2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

umaygulaycim gecmis olsun,zor olmus dogum

Ay olippss bencede zaman tut.Bakalim ne kadar aralik ile :KK52::KK52:
Cok heycanlandiim. Benim hic umidim yok ama.Dogmicak sipa:KK9:

umaygulaycim gecmis olsun,zor olmus dogum

Ay olippss bencede zaman tut.Bakalim ne kadar aralik ile :KK52::KK52:
Cok heycanlandiim. Benim hic umidim yok ama.Dogmicak sipa:KK9:
sağol canım

şu sancı dediğiniz şey nasıl bir şey acabaa:KK52::KK52::KK52::KK52:

ilk sancılarım adet sancısının biraz fazlasıydı öyle beldeen inen bir sancı değildi normal kasıklarım ağrıyordu işte adetdeki gibi amaaa
doğuma yaklaşan sancılarda tüm kemiklerim sızlar gibi bir sancı oldu en son sancılarda da nerdeyse çatı kemiklerim çatırdar gib o lmştu

kızlar dun göbegımz dustu demiştim bugun yıkadık 4 sattir yatıo maşallah:nazar::nazar::nazar: uyandırmaya calısıom kalkmıo bıle guluo uyudugu yerde emdırmeye calısıom emmıo o kadar rahatlamıskı yıkanınca dusunn soluksuz yatıo yalnız emmemeye basladı benı bıberonla verrdım gecelerı ona alıstı gıbı morelım sıfırda esımde eczacılar ii yapmamışınz basınz sıkıstıgı gıbı mma vermekle aglasada bırakın emmeye calışşın saatlerce aglasın demiş eşimde panık oluo emmıo dıe öle işte sızler napıosunz

hayırlı akşamlar canlar
hayırlı kandiller
ALLAH ım hayırlı dualarınızı hayırlısıyla kabul eylesin inşalllah

Slm annisler 06.06.12 de 14`35 de sezeryanla acil dogum yaptim. 37+4 haftaliktik ama Allahima binlerce sükürler olsunki oglumu saglikla kucagimiza aldik...3000gr 48cm. Adini TUGRA koyduk...Allah hepimize hepinize hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin insallah...Dogum yapmis anneler size sorum olacak...Bebegim sarilik oldu dr korkulacak bir sey olmadigini cok cocukta oldugunu bol emzirip idrarla atacagini söyledi ama ben cok korkuyorum acaba bebegi sarilik olan anneler naptilar nasil kolay atlattilar nekadar sürdü??? Cevap yazabilirseniz cok sevinirim...Hepinize hayirli kandiller...

hayırlı kandiller haziran annelerii:KK3:
bu kadar iş güç yapıp kendimi yormama rağmen hala ayakta dolaşabiliyorum:KK37::KK37:
artık dinlenmeye geçmek istiyoruumm:KK52::KK52:

kızlar sol kaburgam bikaç gündür çok ağrıyodu bu akşam iyice kötüye gitti yatarken ve kalkarken çok fazla canım acıyo ve nefes almakta güçlük çekiyorum sizce ne yapabilirim geçmesi için...

hayırlı sabahlar canlarım
bende daha doğurmadım diyeyim ve yazılanları bozmayayım :KK53:
canlarım ya bende çok fazla akıntı olmaya başladı normal mi bu akıntı

Son düzenleme:
bende gününüz aydın olsun dıyorum herkese.bugun çok guzel bı gun içim içim kıpır kıpır nıyeyse kzıma yavas yavas kavusmanın heyecanı olsa gerek herkese ıyı dogumlar :)

X