2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben akay hastanesine gidiyorum. behice başak öncel adı. sen hangisine gidiyorsun?

ben akropol hastanesinde ışın kocabaşa gidiyorum

ablam akayda doğum yaptı, ama o tolga ecemişin hastasıydı
ama artık tolga bey tüp bebeğe geçti
hastaneden memnun kalmıştı ama ablam

merhaba arkadaşlar boğazım çok ağrıyordu bide öksürük başladı ciğerlerim dışarı çıkacak yakında inatla antibiyotik kullanmak istemedim ama boğaz ağrım geçmeyince 2 gündür içmeye başladım. benim gibi hasta olan varmı. kendinizi nasıl iyileştirdiniz arkadaşlar ben bi tğrlü iyileşemiyorum. grip olmuştum o geçti sancılanmalarım arttı sağ yanıma bi ağrı girdi acillik olduk böbreğimde az biraz büyüme varmış tamam dedik hadi oda öle olsun . bu hafta da boğaz ağrısı :KK43: oy oy ne yapcam ben arkadaşlar ya..

ben akropol hastanesinde ışın kocabaşa gidiyorum

ablam akayda doğum yaptı, ama o tolga ecemişin hastasıydı
ama artık tolga bey tüp bebeğe geçti
hastaneden memnun kalmıştı ama ablam

tolga bey'in çok hastası var. ben hiç sormadım bayan doktor istediğim için ama iyi bir doktormuş.ben de doktorumdan çok memnunum. hastane de iyi gibi daha önce hiç gitmemiştim başka bölümüne. ama kadın doğumu güzel...

merhaba arkadaşlar boğazım çok ağrıyordu bide öksürük başladı ciğerlerim dışarı çıkacak yakında inatla antibiyotik kullanmak istemedim ama boğaz ağrım geçmeyince 2 gündür içmeye başladım. benim gibi hasta olan varmı. kendinizi nasıl iyileştirdiniz arkadaşlar ben bi tğrlü iyileşemiyorum. grip olmuştum o geçti sancılanmalarım arttı sağ yanıma bi ağrı girdi acillik olduk böbreğimde az biraz büyüme varmış tamam dedik hadi oda öle olsun . bu hafta da boğaz ağrısı :KK43: oy oy ne yapcam ben arkadaşlar ya..

geçmiş olsun cnm. geçen hafta ben de çok kötüydüm. antibiyotik falan kullanmadım. sadece bi kere parol aldım. kuşburnu, elma, ayva, mandalina, limon, tarçın, hepsini karıştırıp kaynattım. sabah akşam ondan içtim bol limon ve bal ekleyerek. bir de bol bol sahlep içtim. 3-4 günde geldim kendime.

bal falan yut ara ara, asitli şeyler yememeye çalış
ılık su iç sürekli ama enfeksiyon varsa antibiyotiksiz pek geçeceğini sanmam:KK50:

geçmiş olsun
ben de benzer şekildeyim
grip gibiyim boğazım da acıyor, öksürüyorum
rapor aldım 5 gün evde yatıyorum ben deilaç kullanmıyorum
ıhlamur falan içiyorum işte inşallah iyileşiriz

geçmiş olsun cnm. geçen hafta ben de çok kötüydüm. antibiyotik falan kullanmadım. sadece bi kere parol aldım. kuşburnu, elma, ayva, mandalina, limon, tarçın, hepsini karıştırıp kaynattım. sabah akşam ondan içtim bol limon ve bal ekleyerek. bir de bol bol sahlep içtim. 3-4 günde geldim kendime.

canım çok meyve yiyiorumm ama işe yaramadı yaramıyo :KK43: bende gelirim kendime inşallah

bal falan yut ara ara, asitli şeyler yememeye çalış
ılık su iç sürekli ama enfeksiyon varsa antibiyotiksiz pek geçeceğini sanmam:KK50:

canım istemeyerekte olsa başladım antibiyotiğe inşallah geçer teşekkür ederim

geçmiş olsun
ben de benzer şekildeyim
grip gibiyim boğazım da acıyor, öksürüyorum
rapor aldım 5 gün evde yatıyorum ben deilaç kullanmıyorum
ıhlamur falan içiyorum işte inşallah iyileşiriz

inşallah canım AllaH şifa versin sanada..

bu arada kızlar aldığınız cicilere bayıldım ya ben daha hiç bişey alamadım haftlardır çarşıya çıkamadım ama çarşıya çıkınca herşeye saldırıacam sanırım.

Allah ım hepinize şifa versin inşş bir an önce kızlar.

bişey sorcam. ben çok netten alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama aranızda yapan varsa bebişleriniz ya da kendiniz için özellikle alışveriş yaptığınız siteler var mı?

bu arada kızlar aldığınız cicilere bayıldım ya ben daha hiç bişey alamadım haftlardır çarşıya çıkamadım ama çarşıya çıkınca herşeye saldırıacam sanırım.

inşallaah ben de mübarek perşembeyi bekliyorum
randevumuz var perşembe günü, inşallah kocaman olmaya hazırlanan minik ailemiz için çok güzel bir gün olur

