- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #37.301
bende de ara ara adet sancısı gibi sancı oluyo,bebek bir yerde toplanıyor,kasılmada oluyor.ama tüm bunlar nstde sancı olarak çıkmıyor.şu doğum sancısı nasıl bir şey ki:44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende de ara ara adet sancısı gibi sancı oluyo,bebek bir yerde toplanıyor,kasılmada oluyor.ama tüm bunlar nstde sancı olarak çıkmıyor.şu doğum sancısı nasıl bir şey ki:44:
sağol canımgeçmiş olsun cnmmm.. Allah bi daha göstermesin inşşş..
çok doğuran oldu da tek tek isim nası yazayım
listeye bak bi istersen, zypzyp sürekli güncelliyo sanırım
aynen bnmde öle oluyo işte sanırım bu sancı bize uğramicak:)))
hahahahahah bu ıyıydı ıstee :)))))))adet sancısı nasıl bişey acaba
aynen bnmde öle oluyo işte sanırım bu sancı bize uğramicak:)))
sağol canım
listeye bakıcam ama ilk fırsatta
valla canım ben doğuma giderken adet sancısının en ağırını yaşıyordum nst de 13-15 lerdeydi
adet sancısı nasıl bişey acaba
ben geldim kızlarii mi kötü mü haberler bilmiyorum.içim buruk bir garibim.
oğlumun suyu,kilosu hepsi ii.plasenta ii durumda.oğlum kanala girmiş ama daha çok çatıya tam yerleşmemiş
nst de sancı çıkmadı.dr a sancılarımdan bahsettim alttan baksanız belki açılmıştır dedim.
açılsa çok sancı yapar,1 2 cm belki açılmıştır o da işe yaramaz dedi.şimdi alttan muayene ii değil kanama olabilir mikrop kapabilir dedi.
hem 40ı doldurmuş birine bugün suni sancı veriyorlarmış ama açılma olmuyormuş,en sonunda kız sezeryan istedi.
e dedim ben ne yapacağım,günün dolsun gelmezse salı günü 26 haziranda suni sancı veririz sonrasına bakarız dedi.
cuma tekrar kontrole çağırdı,detaylı konuşacağız inş. açılmam olur kızlar,nolur dua edin.
normal olmasını çok istiyorum:26:
bir de ilk nst de bizimki hareket etmesi,dr çikolata yememi ve tekrar nst istedi.Allahtan onda normal çıktı.
hastanede şok şok üstüne stres stres üstüne yaşadım yani..
ooff korku kapladı içimi,değişik oldum..
Oh gorunuse gore kalabaligiz ama yazan yok
Biz aksam yemegini yedik.Kasilmam vardi,hafifde sanci ama 2saatde birseycik kalmadi
Bende bu gece dogururum diyordum
Prensescim tekrar gecmis olsun canim. Insallah ikinizde iyisinizdir
Hastane cantasina kendinize kac tane kiyafet koydunuz?Ben rahat spor tarzi birseyler koyayim diyorum ama eminde olamiyorum. Kolayca emzire bilecegim birtane rahat anne gomlegim var ,onu koyacagim.Baska ne koyayim bilemedim
Ayni durumdayiz. Kilo hic gitmedi nerdeyse, gobegim adile nasit gibi. Ayak bileklerim acayip sis. Bir hafta sonra karnimi saricam.kızım uyudu bıraz gıreym dedım göbek iğrenç ya sezeryandan sonra herkesın bole oluomuş gorduklermde duyduklarmda bakıom morelım bozuluo doktorum korsenın 40ın çıktıktan sonra takacaksın ddedı iç dikişler 1 yıla yakın kaynamaz dedı çok dıkkt edıcksn dedı sakın 40 ından önce tkma basına iş alma dedı o gobek gıdıcek zaten korseyı toprlmak ıcın takıcn sadece dedı 15 20 güne iner kırka kadar korseyle kapanr gıder dedı bakıom gıtmıcekmış gibi işin ılgınç tarafı 88 kıloyla doğuma gıttım 84 kılodayım saka gıbı kılo gıtmemısss
durup durup aglıom kızıma bakıom yıne aglıom ne hormonmus yaaaaaaaaaaa dagıldım valla
Benim de uzun uzun yazmaya firsatim yok, gecmisi okudum. Bebekler gercekten ingaaaa diye agliyorkızlar slm...
evimizdeyiz şükür...
oğlum müsade ederse şayet yazacağım inşallah...
kendinize iyi bakın,henüz doğurmayan arkadaşlarım Rabbime sığının o herşeyin en hayırlısını nasip ediyormuş meğer benim paşanın boynuna kordon dolanmış...neyse bunu hatırlamak istemiyorum...
yanımda şimdi arada mıkırdanıyor arada bas bas bağırıyor...
ve evet gerçekten bebekler ıngaaaaaaaa diyormuş
her an uyanacakmış gibi...
doğumu yazamıyorum o yüzden.....ilk fırsatta yazacağım...
arayan,soran,msj atan tüm arkadaşlar teşekkür ederim...Allah razı olsun hepinizden...
Jelibonum bu abpventin pompasi bozuk cikti, elektrik gitmiyor benimkinde. Bir kontrol et bakalim seninki calisiyor mu?bilmiyorum canım
bende elektrikli göğüs pompası aldım
ama çıkarıcıda alacağım zaten ucuz bişey
kızlar hastane çantası içinneler hazırlamıştım taçlar taraklar dişfırçaları falan ama hiçbirini kullanamadım canımın derdine düştüm resmen o yüzden çok detaylara girmenize gerk yok bence ben sözde saç düzleştriciyi bile almıştım ama saçımı bile tramayı gözüm görmedi
Kizlar dogum hikayemi asagi yukari biliyorsunuz, ayrintisini su an yazamaicam. Fakat su anda goguslerim kizimin kafasindan buyk, sut kanallari tikanmis. Kizim da saatlerce emdigi halde beslenememis. Ssriligi var, 425 gr vermis 4 gunde. Hastane tipi pompa kiraladik onla gogusleri indirmeye calisiyorum ama cok zor. Cok canim yaniyor, surekli agliyorum kocamla kavga ettim. Psikolojim bitik.
Offff doğum yapanlardan bunları duydukça korkuyorum ben :18::18::18: