2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bişey sorcam. kahve içsem bebeğime zararlı mı? çok canım çekti.

Canım günde 1 fincan kahvenin zararı yok. İçebilirsin.Bende haftada 2-3 kere Türk kahvesi içerim..

Herkesin farklı geçiyor kafana takma. İnş. güzel geçer lohusalık dönemin..

Canım Allah yardımcın olsun. Bebişini sağ salim kucağına alırsın inş...

şaka maka ben en sona kaldım galiba
gkcg de doğum yapmış elifte doğurmuştur
hmonglu doğuracak kardelen doğurdu
anammm yalnız kaldım
haziran annelerinin en sonuncusu olacağım
Ankara da kapanış benden

Yok canım yalnız değilsin :) bende doğurmadım henüz..

anammmm hepteenn sonlara kaldıkk bizzzzzzz
bence benn en sona kalıcam.. boş boş gelip bu topiği seyredicem
kendi kendime konusurum buralarda, bide üstüne kendime cewap yazarım napiyimm

Hahhaha topik sana kalacak :)

Yarın kontrolüm var kızlar bakalım doktorum ne diyecek. Bu arada kızımı ikizler burcu beklerken Yengeç olacak :)

hayırlısı olsun canım sağlıcakla bebişini kucağına almak dileğiyle...

Merhaba kizlar ben geldim,

Doktorumuz geldi cok sukur ama bizim oglanin gelecegi yok hala, haberler su sekilde:
- bebegimizin kafasi iiyice kanala girmis normalde bu poziyonda sanci baslar dedi ama bizim nst de sancimiz yine cikmadi.
- Son adet tarihine gore 25 i olmasina ragmen BDT miz, gun asiimi gorunuyor ve plesantada yaşlanma baslamis.
- sonuc: doktorumuza gore 1-2 gun icinde gelirmis ama pazartesine kadar gelmezse pazartesi son usg var ve vajinal muaynemiz var eger acilmaya musait degilse sezeryanmis sali gunu, eger acilma olabilirse sali gunu suni sanci ile alalim dedi.
3200 gram olmus oglum, dogum cok kolay olacak diyor ama bir dogsa :))

iste bizden son durumlar bu sekilde, umariim pazartesine kadar kendi kendine gelir bebuk ://

Son düzenleme:

Canim hayirlisi olsuun, ise guzel tarafindan bak yarin bebeginle beraber olacaksin, onu koklayabileceksin, ayyy heyecanlandim simdi,gunun belli olmasi guzel bisey bizde doktordan cikinca esimle arabaya bindik konusamadik yolda uzun bir sure sonra benibi aglama aldi hungurt sakirt cok komikti :))

Bende sona kalcam. Dogurmadim hic bir belirtide yok. Geziyorum,yuruyorum bol bol. Yolda dogurcam diye yorumlar aliyorum gorenlerden
Simdi de teyzemin yazligindayim. Yorgunum ama gezmeye devam

canım hakkımızda hayırlısı olsun,bizim bebişler pek nazlı çıktı..Hayırlısı allah yardımcımız olsun.

canım Allah yardımcın olsun
biz normal isteyip yapamayanlardanız napalım
bebeklerimiz iyi olsun da
inş hakkımızda hayırlısı böyleymiş

kızlar ya ilk defa bugün sağdım göğsümü pompayla ama vicdan yaptım şimdi pompayla bütün süt boşaldı sanki göğüslerimden oğlum aç kalıcak sanki acaba hemen doluomu göğüsler ikş göğüsü birden sağdım birde salak gibi , bilginiz var mı bu konuda?

canım çok geçmiş olsun, doktorunun sözünden çıkma sende ve bol bol bebeğe kilo aldırıcak şeyler tüket toparlanmasını istiyosan yanlış hatırlamıyosam yumurta iyi geliyodu hamur işlerinden uzak dur ve vitaminli proteinli şeyler tüket, bir de doktorun ciğer geliştirici iğne önermedi mi bebek her an doğabiliriş baksana.

canım ben epidural sezeryan oldum ve çok memnun kaldım ne ağrım oldu fazla nede günlük hayatıma dönmem gecikti zaten 2 saat içinde uyuşukluk geçti ondan iki saat sonrada ben ayağa kalktım hem bebeği emzirmekte kolay oluyo uyuşuk olduğun için ama söylemeden geçemiycem bende yan etkisi oldu yani baş ağrısı o çok fenaydı eğer öyle bişey olursa ağrı kesici falan kar etmiyo hemen anestezicinle irtibata geç bana bi serum verdi etkili bi ilaçla birlikte ve ağrı ancak öyle geçti. hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.

hmnoglu canım bebeğine kavuşacağına sevindim, sezeryan için de üzülme hayırlısı böyleymiş hem korkulacak bi tarafı yok hemen iyileşiyosun inan , Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

ilk canım çok tatlısınız ikinizede maşallah

Canım çok teşekkür ederim.....Sabah kahvaltımızı yapıyoruz peynirimizi yumurtamızı yiyoruz,rutin kahvaltı yani.Sonra bi bardak süt,3 4 ceviz,karpuz,ara öğünde yemekte ne varsa yanına ayran yada yoğurt,muz kiraz ne varsa ara meyve,akşam yemeği mutlaka ete sebzeye dikkat edip yiyoruz akşamdan sonra dondurmamız varsa yeriz,gece yatarken nesquikli sütümüz.Bu sabit yediklerim fazlasıda olabiliyor.Bunlaeın dışında önerebileceğin bişi varmı?igne falan demedi açılma olunca mı yapıcak acaba???

kızlar hepinizi tek tek yazmicam ama hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim..
yarın hepinize dua edicem...
hiç böyle bi doğum hayal etmemiştim, siz biliyosunuz ne hayaller kuruyordum normal doğumla ilgili...
ama hayırlısı, kısmet böyleymiş napalım...
yarın bu saatlerde bebeğim kucağımda olucak inşş.
şimdi tek duam bi sorun çıkmadan atlatalım şu operasyonu, sağlıklı bi şekilde inşş.

şimdi de düşüncem genel mi olayım yoksa epidural-spinal mi olayım..
çok kararsız kaldım onu düşünüyorum

çok ağlayasım geldi benimde 1 kızım var hamd olsun 8 yaşına girecek o geldi aklıma hiç korkma genel anestezi oldum yarım saat sürüyor en geç çok kolay geçiyor rabbim yardım eder inşallah serumu koluna takıp götürüyorlar hemen uyuyorsun ben çok güzel rüyalar görmüştüm ağlayarak giren arkadaşlarım ağlayarak çıktılar narkozun etkisiyle doktor yanaklarıma uyan kızım dedi ve hemen odaya aldılar ilk gün biraz adet sancısı oluyor okadar hiç korkma insan sadece doğum anını düşünüyor doğumdan bir çıkıyorsun ağlayan kırmızı bir surat benim annem ben gelmeden ağlıyor diye emzik sokmuş ağzında bidahada benide 2 ay emdi cadı bakalım oğlum ne yapacak neyse allah yardım etsin çok heyecanlandım allah yar ve yardımcın olsun bence sorun yoksa genel ol görmemek daha iyi

a a şok oldum,öyle erken geliyor mu? bence sen bu gece doğum yaparsın,hayırlısı ile.
benim çatı muayenesi olduğum gün sarımtrak bir damla süt gelmişti,bir daha da yok.
benim oğlanın gelceği de yok.
canım benimde ara ara
2 3 damla şeklinde geliyordu
ama bu sefer şok oldum dedim sanırım doğuracağım
ama ses seda yok bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…