2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benim yatak odam seninkinden de küçük.. beşik
koyacak yerim yok malesef şimdiden kara kara düşünüyom ne yapacam diye...

Böyle birsey var isine yarar mi bilmiyorum ?

Eklentiler

• $Leander-vuggen-ophængt.jpg
    $Leander-vuggen-ophængt.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 26
nimessay
liste çok güzel ellerine sağlık :)) hemen kendi listemle karşılaştırıyorum :p

canım herkes kendine göre düzenleyebilir aslında ... en aından hatırlatıyor insana yoksaaa bana kalsaaa hiçbirşey aklıma gelmez...

ha birde evine yakın kipa market olan varsa dün gördüm üçlü bebe bezi ( yani böyle taşırken omuza sermek için vs gibi %100 ü keten 50cm e 50 cm gibi boyutu da) üç tanesi pakette 8 tl den 2,40 a inmiş. cinsiyet net olmayınca bir mavili paket bir grili bir de pembelisinden aldım...aklınızda olsun... çok kullanışlı el altında kullanmak için bebişlere...:KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK1:
Kiz anladigim kadari ile ayni ? Sifonyeri ve etajeri ne demek bilmiyorum ( Turkce ozurluyum dogma buyume hayatim boyunca Danimarkada yasadim)..
Annemde iste turk magzasi acilmisti Kelebek iyi filan diye gitmis almis :) Aslinda gorunus guzel seviyorum ama yatagin kenarlari cildirtiyor beni. Dolapda dedigim gibi benim icin pek kullanisli degil. Ikea dan icine ivir zivir alcam ( cekmece v.s) Satamazsam tabi. Gerci sanmiyorum elimde kalcak : ))

o büyük 4 çekmece şifonyer
2 li minikler de etajer :)

biz de yatağın kenarlarına ve lake kaplamasına vurulmuştuk
(beyaz yerler lake kaplama) dolabı bizim gibi yapsaydınız daha kullanışlı olurdu
o takımın dolabı ince uzun eski tip gardropların içi gibi

ben de eşime bebekler tek olsa stokee alırız diyordum meğer stokee denen şey sadece puset portbebe bile içinde değil 3000 tl gibi bi rakam
eşim görünce iyiki bebekler ikiz dedi:KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9: canım beğendiğiniz markaları bana söyleyin netleşince... ben şimdilik kaçıyorum çok kaynatmayın gelirim birazdan kocaman öpüldünüzzzz:KK54:

o büyük 4 çekmece şifonyer
2 li minikler de etajer :)

biz de yatağın kenarlarına ve lake kaplamasına vurulmuştuk
(beyaz yerler lake kaplama) dolabı bizim gibi yapsaydınız daha kullanışlı olurdu
o takımın dolabı ince uzun eski tip gardropların içi gibi

Hi anladim. Bana göre hepsi komidin o yuzden yatakdan bahsediyorsun sandim :KK53:Safo ben

Ben secsem icine bakardim zaten :KK17: Neyse artik ben kendim ikea dan bi sekilde aldigim seylerle adam edicem gardropu :KK1::KK1:

Böyle birsey var isine yarar mi bilmiyorum ?

ay çoookkk güzelmiş... ama öğretmenim canım ya şubat tatili yaz tatili bayram... anlayacağın her tatilde memlekete gittiğimiz için park yatak düşünüyoruz... yoksa oğluşum çoookkk rezillik çeker...

günaydın annişlerr:))))))))))))))))
deminden beri yazdıklarınızı okuyorum, bayaa bi muhabbet olmuş akşamdan beri.
benim kociş evlenmeden şart koşmuştu, oğlum olursa ismi abdullah olacak diye(babasının ismi) o zaman tmm demiştim öylesine:KK1::KK1:şimdi dün belli oldu erkek olacağı sevinçten uçuyo abdullah geliyo diye. ben de bişi diyemiyorum.
oda konusuna gelince benim ev 3+1. evlendiğimizden beri o oda boş duruyo, ütü masası falan var işte. çok büyük değil ama bizim bebiş odası orası olacak. şu büyüyen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum. büyüyünce de ayrı bi masraf olmasın diye.:KK34::KK34:
bi de dün dr benden afp için kan aldı, ne işe yarıyo otest yaptıran var mı? bilgi verirseniz sevinirim kızlar....:26::26::26:

