2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Anladim canim.Esim kalcak diye umuyorum.Kaynanami getirdik TR den.Oda bizimle kaliyor
Ailem burda.Ben burda dogdum buyudum.
Esinin ailesi burdami?

Hayir canim maalesef ikimizinde kimsesi yok burda. burasi cok zor alisamadim helede kimsen olmayinca dahada bir zor. hayirlisi artik ne diyeyim. iyi bari sevindim senin adina yaninda birilerinin olmasi cok iyi..

Hayir canim maalesef ikimizinde kimsesi yok burda. burasi cok zor alisamadim helede kimsen olmayinca dahada bir zor. hayirlisi artik ne diyeyim. iyi bari sevindim senin adina yaninda birilerinin olmasi cok iyi..

saol canim
Uzuldum canim,zor olsa gerek
Herseyin hayirlisi
Esindemi 4sene once geldi?
Vize cok cabuk cikiyor yaslilara.Eger aklindan geciyorsa ve annenin veya kaynananin gelme durumu varsa aklinda bulunsun.Vizeparasida yatirmiyorsun onlar icin
Benim kaynanama 3gunde cikti vize

Ya canim burda gomlek yaziyor ne ise yariyor anlamadim ne gomlegi?:44:

O mesela esinde dogumda yaninda olcaksa ve sen hemen bebegin yaninda olamiyorsan bebegini babasinin gogsune koyuyorlar.Gomlek giyerse onunu acip koymak olur diye.Iste anne karnindaki hissi,sicakligi alsin diye

Ben kendime emzirirken kolaylik olsun diye alcam
Esimide tembihledim.Gomlek giy diye :KK1:

saol canim
Uzuldum canim,zor olsa gerek
Herseyin hayirlisi
Esindemi 4sene once geldi?
Vize cok cabuk cikiyor yaslilara.Eger aklindan geciyorsa ve annenin veya kaynananin gelme durumu varsa aklinda bulunsun.Vizeparasida yatirmiyorsun onlar icin
Benim kaynanama 3gunde cikti vize

oylemii valla ben para 50,000 kr yatiriliyor zannediyordum. yenimi cikti bu kanun anlamadim vize icin istiyorlardi. uzuldum simdi, bu saatten sonrada gec kaldim artik temmuzun 4 unde dogum var. kayinvalidem konyada oturuyor ankaraya gitmesi lazim zaman alir yani. benim annemde istanbulda oturuyor ama rahatsiz kendine zor bakiyor. benim esim 17 sene once gelmis.

O mesela esinde dogumda yaninda olcaksa ve sen hemen bebegin yaninda olamiyorsan bebegini babasinin gogsune koyuyorlar.Gomlek giyerse onunu acip koymak olur diye.Iste anne karnindaki hissi,sicakligi alsin diye

Ben kendime emzirirken kolaylik olsun diye alcam
Esimide tembihledim.Gomlek giy diye :KK1:

Bende soyleyeyim esime:KK1::KK1::KK1: kendime pijama takimi koydum dugmeli zannedersem gomlek yerini tutar.

oylemii valla ben para 50,000 kr yatiriliyor zannediyordum. yenimi cikti bu kanun anlamadim vize icin istiyorlardi. uzuldum simdi, bu saatten sonrada gec kaldim artik temmuzun 4 unde dogum var. kayinvalidem konyada oturuyor ankaraya gitmesi lazim zaman alir yani. benim annemde istanbulda oturuyor ama rahatsiz kendine zor bakiyor. benim esim 17 sene once gelmis.

Sürekli degisiyor takip etmek zor.Suan o 50bin var ama O 50bin oturum icin.
Ben esimi vize ile getirtmek icin 34bin kr odemistim,kaynana icin 1kurus almadilar:) Nede olsa dönerler diye bakiyorlar herhalde.
Gerci oturumu icinde 65bin kr odedik:KK30:

Tüh önce rastlasaydik hic olmazsa kaynana gelirdi.Neyse saglik olsun. Gerekirse aklinda bulunur artik

merhabalar . ben de haziran annesiyim . bebeğim 15 günlük ve çok gaz sancısı var . şimdi damla kullanmaya başladım ama hala aynı , yarım saatten fazla uyuyamıyor :KK43:

merhabalar . ben de haziran annesiyim . bebeğim 15 günlük ve çok gaz sancısı var . şimdi damla kullanmaya başladım ama hala aynı , yarım saatten fazla uyuyamıyor :KK43:

