$Oyuncak_639947.jpg

selamlar kızlar
geçmişi okudum şimdi aklımda kaldığı kadar yazayım
öncelikle utkumuz inşallah hayırlı haberlerle döneceksin
eleviti sormuşsunuz, ben de kullanıyorum yaklaşık 2 aydır, demir hapını da yaklaşık 1 aydır kullanıyorum
bende bulantı falan yapmadı, genelde gece içiyorum ama
bugün de tahlil yaptırdım, kansızlık, demir, kalsiyum falan bakılacak
bakalım sonuçlar nasıl çıkacak

beşik konusuna gelince
ben bu ahşap olanları seviyorum, park yatakları sevmiyorum
ben aldım zaten resmini ekleyeyim
Eki Görüntüle 325148
262 tl fiyatı, çok ucuz, sallanabiliyor
daha beşiği kurmadık ama dolabını kurduk gayet kaliteli
bu büyüyebilen değil, büyüyebileni de var ama
Eki Görüntüle 325149
bu da 466 tl
büyüyenini özellikle almadım, çünkü 2-3 yaşından sonra araba yatak tarzında falan şeyler almayı düşündük
ama özellikle çok çekmeceli arayanlar için ideal bu büyüyenler bence
biz dolabını da aldığımızdan çok çekmeceyle işimiz olmadı 2 tane yeter bize

262 beşiğin fiyatı çok iimiş takım şeklinde nekadar

stokke markasının yatağıymış mothercare sitesinden beğendim
mağazada var mı bilmem, istersek getirirler emme

ortadaki bölme kadar büyüyebiliyo 4. resimden anladığım kadarıyla ama boyut hakkında bir fikrim yok:44:
tekerlekli olması bizim için çok iyi olacak evimiz 1+1 ve ekime kadar orada kalacağız gece uyuduktan sonra salona taşırız
misafir gelnice odaya alırız falan...Allahım o günlere eriştir sağlıkla:KK16:

şimdi internet sitesinden bende baktım cnm ama Türkiyede yok bu üründen, bir de 3 -10 yaş için uygunmuş.fiyatı fiyatı 189£
bebek için olup sonradan büyüyenleri de var, oda £ 540 (!) çok pahalı ! Zaten türkiyeye teslimat da yok :KK43:
çok beğenmiştim, üzüldüm :KK43: Türkiyede bulabilen olursa haberin ama tamam mı annişler :KK66:

şimdi internet sitesinden bende baktım cnm ama Türkiyede yok bu üründen, bir de 3 -10 yaş için uygunmuş.fiyatı fiyatı 189£
bebek için olup sonradan büyüyenleri de var, oda £ 540 (!) çok pahalı ! Zaten türkiyeye teslimat da yok :KK43:
çok beğenmiştim, üzüldüm :KK43: Türkiyede bulabilen olursa haberin ama tamam mı annişler :KK66:

tr ye teslimat yok evet ama türkiyedeki mothercarelerden isteyebilirsin
stokke'nin puseti için de teşhir ürünü var sadece istediğinde getirtiyorlar diye biliyorum

çok çok pahalı bir marka olduğu için tr de tercih edilmiyor zaten
motheri tr ye getiren firma demsa grup aranıp oradan kesin bilgi alınabilir

kimse kalmıor ben geldiğimde yaa
herkes nereye gitti yinee

akıllıbıdık senin dediğin o beşiklerden mothercare de var
arayıp fiyatını öğrenebilirsiniz

tofita motherla konuştum malesef getirtmiyoruz dedi:KK50:
ama sleepi yatakları ankara oranda biyerde bulabilirmişiz
sen hangi ildesin bilmiyorum ama linkte olduğun il varsa bakabilirsin

Where to buy Stokke - Stokke® Turkey

X