bu günde inş bebiklerimiz ve bizim için mutlu ve sağlıklı bi gün olurr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

benim kociş evlenmeden şart koşmuştu, oğlum olursa ismi abdullah olacak diye(babasının ismi) o zaman tmm demiştim öylesine:KK1::KK1:şimdi dün belli oldu erkek olacağı sevinçten uçuyo abdullah geliyo diye. ben de bişi diyemiyorum.
oda konusuna gelince benim ev 3+1. evlendiğimizden beri o oda boş duruyo, ütü masası falan var işte. çok büyük değil ama bizim bebiş odası orası olacak. şu büyüyen beşikler var ya onlardan almayı düşünüyorum. büyüyünce de ayrı bi masraf olmasın diye.:KK34::KK34:
bi de dün dr benden afp için kan aldı, ne işe yarıyo otest yaptıran var mı? bilgi verirseniz sevinirim kızlar....:26::26::26:

bu günde inş bebiklerimiz ve bizim için mutlu ve sağlıklı bi gün olurr:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

bana da ikisi de oğlan olursa kayınpederinin ismini verirsin artık diyolar ama yok cicim kesin kararlıyım taviz vermicem
yaşıyosa kayınpederin ismini vermek garip geliyo bana
onun yerine eğer ikisi de erkekse birine vefat eden yakınımızın ismini vermeyi düşünüyoruz
hatta öyle olması gerektiğini düşünüyoruz çünkü onun kemoterapiye başladığı tarih benim sat tarihim

Son düzenleme:

hayırlı olsun cnm. allah analı babalı büyütsün.
ben de büyüyen beşiklerden alıp yatak odama koymayı düşünüyorum. dolabı şimdilik almıycam. evde bi tane eski var. bi süre onu kullanırız. yerim yok zaten benim de fazla. yatak odası sıkış tıkış olacak ama bi süre yanımda kalması lazım. bir sene sonra ayırmayı düşünüyorum.
afp ne bilmiyorum ben. ben de merak ettim şimdi:)

canım ya sende listeni paylaşır mısın? fikir sahibi oluruz...

canım herkes kendine göre düzenleyebilir aslında ... en aından hatırlatıyor insana yoksaaa bana kalsaaa hiçbirşey aklıma gelmez...

ha birde evine yakın kipa market olan varsa dün gördüm üçlü bebe bezi ( yani böyle taşırken omuza sermek için vs gibi %100 ü keten 50cm e 50 cm gibi boyutu da) üç tanesi pakette 8 tl den 2,40 a inmiş. cinsiyet net olmayınca bir mavili paket bir grili bir de pembelisinden aldım...aklınızda olsun... çok kullanışlı el altında kullanmak için bebişlere...:KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar benim listemde ek olarak
bebek kıyafetleri bölümde eklediklerim polar battaniye ( yaz olacak ama hastanede bebek kuvezi gibi bir şey var ya onun altına serebiliriz en azından kullanacak bir yer çıkar sonuçta
bebek bakım ürünlerine ise eklediklerim ve bende farklı olanlarrr
şampuan duş jeli bebek yağı emzik ve kabı pişik kremi cam ve plastik biberonlar mama kaşıkları ve tabağı ( erken ama )
benim hastane çıkışım için eklediklerim lohusa korsesi nemlendirici kremler makyaj malzemelerim:KK23:
bebek hastane çıkışı için eklediklerimm eldiven şapka nazar boncuğu ve maşallah kapı süsü

Son düzenleme:
bana da ikisi de oğlan olursa kayınpederinin ismini verirsin artık diyolar ama yok cicim kesin kararlıyım taviz vermicem
yaşıyosa kayınpederin ismini vermek garip geliyo bana
onun yerine eğer ikisi de erkekse birine vefat eden yakınımızın ismini vermeyi düşünüyoruz
hatta öyle olması gerektiğini düşünüyoruz çünkü onun kemoterapiye başladığı tarih benim sat tarihim