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr bi saat önce dr dan geldimm:KK3::KK3::KK3:

bir adet tosunum oluyomuş çok mutluyum:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hoşgeldin canım Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Seninde bizimde:KK49:
Selam kızlar bende haziran annesiyim kısmetse. Çoğunuzu tanıyorum çünkü önceki topiği de takip etmiştim. Bugun 19+0 ım. Önümüzeki pazartesi ultrasonum var. Umarım bende bebeğimin sağlık haberlerini alırım. Yurtdışında yaşıyorum doktorum pek sık ultrasona sokmuyor. İkili test de yapmadı , muhtemelen üçlü de yapmayacak gibi görünüyor. Sanırım yöntemi farklı, bende tutumuna saygı duyuyorum.Bebeğime dua ederken sizleri de unutmuyorum. Allah hepimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin.
Amin canım bende ilk kızımda tüm testleri yapmıştım bunda hiç istemiyorum neden bilmiyorum.
güzel dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum tekrardan:KK16:
benim dr da üçlü test, dörtlü test istemiyorum dedi. bugün afp için kan aldı ama sadece. bir de 4 hafta sonra için ayrıntılı ultrason istedi. onun sonucuyla gelirsin dedi.

bir şey sorcam. bu ayrıntılı ultrasonu devlet yapıyo mu. özelde yaptıran varsa da ne kadar hiç araştıran ya da doktoru isteyen oldu mu acaba?
Ben dörtlüyü yaptırmıycam canım üçlüyü yaptırıcam önümüzdeki hafta giderim sanırım doktora.Heryerde dörtlü fiyatları değişiyor Samsunda 70 tlden başlıyor ama
sağlık ocağına kayıt yaptırıp geldim biraz gec oldu ama :) 7 şubatta tetanoz aşısı için gidicem bi daha siz yaptırdınız mı aşı :44:
bende 18 ocakda gidicem kısmetse o zamana hem aşı olucam hemde tarihlerini alıcam.
slm arkadaşlarr..... yenilere hoşgeldin diyelim öncelikle... bu arada 3 haftadır netim yoktu. olanlar olmuş :KK43:( ben facebook kullanmıyorum ve bu yüzden buradan paylaşıma devam etme kararında olanları alkışlıyorum, emeği geçenlere tşkler...
burdan paylaşım güzel oluyor facede daha farklı ben çok aktif olamıyordum orada burayı seviyorum.
iyi geceler kızlar... uzun zamandan beri kk ya girememiştim bu zamanda olanlar olmuş diğer sayfada neler olduğunu anlamaya çalıştım. olanlara üzüldüm hayırlısı olsun... inşallah ortamımız güzel olur. herkese keyifli, güzel, seviyeli sohbetler... bu arada aramıza bir prenses daha gelior çooookkkk mutluyum.. rabbim bebişlerimizi sağlıkla sıhatla kucağımıza almayı nasip etsin.
ortamımız bence çok güzel olacak.hayırlısı böyleymiş diyorum.
günaydınnnnnnnnnnn :)

Kızlar , oğluşuma isim düşünmeye başladık , meğer ne zormuş isim bulmak ?
2 gündür Batu isminde yoğunlaştık , sizce nasıl ?
aslında kayınvalidem mutlaka 2 isim düşünün diyor , 2 isimliler kariyer sahibi oluyormuş ama bazıları da diyo ki 2 isimli okulda da zor , dışarıda da zor , hep birilerine açıklama yapmak zorunda kalıyor , yok birini beğenmiyor , çok arada kaldım.Sizin fikriniz nedir annişler ?
merhaba batu ismini çok sevişyorum ben kızımın adı alya derin iki ismini kullanamıyoruz sadece alya diyoruz.bu minnakımada iki isim koyucaz sanırım.kız olunca daha zor oluyor galiba ilerde kendi soyadını kullanırsa evlendiğinde araplar gibi olacak sanki:KK9:
şu günlrde benim kulağıma hoş gelen bi isim var FERYAL hoşuma gidiyo ama benim cinsiyet belli olsa isimler hazır zaten
feryali bende çok seviyorum anlamıda çok hoş:KK31:
benim göbeğimin alt kısmında sertleşmeler oluyor ara ara bebğim hareketleniyormudur sizce
ara ara benimde oluyor kasılma dedi doktorum ve magnezyum verdi canım sende bir görüş istersen
bencede ama benim belli sezeryan :KK43: korkuyorum şimdiden
hiç korkma canım benimde ilk doğumum sezeryandı saat 4de ameliyattan çıktım ertesi sabah 7,30da hazırlanıp doktorumu beklemiştim.çocuğumu ben kucağıma alıp ben ilgilendim hastaneden çıkarkende yatağımı ben oplamıştım.bilmiyorum ben çok rahat etmiştim.senin neden sezeryan bu arada?

o kadar sohbet olmuşki ben girmeyeli alıntı yapmaya devam ediyorum döncem size:)

bişey sorcam. ben çok netten alışveriş yapmadım şimdiye kadar. ama aranızda yapan varsa bebişleriniz ya da kendiniz için özellikle alışveriş yaptığınız siteler var mı?

ben GeBe'nin online alışveriş sitesinden alışveriş yaptım..çok memnun kaldım 2 günde geldi ürün
onun dışında unnado'dan alışveriş yapan arkadaşlarım var sorun yaşamadılar.
daha önce limango dan yapmıştım bikaç alışveriş o da sorunsuzdu

allah ım hepinize şifa versin inşş bir an önce kızlar.

Bişey sorcam. Ben çok netten alışveriş yapmadım şimdiye kadar. Ama aranızda yapan varsa bebişleriniz ya da kendiniz için özellikle alışveriş yaptığınız siteler var mı?

unnado diye bir site var orası fena değil

ben trendyoldan ve markafoniden yaptım şimdiye kadar. sorun çıkmadı hiç. zaten beğenmediğim bir şey olursa geri gönderiyorum. kısa bir süre içinde para iadesi yapyolar. bi de en son unnadodan bişeyler aldım geçen hafta henüz gelmedi.
daha önce pratikev ve hepsiburada dan da elektronik eşya almıştım. sorun çıkmadı. ama sorun çıkıp göndermek gerekirse ne olur bilmiyorum elektronikte...

X