2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bebeğin ömürlü ve sağlıklı olsun canım..
suni sancıı,allahım benim de sonum olacak:18:
allah razı olsun senden inş. hayırlısı ile bizde kurtulsak,senin kendi sancın gelmiş biraz açılman olmuştur.bizde o da yok suni sancı ile açacaklar,sonrası :18::18::18:

Allah analı babalı büyütsün canım
darısı bizlere

Dogum yapanlar Allah anali babali buyutsun yavrularinizi

Olipps bizim kaderimiz ayni olcak sanki
Valla dogmuyor diye bunalim yaptim.Takmayim dusunmeyim,boyle bekleyipde aha bugun aha yarin diye diye kendime eziyet ediyorum.Bekledigim icinde dogmiyacak sanki hic
Suni ye kalcaam ya Sonucda yine normal ama ne bileyim.

Kaynana suni dogum olabilir lafini duyunca normali bekle dio.Dedikce delleniyorumOda normal ama 42 haftayi doldurursam dogurtmak zorundalar zaten.

Cokda bunaldiiim.Bende hep sikayet ediyorum
Sunu ogrendim ama.Kaynanan ne kadar iyi olursa olsun,ayni evde yasanmiyor

kızlar son günler gerçektenta sıkıntılı
hepiniz hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alın da diğer topiğe gelin
emdimi emmedimi kakasını yaptımı gazımı var...

buarada benim paşa tam beklenen doğum tarihinde geldi
sizinde inş günün de gelir anneciklerini fazla bekletmezler

slm kızlar 1 saattir geçmişi okuyorum elifwolky ve hmnoğlu doğum yapmış inş tez zamanda ayağa kalkarlar bugün biz 9 günlük olduk sarılıktan 1gün yattık bugün knt gittik tekrar çıkmadı çok şükür ilkcanım 2nizde çok şekersiniz ferdayı göremedim ben o nasıl bebeğiyle ben pek giremiyorum 2 çocuk olunca biraz daha zor oluyo normal olarak

hmonoglu ve elifwolky ikinizinde gözü aydın, Allah analı babalı büyütsün, minişlerinize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı bizlerin başına...

Canım bende kendi sancımla doğum yapmak istiyorum suni sancıya kalmak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

İnş. sona kalanlar rahat doğum yapar aminn :)

Evet aynı evde yaşamak zordur eminim... Sabredelim canım az kaldı bugün yarın doğururuz inş..

Allahım ben de doğurmak istiyorum ben de bebeğimin kakasını düşünmek istiyorum,verilecek olan suni sancıyı düşünmek istemiyorum.
allahım bana normal sancımla normal doğumu nasip et yarabbim:26:
son günler çoook zormuş,allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsn.

bende bende

kızlar bende doguranlardanım,18 haziran da bebegımın gunu gecmesi ve kanala ınmemesı yuzunden sezeryana alındım 3900 gr 51 santim boyunda kızım oldu..dıkısler cok fena acıyor onun dısında bır sorunumuz yok bekleyenlerınde en tez zamanda kucagına alır ınsallah bebeklerını

Gozun aydin canim,Allah anali babali buyutsun
Amin insallah

Canim 1 gunun kalmis insaallah yarin dogurdum diye yazarsin
dr bana 4 temmuza gun verdi vallahi beklemek cok zor.

Yatarken hep insallah bu gece sancim gelir diye yatiyorum
bakalim bu gece birseyler olcakmi

Sezeryanmi olacaksin sen?

O zaman bende bende :)))

Kizlar hepinize slmlar...
Cok takip edemiyorum tabi burayi. Telden bi bakayim dedim.
Ben cok iyiyim, oglum cok iyi ama sutum yok maalesef, hem de hic. Mama yiyo bebegim.
Ama dr gelir mrk etme dedi. Oyle iste. Ayrintilar sonra.
Hepinizi opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…