- 23 Eylül 2010
- 332
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.961
kizlar oglum kucagimda minicuk bisey
gazim cikti ayaga kalktim yurudum
sonunda emzirebildim de
simdi uyuyor
sezeryandan hic korkmayin kizlar
biz de bugün taburcu olduk. evimizdeyiz oğluşumla. biraz süt sorunumuz var mama takviyesi yapıyoruz. şimdi mışıl mışıl uyuyor oğlum.
ütopya da doğum yapmış bugün. gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Ayyy masallah birkac gundur topigi takip edemedim birsuru bebis olmus:)))
Rabbim yeni dogum yapan tum arkadaslarin bebislerini anali babsli buyutsun ins.kendilerine hayirli evlatlar eylesin.
Bu arada bazi arkadaslar da bebislerinin resimlerini koymuslar hepsine kocaman bir masallah barekallah diyorum,hepsi de dunyaya inmis melekler gibiler.
Bir dogum haberi de ben vereyim,hatirlayanlar olur citaknuray nickli bi arkadasimiz vardi biz yurtdisindayiz o da cok yazamiyordu topige,dun onun da dogumu oldu cok sukur.
3700 gr. epudral normal dogumla dun oglen 12:30 da esat bebis dunyaya gelmis,Rabbim anali babali buyutsun ins.
Kendisi iyilesince tum bilgilerini topige girip yazar ve hikayesini paylasir ins...
Biz hala beklemedeyiz:))ama ben halimden memnunum cok iyi olmasamda:))
Gelicek Carsamba son dr ve ultrason randevumuz var ins.
Bebis 3655 gram olmus 52.5 cm di gectigimiz carsamba,sanci yok bebis kanala da girmemis,eger bu hafta olmazsa bir hafta daha bekleme suresi verdi heralde olmazsa suni sanci vericek hayirlisi bakalim.
Gelicek hafta cuma dan sonra gelir ins bebisim:)))
Herkese guzel haftasonlari ve simdiden Hayirli kandiller ins...
ben en iisi bilgisayarımı da alayım yatak odasına geçeyim
kızlar geçen göbeğimi yakımıştım ya frırında, şortun lastiği gelmiş üstüne soyulmuş çok fena
burada hiç ses yok bugün, ben de bi dışarı çıkayım da markete manav a uğrayayım. sabah sabah kimse seçmeden alayım meyvemi sebzemi.
çok da sıcak ama akşama kaldı mı bişeye benzemiyorlar
mrb ben sizin kim olduğunuzu bilmeden çok sevdim arada okuyorum rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Geçmiş olsun canım. Allah yavruşunu korusun. Ona zarar gelmesin de annesi biz nasılsa atlaıyoruz böyle şeyleri. Hadi sana kolay gelsin. Esiyo birazcık bugun hava erkenden git gel.
teşekkür ederim cnmm, yanık bebeğime zarar vericek gibi değil ama malum göbek büyük olduğundan heryere değiyo. acıyo azcık
gittim geldim dışarı, esiyo ama sıcak esiyo yani...şimdi geldim yattım yine klimanın altına
şöyle face de sakat, vurulmuş ya da hastalıklı bebek fotoğrafı paylaşan insanlardan nefret ediyorum..
birden o fotoğrafları görünce hemen geçiyorum gerçi ama çok kötü oluyorum.
kaldı ki bn hbrlerde bile çocuklu hbrlerii izleyemiyorum artık...
şöyle face de sakat, vurulmuş ya da hastalıklı bebek fotoğrafı paylaşan insanlardan nefret ediyorum..
birden o fotoğrafları görünce hemen geçiyorum gerçi ama çok kötü oluyorum.
kaldı ki bn hbrlerde bile çocuklu hbrlerii izleyemiyorum artık...
çok sıkıcı bir gün olacak tahmin edebiliyorum..eşim babasını hastaneye götürecek,sonra arabanın bakımını yaptıracak.akşam üstü anca gelir,dışarı çıkabilirsek çıkacağız..akşamda kuran okumak istiyorum evde olmalıyım..ooff tv de bir şey yok,hamileliğin son günleri,ev sıcak,evde yatılı misafir oooffff
aynı bendensin canım,saçma sapan fotoğrafları niye paylaşıyorlar anlamıyorum
bu sorunu bende sureklı yasıyorum ınsanlarda bı farkındalık yaratmaya calısıyorlar belkı ama o fotografları gordugumde hemen kaydırmama ragmen mınıcık zaman dılımızde bıle ıcımı cok acıytıyo ve kotu yapıyo benı azıcıkta hamılelerı dusunseler ya
evet sıkıcı bir gün, gerçi mübarek güne sıkıcı demek günah mı oluyo bilmiyorum ama.
biz de cumartesi hep dışarı çıkarız ama bugün belki anca kayınvaliedeye gideriz kandil diye.
milleti aramam lazım kandil için ama hiç içimden gelmiyo elime tlfon almak.
şuan zaten çıkma dışarı şimdi çok sıcak cnm, gerçibn istanbuldan bahsediyorum sen nerdesin bilmiyorum ama.
bnm de bugün hiç işim yok, temizlik falan da bitti, yemeğim de var.
yatılı misafir de hiç çekilmez hakkaten, kayınvalidenler mi var.
bari kendi işini kendi yapıyo mu yoksa sana iş mi çıkarıyo
yanında istediğin gibi yatamazsın da değil mi??