- 5 Temmuz 2011
- 241
- 2
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.701
kızlar bişey sorcam. kahve içsem bebeğime zararlı mı? çok canım çekti.
yalnız bu günlerimizin hakkaten değerini bilmiyoruz..
simdi doğuranlar topiğini okuyorum da herkesin psikolojisi bozuk.. ya bebekler emmiyor gazlı, sarılık yada anneler lohusalık psikolojisinde..
resmen tırsmaya basladım, ben öyle olmak istemiyorum Allahım ya
basımıza gelirse de nasıl atlatırız bilemiyorumm
kızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim
çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana
çok kapalı ve uzunmuş rahim ağzı ve bebeğin başı aşırı gerideymiş.
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
birazdan yine gitçem hastaneye, anestezist le görüşcem
şaka maka ben en sona kaldım galiba
gkcg de doğum yapmış elifte doğurmuştur
hmonglu doğuracak kardelen doğurdu
anammm yalnız kaldım
haziran annelerinin en sonuncusu olacağım
Ankara da kapanış benden
anammmm hepteenn sonlara kaldıkk bizzzzzzz
bence benn en sona kalıcam.. boş boş gelip bu topiği seyredicem
kendi kendime konusurum buralarda, bide üstüne kendime cewap yazarım napiyimm
Merhaba kizlar ben geldim,
Doktorumuz geldi cok sukur ama bizim oglanin gelecegi yok hala, haberler su sekilde:
- bebegimizin kafasi iiyice kanala girmis normalde bu poziyonda sanci baslar dedi ama bizim nst de sancimiz yine cikmadi.
- Son adet tarihine gore 25 i olmasina ragmen BDT miz, gun asiimi gorunuyor ve plesantada yaşlanma baslamis.
- sonuc: doktorumuza gore 1-2 gun icinde gelirmis ama pazartesine kadar gelmezse pazartesi son usg var ve vajinal muaynemiz var eger acilmaya musait degilse sezeryanmis sali gunu, eger acilma olabilirse sali gunu suni sanci ile alalim dedi.
iste bizden son durumlar bu sekilde, umariim pazartesine kadar kendi kendine gelir bebuk ://
kızlarr nasılsınız..
ben yarın sabah 7.30 gibi sezaryana giriyorum, dr a kalsa şimdi alıyodu da ben yarın istedim
çok istemiştim normal doğum yapmayı ama Allah ım yalancı sancının bile nasıl bişey olduğunu hissettirmedi bana
hiç yerleşmemiş doğum kanalına, hale bebeğin yüzünü net bi şekilde görüyourz usg de.
şimdiye kadar az da olsa yerleşmiş olsaydı 1 hafta daha beklerdim ama hiç gerek yok dedi.
öyle işte bnden hbrler..
Merhaba kizlar ben geldim,
Doktorumuz geldi cok sukur ama bizim oglanin gelecegi yok hala, haberler su sekilde:
- bebegimizin kafasi iiyice kanala girmis normalde bu poziyonda sanci baslar dedi ama bizim nst de sancimiz yine cikmadi.
- Son adet tarihine gore 25 i olmasina ragmen BDT miz, gun asiimi gorunuyor ve plesantada yaşlanma baslamis.
- sonuc: doktorumuza gore 1-2 gun icinde gelirmis ama pazartesine kadar gelmezse pazartesi son usg var ve vajinal muaynemiz var eger acilmaya musait degilse sezeryanmis sali gunu, eger acilma olabilirse sali gunu suni sanci ile alalim dedi.
3200 gram olmus oglum, dogum cok kolay olacak diyor ama bir dogsa :))
iste bizden son durumlar bu sekilde, umariim pazartesine kadar kendi kendine gelir bebuk ://
terkedilmis burasi burbur 82
kızlarr nasılsınız..
öyle işte bnden hbrler..
kızlar tecrübelerinizden yararlanarak sormak istiyorum.Bugün gebeliğimin 34+7. günü,bebeğimi hep aşağıda taşıdım hatta ilk başta plasenta aşağıdaydı ve kanamam oluyordu sonra 24.haftada yer değiştirdiler oğlumla.Doktorum hep dikkat ediceksin ağır kaldırma iş yapma yok dedi ve ben aylardır hiç bişi yapmadım dinlendim bol bol.2 gün boyunca kasığıma ağrı oturdu dün gittim doktor şok oldu kafası çıktı çıkacak şaşırdı resmen adam.Açılmaya baktı yok dedi nst de hafif bi sancım yoklamış,kalkmayacaksın dedi bi dk bi gün bile kardır.Neyse çok uzattım yatıyorum duyduğumdan beri ne kadar dayanabilirim sizce böyle ne kadar daha durur oğlum,küçük daha toparlansın istiyorum 2660 gr çıktı dün ki herkes usg fazla çıkarıyor diyor
kızlar bana bi akıl verin nolur.4 gün sonra sezeryanım var ama epidural mi olsun genel anestezi mi hala karar veremedim.anestezi uzmanıyla gorustum salı gunu kararı bana bıraktı.ama ben koca bi boşlukta kalakaldım.sizce?
canım çok geçmiş olsun, doktorunun sözünden çıkma sende ve bol bol bebeğe kilo aldırıcak şeyler tüket toparlanmasını istiyosan yanlış hatırlamıyosam yumurta iyi geliyodu hamur işlerinden uzak dur ve vitaminli proteinli şeyler tüket, bir de doktorun ciğer geliştirici iğne önermedi mi bebek her an doğabiliriş baksana.
canım ben epidural sezeryan oldum ve çok memnun kaldım ne ağrım oldu fazla nede günlük hayatıma dönmem gecikti zaten 2 saat içinde uyuşukluk geçti ondan iki saat sonrada ben ayağa kalktım hem bebeği emzirmekte kolay oluyo uyuşuk olduğun için ama söylemeden geçemiycem bende yan etkisi oldu yani baş ağrısı o çok fenaydı eğer öyle bişey olursa ağrı kesici falan kar etmiyo hemen anestezicinle irtibata geç bana bi serum verdi etkili bi ilaçla birlikte ve ağrı ancak öyle geçti. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.
kızlar hepinizi tek tek yazmicam ama hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim..
yarın hepinize dua edicem...
hiç böyle bi doğum hayal etmemiştim, siz biliyosunuz ne hayaller kuruyordum normal doğumla ilgili...
ama hayırlısı, kısmet böyleymiş napalım...
yarın bu saatlerde bebeğim kucağımda olucak inşş.
şimdi tek duam bi sorun çıkmadan atlatalım şu operasyonu, sağlıklı bi şekilde inşş.
şimdi de düşüncem genel mi olayım yoksa epidural-spinal mi olayım..
çok kararsız kaldım onu düşünüyorum
canım benimde ara araa a şok oldum,öyle erken geliyor mu? bence sen bu gece doğum yaparsın,hayırlısı ile.
benim çatı muayenesi olduğum gün sarımtrak bir damla süt gelmişti,bir daha da yok.
benim oğlanın gelceği de yok.