kayınpederim yaşıyo evet ama bi kere de tmm dedim şimdi dönmek zor olacak. aslında ben hep ilki kız olur diye hayal ediyodum ama erkek çıktı.:KK1::KK1::KK1: çok şükür rabbime ilk bebeğim zaten fark etmez erkek olsun kız olsun ama abdullah da uzun bi isim yaaa.yani güzel bi isim ama daha hoş bişey koyabilirdik ne biliim.:KK34::KK34:
hayırlı olsun cnm. allah analı babalı büyütsün.
ben de büyüyen beşiklerden alıp yatak odama koymayı düşünüyorum. dolabı şimdilik almıycam. evde bi tane eski var. bi süre onu kullanırız. yerim yok zaten benim de fazla. yatak odası sıkış tıkış olacak ama bi süre yanımda kalması lazım. bir sene sonra ayırmayı düşünüyorum.
afp ne bilmiyorum ben. ben de merak ettim şimdi:)

ben de bi beşik bi de iki kapılı gardolap almak istiyorum işte. anca sığar o boş odaya işte.
ben de şeyi merak ediyorum. şimdi beşik benim yanımda olmayacak ya. ilk bi kaç ay için böle evin her yerine götürebileceğim, gecelerei de odamda durup çok yer kaplamayacak ama bebiş için de rahat olacak bi beşik daha alsam mı diyorum. yoksa ilk 6 ay yatak odamdaki şifonyeri çıkartıp beşiği oraya mı koysa. ama o zzaman da oda gi,bi olmayack oğluşumun odası.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar sağlık ocağına bir gideyim ben gelince görüşürüz tetenoz aşısı için hala gitmedim bir gideyim bakalım görüşürüz sonra

kayınpederim yaşıyo evet ama bi kere de tmm dedim şimdi dönmek zor olacak. aslında ben hep ilki kız olur diye hayal ediyodum ama erkek çıktı.:KK1::KK1::KK1: çok şükür rabbime ilk bebeğim zaten fark etmez erkek olsun kız olsun ama abdullah da uzun bi isim yaaa.yani güzel bi isim ama daha hoş bişey koyabilirdik ne biliim.:KK34::KK34:

ben de bi beşik bi de iki kapılı gardolap almak istiyorum işte. anca sığar o boş odaya işte.
ben de şeyi merak ediyorum. şimdi beşik benim yanımda olmayacak ya. ilk bi kaç ay için böle evin her yerine götürebileceğim, gecelerei de odamda durup çok yer kaplamayacak ama bebiş için de rahat olacak bi beşik daha alsam mı diyorum. yoksa ilk 6 ay yatak odamdaki şifonyeri çıkartıp beşiği oraya mı koysa. ama o zzaman da oda gi,bi olmayack oğluşumun odası.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben de istiyorum aslında öyle bişey. oturma odasında, mutfakta falan kullanmak için. kraft'ın var bi tane. çok kullanışlı. hem sallanıyor, hem boyu uzayıp kısalıyor. aynı zamanda mama sandalyesi de olabiliyor ama biraz pahalı. 450 civarı falandı. biraaz daha uygun bişey istiyorum.

dediğim beşik bu:
Kraft Kraft Dondy Otomatik Sallanan Beşik Sarı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
ama bu kadar paraya değer mi bilmiyorum...

ben de istiyorum aslında öyle bişey. oturma odasında, mutfakta falan kullanmak için. kraft'ın var bi tane. çok kullanışlı. hem sallanıyor, hem boyu uzayıp kısalıyor. aynı zamanda mama sandalyesi de olabiliyor ama biraz pahalı. 450 civarı falandı. biraaz daha uygun bişey istiyorum.

dediğim beşik bu:
Kraft Kraft Dondy Otomatik Sallanan Beşik Sarı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

verdiğin linkte fiyatı 494 tl, gerçekten de pahalı yani. ben böle en fazla 150-200 tl lik bi şey olur diye düşünüyorum. bi de bu elektrikli sanırım, belki ondan pahalıdır. acaba bu sandalye gibi duruyo ya, yatınca tam yatak gibi olurmu ki? bebiş rahat etsin öle iki büklüm uyumasın dimi ama??

