2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar,dün 3lü test sonucumu alamadım,raporlamayı unutmuşlar.bugün 9.30da aramamı söylediler.15 dk sonra felan arayacam,inşallah iyi çıkmıştır sonucum.dua ediyorum sürekli.kıslar bu arada elevit kullanıyormusunuz?sonraki gittiğim doktor yazdı bana,ilk hamileliğimde kullanmıştım ama çoğunlukla kusardım.şimdi yine öyle olurum diye kullanma konusunda kararsız kaldım:44:

günaydın canım. umarım sonuçların iyidir. ben elevit kullanmıyorum. bana gyne feron diye bi ilaç verdi. o bitince başlayacak snırım. benim kulllandığım ilaç mide bulantısı falan yapmıyor. günde bir defa alıyorum.

günaydın canım. umarım sonuçların iyidir. ben elevit kullanmıyorum. bana gyne feron diye bi ilaç verdi. o bitince başlayacak snırım. benim kulllandığım ilaç mide bulantısı falan yapmıyor. günde bir defa alıyorum.

çanım o ilacı kullanıyorum zaten ben.bu gittiğim doktor ek olarak eleviti de yazmış

kızlar aradım hala raporlanmamış sonuç ya...:KK53: öğleden sonra tekrar arayın dediler.Allahım,,neyse bunda da vardır bi hayır diyelim,geç olsun güç olmasın...

kızlar aradım hala raporlanmamış sonuç ya...:KK53: öğleden sonra tekrar arayın dediler.Allahım,,neyse bunda da vardır bi hayır diyelim,geç olsun güç olmasın...

Allahın izniyle güzel haberi almamız 2-3 saat gecikecek :KK34:

elevit 1 aydır kullanıyorum ben gece yatmadan önce alıp hemen uykuya geçiyorum öyle olunca mide bulantısı yapsa da uyuduğum için farketmiyorum:KK1:

elevit 1 aydır kullanıyorum ben gece yatmadan önce alıp hemen uykuya geçiyorum öyle olunca mide bulantısı yapsa da uyuduğum için farketmiyorum:KK1:

inşallah canım.ben uyumudan önce su bile içemiyorum midem çok fena oluyor akşam yemeğinden sonra.bu arada benim midem o kadar fena ki gece uyku arasında bile kalkıp kusabiliyorum aniden:KK53:

inşallah canım.ben uyumudan önce su bile içemiyorum midem çok fena oluyor akşam yemeğinden sonra.bu arada benim midem o kadar fena ki gece uyku arasında bile kalkıp kusabiliyorum aniden:KK53:

gerçi geçen bana da oldu 1 bardak süt + 1 bardak su+ elevit içtim
sonra akşam yemeği eşliğinde çıktılar

artık eleviti yutacak kadar su alıyorum 2 yudum anca
sabah demir hapını da aynı şekilde 1 yudum suyla alıyorum hemen gözlerimi kapatıyorum:KK1:

canım elevit ile gyne feron ayrı şeyler ikisi elevit vitamin ilacı gyne fero da demir ilacı ben ikisinide kullanıyorum.. aç karnıma içtiğim içinbulantı yapıor

utkumuzzzzzz hayırlı haberler inş.....
bende yarın dra gidicem inş. cinsiyetide belli olur

slm annecikler nasılsınız nimessay canım bezden bahsetmişsiniz ben kaçırdım galiba indirimmi var kipadan mı aldınız
bebek bezkeri değil canım çok amaçlı kullanım için paket bez kumaş:KK9::KK9::KK9:

bence de güzel olur aslında ben zaten hatime başlamıştım bu arada yasin okuyoruz herhalde... sayfaları tam okumadım ben okurum perşembe inş... 2 tane... dağıtılmasını isterseniz ooooo bi akşamda 41 yasin okutabilirim....
canım sayı sınırlaması yok sen dağıtabilirsen dağıt biz kendi yağumuzda kavruluyoruz sen oku caı gönülden o da yeter....:KK45:

bu arada pek kimsecikler yok ama yinede sorayım yarın okuldan gelince okurum... bu sabah biraz moralim bozuktu yataktan çıkmadım saatlerce ve bebişimden 1 tekme yedim önce bana öyle geldi sandım elimi karnıma götürdüm benim bebişim hep solda yine bi tekme sonra hadi oğluşum bi tane daha at dedim akıllı sıpam bi tekme daha attı... eminim psikolojik bişey değildi damar atması gibi bişeydi...

17artı 1de hissetmem mümkün mü...
bebektir bebektir kesin bebektir:KK9::KK9::KK9:

bu beşik sallanabilir tarzda mı ???bizde böyle birşey istiyoruz
fakat çekmece gözleri çok olandan :)))
birde dolappp ,,ferdanın dediği gibi çalışma odamıza konulacak ..
o yüzden beşiğin çekmeceleri çok olsun istiyorum birde sallanılabilir olması önemli benim için..
evet canım sakin sakin çoook güzel sallanıyor istediğin zamanda sabitleyebiliyormuşsun iki vidayla...:KK45:
çok beğendim canımmmm
hangi siteden gördün yada markası ne bunların :))
modokodan canım...