Canim 2012 haziran anneleri dogurdu topicine bak istersen.Orda daha kolay yardim bulabilirsin
Benim tek bildigim anne yediklerine dikkat etmeli bebege gaz yapiyormus bazi yedikleri.Ve bitkisel bir damla var Biogaia.Onun icin baya iyi diyorlar..

slmlar sona kalan haziran anneleri perşembeye kadar bekleme kararı aldık demiştim,bugün dr a gittik.benim paşa kanala henüz yerleşmemiş,bekleyin diyemem şöyledir 100de 1 bebeğin zehirlenme riski var diyor.suyum,plesantam,nst her şey normal..perşembeye bekleyelim dedik bakaım.şimdi komşuyu gördüm,diyo bekle allah sancı verene kadar.gelini 10 gün beklemiş 10.gün 7cm açıklıkla hastaneye gitmiş.hiç korkma bekle niye kendine acı çektireceksin diyor.oof çok kararsızım:KK50:

nerdeee e e kararsızlıktan kendimi avmlere vurdum:))

Alisveris yaptinmi bari:KK52::KK52:

Kararsizlik kotu ya. Ama kararini verincede orda hemen veriliyor herhal suni sanci

Bende burda hastanenin sitesine baktim 41+5 olunca veriyorlarmis suni sanciyi. Anneme dogum yapacagi gun vermisler 11 sene once yani 42+0 iken:KK30:
Yani ben beklicem gibi gorunuyor:KK30:

Kararsizlik kotu ya. Ama kararini verincede orda hemen veriliyor herhal suni sanci

Bende burda hastanenin sitesine baktim 41+5 olunca veriyorlarmis suni sanciyi. Anneme dogum yapacagi gun vermisler 11 sene once yani 42+0 iken:KK30:

bana da uzun ince bir yol görünüyor,sanırım bekleyeceğim.
yok ya ne alışverişi kendime bişey almak için elimi atıyorum,doğumdan sonra nasıl kilo veririm bilmiyorum,aslında 12 kilo aldım abartı değil ama tüm kıyafetler karnımla komik duruyor:KK1:oğlumdaa cezalı ona cici yok,beni üzmeden gelirse anlaşacağız:KK34:
biz temmuz anneleri topiğine mi kaysak:KK53:

42+0 a kadar bekleyecek misin?:44:

bana da uzun ince bir yol görünüyor,sanırım bekleyeceğim.
yok ya ne alışverişi kendime bişey almak için elimi atıyorum,doğumdan sonra nasıl kilo veririm bilmiyorum,aslında 12 kilo aldım abartı değil ama tüm kıyafetler karnımla komik duruyor:KK1:oğlumdaa cezalı ona cici yok,beni üzmeden gelirse anlaşacağız:KK34:
biz temmuz anneleri topiğine mi kaysak:KK53:

Oglun ciciye kanarmi sence:KK1:
Ay bendede oyle.Karnimdan dolayi cok komik.Moralim bozuluyor hep
Yuruyen balinaya dondum diyorum esime.Halbuki sadece gobek
17kilo aldim ben:KK53:
Az almissin,masallah

Ben haziran/temmuz anneleri arasinda mekik dokuyorum:KK53: :KK53:
5gun icinde dogurmazsak oraya bagliyiz ztn :KK53:

42+0 a kadar bekleyecek misin?:44:

Ya sitede okuyunca artik 42+0 degil 41+5de suni sanci veriyorlar yaziyor.
Bilemiyorum ki
Kafamida fazla yormayim diyorum.Ebe carsamba ne diyecekse ona gore olur.
Bekle derse beklicem.Izin ordan cikiyor:KK47:
Bebegin durumuna bagli tabiki
Ultrasona bakiliyor yine,suyuna,yeterince besleniyormu hala diye..

Oglun ciciye kanarmi sence:KK1:
Ay bendede oyle.Karnimdan dolayi cok komik.Moralim bozuluyor hep
Yuruyen balinaya dondum diyorum esime.Halbuki sadece gobek
17kilo aldim ben:KK53:
Az almissin,masallah

Ben haziran/temmuz anneleri arasinda mekik dokuyorum:KK53: :KK53:
5gun icinde dogurmazsak oraya bagliyiz ztn :KK53:

Kızlar buyrun gelin topigimize herzaman bekleriz:KK1: benim oğlanda daha bir aydan doğmaz gibi geliyo bana ne yapsın yavrucuklar dışarısı sıcak yok gaz derdi süt derdi ne güzel analarının karnında ekmek elden su gölden büyüyüp gidiyolar:KK55: inşallah hayirlisiyla normal dogum yaparsınız saglikla bebislerine kucaklarsınız kızlar

X