- 17 Ekim 2007
- 12.358
- 218
- Konu Sahibi TwoPrincess
Ne güzel bi çoğunuz isim seçmeye başlamışsınız ben daha seçemedim.Çok zormuş isim işi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşleri yoğundu o sıralar ondandır inşallah bayada aktif bir üyeydi. piuuyuv mesaj sayısı o zaman kaç bindi sanmam o gelsin okusun gitsin..Pelin07 , Miray ve ben aynı mahalllenin çoçuklarıyızda.Merak ediyorum onları.Pelin buralardada.
evet ben de pelin07 yi gördüm
hafiyelik yaptım mirayın da profiline baktım kokoş hatunlar kulübüne çok şey yazmış dün
Ne güzel bi çoğunuz isim seçmeye başlamışsınız ben daha seçemedim.Çok zormuş isim işi.
bizim bebis erkek olsa ismi hazir ama kiz isminde cok kararsisiz.
bu arada tembelim ya esime aksam yemegi makarna yapim diye kolay ise kaciyorum :))
ben de işte bu diyeceğim bir kız ismine rastlamadım
ben çok yaparımAllah ım hepinize şifa versin inşş bir an önce kızlar.
bişey sorcam. ben çok netten alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama aranızda yapan varsa bebişleriniz ya da kendiniz için özellikle alışveriş yaptığınız siteler var mı?
evet yatınca beşik gibi oluyor. kumandalı sallanabiliyor da. ayrıca boyu da kısalıp uzayabiliyor. kullanışlı olsa da pahalı işte. benim eltim de 2 sene önce doğum yaptı. o kullanıyor. çok da memnun. ama sanırım bu kadar pahalı bişey almam...
2 yıl önce doğum yaptıysa sana hediye etmesinin zamanı gelmiş
:) slm kızlar bende İlk bebeğimi bekliyorum bişi sormak istiyorum renkli ultrason fiyatlarından haberi olan var mı aranızda?
150 tl ödicem ben 10 şubatta özelde
canım sen 3lüyü yaptırdın mı ?