- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
geçmiş olsun
ben de benzer şekildeyim
grip gibiyim boğazım da acıyor, öksürüyorum
rapor aldım 5 gün evde yatıyorum ben deilaç kullanmıyorum
ıhlamur falan içiyorum işte inşallah iyileşiriz
ay ne güzel seninkiler ikizdi dimi.. bende hep ikiz olsun istemiştim:)
bişey sorcam. ben çok netten alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama aranızda yapan varsa bebişleriniz ya da kendiniz için özellikle alışveriş yaptığınız siteler var mı?
hayırlısı olsun.. nasipse 2. ikiz olur
senin ailede varmı bizde benim tarafımda bizden başka 2 tane ikiz var.. bir çifti 3 buçuk yaşında, bir çifti 2 yaşında
eşim tarafta da kayınpederim ikiz eşi ve görümcemin ikiz bebek düşüğü olmuştu
hayırlısı olsun.. nasipse 2. ikiz olur
senin ailede varmı bizde benim tarafımda bizden başka 2 tane ikiz var.. bir çifti 3 buçuk yaşında, bir çifti 2 yaşında
eşim tarafta da kayınpederim ikiz eşi ve görümcemin ikiz bebek düşüğü olmuştu
Çoook mutluyum ben bugün ya kızlar...
Sevdiğim bir arkadaşımın ikizleri oluyormuş, nasıl sevindim anlatamam.Ama biraz duaya ihtiyacımız var....Tek kese olabilirmiş tek yumurta yani inşallah arada perde vardır diye....Ama benim içim çok rahat o konuda.İnşallah her şey yolunda gider.
Yarında kızımı görmeye gideceğim.İnşallah iyidir ya bitanem.Kocamen olmuşdur.Bugün tam 6 kilo aldığımı fark etdim.Küçük bir tüp gibiyim.Tontiş oldum..
Hepinizi çok öpüyorum....
ay canım ya çok hoş bir çift 2 yaşında bir çift 3 buçuk sölemesi bile ne hoş Allah esirgesin hepsini inşallah. bizdede annem ikiz düşük yapmış.
herkese iyi akşamlar bebişlerinize ve kendinize iyi bakın ben bugün işten yarım saat erken kaçacağım. hepinizi öpüyorum...
ikiz bebiş mi bekliyosun canım, ne mutlu sana iki sevinci birden yaşıcaksın
evet canım inşallah ikiz bebeklere hamileyim ben
geçmiş olsun
bu arada atkısız dışarı çıkmayın ağızdan nefes alındığında resmen boğazı donduruyor bu havalar
Sevdiğim bir arkadaşımın ikizleri oluyormuş, nasıl sevindim anlatamam.Ama biraz duaya ihtiyacımız var....Tek kese olabilirmiş tek yumurta yani inşallah arada perde vardır diye....Ama benim içim çok rahat o konuda.İnşallah her şey yolunda gider.
Yarında kızımı görmeye gideceğim.İnşallah iyidir ya bitanem.Kocamen olmuşdur.Bugün tam 6 kilo aldığımı fark etdim.Küçük bir tüp gibiyim.Tontiş oldum..
Allah yardım etsin canım arkadaşına hayırlısı olsun.. sende inş. güzel haberlerle gelirsin
Çok teşekkür ediyorum canım.
Kızlar birde bir şey soracağım.Miray nerelerde bayadır iki hafta falan oldu hiç gözükmedi.Ben merak ettim.Onunla görüşen var mı?Önceki başlık kapatıldıından beri gözükmüyor..
ah canım anladım şimdi.saruböceq ben daha yeni sezeryanlıyım yani ben 02 haziranda yeni sezeryan oldum zaten ilk bebeğimdi vefat etti aradan 4 ay sonra yeniden hamile kaldım yeni oldugu için korkum korkular içindeyim yani sade sezeryan içinde değil yani nasıl anlatsam ki öle
herkese çok geçmiş olsun ballı limon ve ıhlamur birde bol meyve yiyin kızlar dikkat edin kendinizeBenim boğazım da çok kötü ağrıyo canım ya, burnum akıyo, gözlerimden yaş geliyo, öksürük de cabası. Fena hastalandım :2: Boğaz ağrım için strepsils pastil kullanıyorum ben doktorum kullanmanda sakınca yok dedi. Bi de ballı limonlu ıhlamur içiyorum az da olsa yumuşatıyo boğazımı. Hepimize geçmiş olsun kızlar
Olsun canım doğumdan sonra gider kilolar inşallah.Gitmesede kalsın onlar bebeklerimizden yadigar oluyolar bizeÇoook mutluyum ben bugün ya kızlar...
senin kızında çıkma ihtimali çok fazla, 1 kuşak atıyormuş diye duydum ne denli bilimsel bilemem
iyi akşamlar
evet canım inşallah ikiz bebeklere hamileyim ben
geçmiş olsun
bu arada atkısız dışarı çıkmayın ağızdan nefes alındığında resmen boğazı donduruyor bu havalar
aa seninde ikizlerin hayırlı olsun nekadar iyi olacak kkda tanıdığım bir arkadaşımda ikiz doğum yaptı ikisini büyüttü şimdi rahat sende çok rahat edeceksin
herkese çok geçmiş olsun ballı limon ve ıhlamur birde bol meyve yiyin kızlar dikkat edin kendinize
bazı arkadaşlar topiğe geliyorlar okuyup yazmadan gidiyorlar belki o da öyle yapıyordur.
inşallah kendisi ve bebiki iyidir..