2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Eki Görüntüle 323995

bu tulumlardan kullanan ya da kullananı gören var mı nasıl kullanışlı birşey mi... bana pek öyle görünmedi ama kullanışlı ise alalım ...:44:
bence kullanışlı değil
belki kışın düşünülebilir

bence de sentetik olmasın yeter.. zaten özellikle ilk aylarda max 2 ay giyilecek bişey için aşırı meblalar ödemek de mantıksız
onun yerine uzun kullanacağı eşyalar kaliteli ve güzel olsun örneğin puseti, odası...vs.

benim de özellikle mavi pembe takıntım yok
hatta en çok beğendiğim ve en çok giydirmeyi düşündüğüm zıbınlarımız
linkteki olacak..inşallah ankara içindeki mothercarelerde bulabilirsem
Unisex Black and White Short Sleeved Bodysuits - 5pk : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

mothercarelerde indirim var şu anda
biz de 3-6 aylık 5li zıbından aldık 39 tlye
ama kısa kollu seçeneği çok az
o yüzden aradığından bulamayabilirsin
mothercaredeki zıbınlar çok kaliteli bu arada arkadaşlar, almak isteyenlere duyrulur
ama 0-3 ay almayın bence çok, çünkü hastane çıkışlarının içinde falan da olcak
bi de çabucak büyürler zaten

mothercarelerde indirim var şu anda
biz de 3-6 aylık 5li zıbından aldık 39 tlye
ama kısa kollu seçeneği çok az
o yüzden aradığından bulamayabilirsin
mothercaredeki zıbınlar çok kaliteli bu arada arkadaşlar, almak isteyenlere duyrulur
ama 0-3 ay almayın bence çok, çünkü hastane çıkışlarının içinde falan da olcak
bi de çabucak büyürler zaten

inşallah perşembeye kadar devam ediyordur indirim
Allah nasip ederse randevumuz sonrasında miniklere bişiler almaya gidicesss:KK16:

ya bunlara bende baktım hatta sitesine üye falan oldum çok uygunluydu fiyatlar herşey çok güzeldi ama türkiyeye göndermiyorlarmışş:KK43: sinir oldum... türkiyede ki şubelerde de 15-16 ayın indirim günüymüş aklınızda olsun... bende bu ay giderim inş... ama sitesinde ki kadar uygun fiyat ve çok çeşit yok mağazalarında...

istanbulda bir arkadaşım görmüş bunu
gerekirse ondan isterim..hem hediye olmuş olur:KK53::KK53::KK53:çok yüzsüzüümmm

inşallah perşembeye kadar devam ediyordur indirim
Allah nasip ederse randevumuz sonrasında miniklere bişiler almaya gidicesss:KK16:

istanbulda bir arkadaşım görmüş bunu
gerekirse ondan isterim..hem hediye olmuş olur:KK53::KK53::KK53:çok yüzsüzüümmm

evt ya herkes hediye alıcak ne de olsa sorsalar değil mi açıklar kapanmış olur hemde hediyeler daha iyi iş görür...:KK9:

evt ya herkes hediye alıcak ne de olsa sorsalar değil mi açıklar kapanmış olur hemde hediyeler daha iyi iş görür...:KK9:

mesela yurdışındaki baby showerlar türkiyede yapılanlar gibi olmuyormuş
anne bir mağazayla anlaşıyormuş ve listesini veriyormuş davetliler de o mağazaya gidip listeden bişey seçip alıp üstünü çiziyormuş
mağaza da özel bir indirim uyguluyomuş baby shower için gelenlere
çok güzel bir uygulama ama türkiyede yapılanlar günlere benziyor:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
şekilci olduğumuz buradan belli asıl işin özünü almamışız

Eki Görüntüle 323989

kızlar bakın kipa daki indirimli bezler en soldaki paketli olanlar

maşallah canım ya rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin... bebişin erkek mi...
böyle bişeyler alan annişleri gördüğümde içim gidiyor ben daha hiç bişey almadım alamadım daha doğrusu öyle alışveriş yerleri yok malesef.... şubat tatilini dört gözle bekliyorum...

dolabı da kurunca daha çok şey almaktan korkuyorum :KK1:
saçmalıyorum bazen giydiremicem şeyler de aldım
mesela 6 aylık ceket aldım nasıl giyicekse :KK1:

aman sen üstünde yazanlara bakma
benim kuzenim 3 yaşındaki oğluna 4-5 yaş kıyafetleri alıyo
senin bebik de semirirse kurban bayramına giyer

aman sen üstünde yazanlara bakma
benim kuzenim 3 yaşındaki oğluna 4-5 yaş kıyafetleri alıyo
senin bebik de semirirse kurban bayramına giyer

hadi bakalım artık
inşallah bir kaç kez de olsa giyebilir :KK1:

nimessay bu arada kipada hala var mıdır bunlardan?
ben de gidicem bugün akşam da
ben de alayım
hangi reyonda bulabilirim?
bu arada cicişlerinizi de güle güle giysin inşallah :nazar:

kızlar ankara'da sabahtan beri kar yağıyor. eve nasıl gitcem ben. bi de bizim sitenin girişinde dik bi yokuş var. umarım buz tutmaz. şimdiden onu düşünmeye başladım:KK43:

kızlar ankara'da sabahtan beri kar yağıyor. eve nasıl gitcem ben. bi de bizim sitenin girişinde dik bi yokuş var. umarım buz tutmaz. şimdiden onu düşünmeye başladım:KK43:

dikkat et canım... allah göstermesin... ben 1kez düştüm yumuşak karın üstüne çok şükür bişey olmadı...

X