selamlar kızlar
herkes iyidir umarım
geçmişi okudum geldim
isimden konu açılmış
bizim bebişin ismi kuzey olacak
ben iki isim istemiyorum, öğretmenim ve öğrencilere seçtiğim isimle hitap ediyorum, çoğu da memnun kalmıyor bu durumdan
bir de okuldan bi arkadaşımın kızı biraz büyüdükten sonra kendi ismini kendisi seçti, babası da gidip ilk isminin yanına ekletti
bence böylesi çok daha hoş
ilk ismini ben koyarım, beğenmzse büyüyünce ekletsin yanına istediği ismi

bugün bebek arabamız ve bebek odamız geldi
arabamızı çok beğendim, karıştırdım biraz tam istediğim gibiymiş
odasını da eşim gelince kurucaz inşallah
bizim de ayrı odamız yok, ayrı odası olmıcak
beşik ve dolap aldık bizde, yatak odasına sığacak gibi
sığmazsa da beşik yanımda dolabı eşimin çalışma odasına koyacaz

benim de ilk bebeğim ama malzemeler konusunda biraz deneyimliyim
ablam ve samimi arkadaşım yakınlarda doğum yaptı
mesela kendimin de uygulayacağı markalardan örnekler vereyim
bebek bezi kesinlikle prima premium care alıcam
kesinlikle pişik yapmayan, özellikle hassas tenli bebekler için birebir
bebek için pişik kremi, şampuan ürünlerini kesinlikle musteladan alıcam
şu an piyasanın en iyisi
yine hassas tenli bebekler için birebir
fiyatları biraz pahalı ama aldığımız ürün uzun süre kullanılabiliyor
ama çok pahalı gelirse ikinci alternatif sebamed
anne için göğüs çatlak kremi kesinlikle lansinoh alıcam
bebek için alt değiştirme seti falan almıcam, onun yerine kullan at örtüler var canbebenin, onlardan almayı düşünüyorum
bebek telsizi için en iyisi görüntülü olanları, ama fiyatı 400 tl civarı, sanırım ondan almıcam ben de
yeğenimin sesli telsizini kullanmayı düşünüyorum
aklıma geldikçe yazmaya devam edeceğim, belki sizlerden birinin işine yarar

dediğim beşik bu:

kesinlikle alma
yeğenime aldık biz
nefret etti tek kelimeyle
bikere çok rahatsız
otomatik sallanıyor diye almıştık ama sallanışı yukarı aşağı şeklinde, sağa sola sallanmayı seviyor bebek
ve yeğenim hiç yatmadı
ablam mama sandalyesi olarak kullanmak için bekletti
mama sandalyesi olarak da hiç kullanamadı, çünkü çok hantal ve rahatsız
çok daha sade bişey alınabilir
kısacası o kadar parayı boşa vermiş oldular
200 tl gibi bir fiyata ikinci el olarak satıp kurtuldular

mesela ben patikli altlardan almayı düşünmüyorum
çocuk azcık büyüyünce geriliyor rahat edemiyor
yaz bebeği olacaklar nasılsa patiksiz almayı düşünüyorum altlarını

ıslak mendili de sadece dışarda falan kullanmak için alıcam
ben saf zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum
ılık su ve pamukla temizledikten sonra zeytinyağıyla yağlıcam
ablam hep öyle yaptı ve hiç pişik olmadı yeğenim

emzik vermeyi düşünüyorsanız ilk bir hafta içinde vermeniz gerekiyor
yoksa bebek birdaha çoğunlukla kabul etmiyor
ben kesinlikle vermek istiyorum

küvet filesi olarak bi normal fileler var bir de yumuşak olanlardan
resmini ekleyeyim o yumuşak olanlardan alcam
$Oyuncak_534849.jpg

kKIZLARRRRR HABERLERİ İZLEDİNİZMİİİİ SEZERYAN KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE YASAKLANMIŞŞŞ
NORMAL OLUCAKMIŞ NE OLURSA OLSUN SEZERYAN YAPAN HASTANE HAKKINDADA SORUŞTURMA BAŞLATILIOMUŞ SEZERYAN OLAN KİŞİDE ŞİKAYETÇİ OLMAZSSA O KİŞİ HAKKINDADA İŞLEM BAŞLATILIOMUŞŞ NE İİ OOLMUŞ DEMİİİ :KK52: :KK52: :KK52:

X