Kesinlikle Graco Fusio & Ana kucağı

Akıllım sölemiş kızlar, tüm pompaları denedim... Elektrikli önermem elektrikli ile töbe gram çıkmayan gogüsten manuelle 80 cc çıkarttığım oldu.
Dan die daldım konuştunuz mu bilmem :) DEneyimlerimi yazayım az az uğrarım arada:)
Bol battaniye alın
Body alın çok çok yaz bebeği olacak (İst da olanlar Bağdat Caddesinde Boyner in hemen yanında Demstok var Mother ın distribitoru gidin ordan alın 7 li body ler 17-25 TL arası), bakım ürünü sebamed den şaşmayın
ıslak mendil uni alın hep kullanın (su pamuk vs vs uğraşmayın zaten yaz bebesi sokun suya :) )
Brun aspratörü almayın chicco fln Otri Bebe alın hüp die çekin en iisi ve dr önerisi o
Huggies kullanıorum çok memnunum Şok larda 20 li paketleri indirimde alın stoklayın.
Kıayfete gidip mother dan bisürü para vermeyin ben bi arkadaşım sayesinde Nil doğduktan sonra tanıştım H&M ile ve kafamı vurdum mother a verdiğim paralara
hem çok ucuz hem de çok tarz kıyafetler var
ay gece gece benden bu kadar
He bi de bol bol uyuyun hamileliğin son dönemi ve bebeğin ilk dönemi uyku haram
Bi deeeeee :p 30. haftada hastane çantanız hazır olsun
Benim koyduklarım aşağıda, doğum yaptığım hastane kıyafeti kendi verdiğinden Nil in kıyafeti az, siz bakın kendi durumunuza göre)
bu da linki çantanın, ikea düzenleyiciler her yerde çokk işe yarıo
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...annelerinin-hastane-cantasi-hazirliklari.html

Nil

Emzik
Biberon
2 Battaniye
10 adet Bez
3 şapka
4 tulum
3 kısa kollu body
1 uzun kollu body
1 kadife üst alt takım
1 çorap

Crafty
Makyaj Malzemelerim
parfüm & krem parfüm
Roll on &deo
Islak Mendil
Ped
Gögüs pedi&krem
2 emzirme sütyeni
4 çorap
1 gecelik
3 pijama
4 kilot
1 Terlik
Ben & Koca ya hastane girişi ve çıkışı için kıyafet
1 Taç
hepsini not aldımm çok sağol...:KK3:

canım 9.30u bekliyorum.... ya da dur bi arayayım dayanamayacam.
gıcık oldum yaaa hep böyle olur bu tahlil sonuçları zaten geç verirler. sen bezdir canım saat başı ara... sevindir bizi...:KK76:

bana dr um hiiiiççç hap vermedi ben birşey kullanmıyorum:KK45:

canım elevit ile gyne feron ayrı şeyler ikisi elevit vitamin ilacı gyne fero da demir ilacı ben ikisinide kullanıyorum.. aç karnıma içtiğim içinbulantı yapıor

ben de tam tekmil ikisini birden alıyorum
birini gece yatarkene diğerini sabah kalkarkene:KK53:
bi de öğlen coraspin ohhhhhh sefamız olsun:KK24:

benim doktorum vermedi elevit daha. sanırım bu gidişimde vercek. pazartesi günü. aslında ilk gittiğim doktor vermişti. ama doktorum eleviti 4. aydan sonra başlatıyoruz diye bıraktırdı. o zaman 3 aylık bile değildim. bakalım doktor ne derse artık:)

kızlar günaydııınnnn
dün tonton dr umu aradım aşıyı sordum bence yakma canını dedi. ama tarlada yapacaksan doğumunu yaptırman şart dedi:KK9::KK9::KK9:

ya ben 2 yıl önce işim vesilesiyle olmuştum
öyle acıdığını ağrıdığını hatırlamıyorum:44:

bilmiyorum canım acıdan ziyade gerek görmediği için öyle dedi sanırım. eskilerde hayat şartları faarklı olduğu için alınan bir önlemmiş sanırım...

ya sen ne yapıyorsun burada kalk dr una git ne zaman gideceksin?????????????????????:KK4::nazar:

benim doktorum vermedi elevit daha. sanırım bu gidişimde vercek. pazartesi günü. aslında ilk gittiğim doktor vermişti. ama doktorum eleviti 4. aydan sonra başlatıyoruz diye bıraktırdı. o zaman 3 aylık bile değildim. bakalım doktor ne derse artık:)

elevit 4. aydan başlanıo

bilmiyorum canım acıdan ziyade gerek görmediği için öyle dedi sanırım. eskilerde hayat şartları faarklı olduğu için alınan bir önlemmiş sanırım...

ya sen ne yapıyorsun burada kalk dr una git ne zaman gideceksin?????????????????????:KK4::nazar:

akşam 17.20 de randevum
16.30 da falan yollanırım inşallah

ama 5 saattir saate bakıyorum daha 1 saat geçmiş
zaman nasıl geçecek bilmem:KK50:

akşam 17.20 de randevum

hımmmm geçer geçer... beni düşün birde ben haftaya 1 ay olacaktı son bebeişimi görüşüm ve ayrıntılıya gidecektim. dr um (bu kez tonton demiyorum) 22. hafta en iyi zaman dedi:KK57: yani ben birhafta nasıl geçecek derken daha üççççç haftamız varmış:KK50::KK50::KK50::KK53:

akşam 17.20 de randevum

aklında böyle birşey varsa yaptır canım... ama bütün olumsuz olsılıklar için zaten tedbir almamız mümkün de değil... allah korusun bizleri bebişlerimizi inşşşş:KK34:

X