2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben akay hastanesine gidiyorum. behice başak öncel adı. sen hangisine gidiyorsun?

ben akropol hastanesinde ışın kocabaşa gidiyorum

ablam akayda doğum yaptı, ama o tolga ecemişin hastasıydı
ama artık tolga bey tüp bebeğe geçti
hastaneden memnun kalmıştı ama ablam

merhaba arkadaşlar boğazım çok ağrıyordu bide öksürük başladı ciğerlerim dışarı çıkacak yakında inatla antibiyotik kullanmak istemedim ama boğaz ağrım geçmeyince 2 gündür içmeye başladım. benim gibi hasta olan varmı. kendinizi nasıl iyileştirdiniz arkadaşlar ben bi tğrlü iyileşemiyorum. grip olmuştum o geçti sancılanmalarım arttı sağ yanıma bi ağrı girdi acillik olduk böbreğimde az biraz büyüme varmış tamam dedik hadi oda öle olsun . bu hafta da boğaz ağrısı oy oy ne yapcam ben arkadaşlar ya..

ben akropol hastanesinde ışın kocabaşa gidiyorum

ablam akayda doğum yaptı, ama o tolga ecemişin hastasıydı
ama artık tolga bey tüp bebeğe geçti
hastaneden memnun kalmıştı ama ablam

tolga bey'in çok hastası var. ben hiç sormadım bayan doktor istediğim için ama iyi bir doktormuş.ben de doktorumdan çok memnunum. hastane de iyi gibi daha önce hiç gitmemiştim başka bölümüne. ama kadın doğumu güzel...

geçmiş olsun cnm. geçen hafta ben de çok kötüydüm. antibiyotik falan kullanmadım. sadece bi kere parol aldım. kuşburnu, elma, ayva, mandalina, limon, tarçın, hepsini karıştırıp kaynattım. sabah akşam ondan içtim bol limon ve bal ekleyerek. bir de bol bol sahlep içtim. 3-4 günde geldim kendime.

bal falan yut ara ara, asitli şeyler yememeye çalış
ılık su iç sürekli ama enfeksiyon varsa antibiyotiksiz pek geçeceğini sanmam

geçmiş olsun
ben de benzer şekildeyim
grip gibiyim boğazım da acıyor, öksürüyorum
rapor aldım 5 gün evde yatıyorum ben deilaç kullanmıyorum
ıhlamur falan içiyorum işte inşallah iyileşiriz

canım çok meyve yiyiorumm ama işe yaramadı yaramıyo bende gelirim kendime inşallah

bal falan yut ara ara, asitli şeyler yememeye çalış
ılık su iç sürekli ama enfeksiyon varsa antibiyotiksiz pek geçeceğini sanmam

canım istemeyerekte olsa başladım antibiyotiğe inşallah geçer teşekkür ederim

geçmiş olsun
ben de benzer şekildeyim
grip gibiyim boğazım da acıyor, öksürüyorum
rapor aldım 5 gün evde yatıyorum ben deilaç kullanmıyorum
ıhlamur falan içiyorum işte inşallah iyileşiriz

inşallah canım AllaH şifa versin sanada..

bu arada kızlar aldığınız cicilere bayıldım ya ben daha hiç bişey alamadım haftlardır çarşıya çıkamadım ama çarşıya çıkınca herşeye saldırıacam sanırım.

Allah ım hepinize şifa versin inşş bir an önce kızlar.

bişey sorcam. ben çok netten alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama aranızda yapan varsa bebişleriniz ya da kendiniz için özellikle alışveriş yaptığınız siteler var mı?

bu arada kızlar aldığınız cicilere bayıldım ya ben daha hiç bişey alamadım haftlardır çarşıya çıkamadım ama çarşıya çıkınca herşeye saldırıacam sanırım.

inşallaah ben de mübarek perşembeyi bekliyorum
randevumuz var perşembe günü, inşallah kocaman olmaya hazırlanan minik ailemiz için çok güzel bir gün olur

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bi saat önce dr dan geldimm

bir adet tosunum oluyomuş çok mutluyum
hoşgeldin canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Seninde bizimde
Amin canım bende ilk kızımda tüm testleri yapmıştım bunda hiç istemiyorum neden bilmiyorum. Ben dörtlüyü yaptırmıycam canım üçlüyü yaptırıcam önümüzdeki hafta giderim sanırım doktora.Heryerde dörtlü fiyatları değişiyor Samsunda 70 tlden başlıyor ama
sağlık ocağına kayıt yaptırıp geldim biraz gec oldu ama :) 7 şubatta tetanoz aşısı için gidicem bi daha siz yaptırdınız mı aşı :44:
bende 18 ocakda gidicem kısmetse o zamana hem aşı olucam hemde tarihlerini alıcam.
burdan paylaşım güzel oluyor facede daha farklı ben çok aktif olamıyordum orada burayı seviyorum.
ortamımız bence çok güzel olacak.hayırlısı böyleymiş diyorum.
günaydınnnnnnnnnnn :)

Kızlar , oğluşuma isim düşünmeye başladık , meğer ne zormuş isim bulmak ?
2 gündür Batu isminde yoğunlaştık , sizce nasıl ?
merhaba batu ismini çok sevişyorum ben kızımın adı alya derin iki ismini kullanamıyoruz sadece alya diyoruz.bu minnakımada iki isim koyucaz sanırım.kız olunca daha zor oluyor galiba ilerde kendi soyadını kullanırsa evlendiğinde araplar gibi olacak sanki
şu günlrde benim kulağıma hoş gelen bi isim var FERYAL hoşuma gidiyo ama benim cinsiyet belli olsa isimler hazır zaten
feryali bende çok seviyorum anlamıda çok hoş
benim göbeğimin alt kısmında sertleşmeler oluyor ara ara bebğim hareketleniyormudur sizce
ara ara benimde oluyor kasılma dedi doktorum ve magnezyum verdi canım sende bir görüş istersen
bencede ama benim belli sezeryan korkuyorum şimdiden
hiç korkma canım benimde ilk doğumum sezeryandı saat 4de ameliyattan çıktım ertesi sabah 7,30da hazırlanıp doktorumu beklemiştim.çocuğumu ben kucağıma alıp ben ilgilendim hastaneden çıkarkende yatağımı ben oplamıştım.bilmiyorum ben çok rahat etmiştim.senin neden sezeryan bu arada?

o kadar sohbet olmuşki ben girmeyeli alıntı yapmaya devam ediyorum döncem size:)

ben GeBe'nin online alışveriş sitesinden alışveriş yaptım..çok memnun kaldım 2 günde geldi ürün
onun dışında unnado'dan alışveriş yapan arkadaşlarım var sorun yaşamadılar.
daha önce limango dan yapmıştım bikaç alışveriş o da sorunsuzdu

unnado diye bir site var orası fena değil

ben trendyoldan ve markafoniden yaptım şimdiye kadar. sorun çıkmadı hiç. zaten beğenmediğim bir şey olursa geri gönderiyorum. kısa bir süre içinde para iadesi yapyolar. bi de en son unnadodan bişeyler aldım geçen hafta henüz gelmedi.
daha önce pratikev ve hepsiburada dan da elektronik eşya almıştım. sorun çıkmadı. ama sorun çıkıp göndermek gerekirse ne olur bilmiyorum elektronikte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…