2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kizlar oglum kucagimda minicuk bisey
gazim cikti ayaga kalktim yurudum
sonunda emzirebildim de
simdi uyuyor
sezeryandan hic korkmayin kizlar

Çok geçmiş olsun canım. Bizde de vardı kan uyuşmazlığı ben 0 ım ilk gün emmedi. Napsam uyandıramadım. Sarılık uyku da yapıyor. Anne sütü kurtarıcı. Mama fayda vermiyor diye biliyorum. İlk gün sarılık olacak dediler ama çok şükür dün konrol vardı bilirubin düşmüş ki ne şekerli su verdim ne mama.

biz de bugün taburcu olduk. evimizdeyiz oğluşumla. biraz süt sorunumuz var mama takviyesi yapıyoruz. şimdi mışıl mışıl uyuyor oğlum.

ütopya da doğum yapmış bugün. gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.

Minecim gözünaydın. Sütün de tez vakit gelsin inş. Kayısı hoşafı ve rezene iç bol bol.

Ayyy masallah birkac gundur topigi takip edemedim birsuru bebis olmus:)))
Rabbim yeni dogum yapan tum arkadaslarin bebislerini anali babsli buyutsun ins.kendilerine hayirli evlatlar eylesin.
Bu arada bazi arkadaslar da bebislerinin resimlerini koymuslar hepsine kocaman bir masallah barekallah diyorum,hepsi de dunyaya inmis melekler gibiler.

Bir dogum haberi de ben vereyim,hatirlayanlar olur citaknuray nickli bi arkadasimiz vardi biz yurtdisindayiz o da cok yazamiyordu topige,dun onun da dogumu oldu cok sukur.
3700 gr. epudral normal dogumla dun oglen 12:30 da esat bebis dunyaya gelmis,Rabbim anali babali buyutsun ins.
Kendisi iyilesince tum bilgilerini topige girip yazar ve hikayesini paylasir ins...

Biz hala beklemedeyiz:))ama ben halimden memnunum cok iyi olmasamda:))
Gelicek Carsamba son dr ve ultrason randevumuz var ins.
Bebis 3655 gram olmus 52.5 cm di gectigimiz carsamba,sanci yok bebis kanala da girmemis,eger bu hafta olmazsa bir hafta daha bekleme suresi verdi heralde olmazsa suni sanci vericek hayirlisi bakalim.
Gelicek hafta cuma dan sonra gelir ins bebisim:)))
Herkese guzel haftasonlari ve simdiden Hayirli kandiller ins...

Maaşallah tosuncuğa. Darısı da başınıza ve tüm bekleyenlerin başına olsun.

kızlar geçen göbeğimi yakımıştım ya frırında, şortun lastiği gelmiş üstüne soyulmuş çok fena:KK43::KK43::KK43:

burada hiç ses yok bugün, ben de bi dışarı çıkayım da markete manav a uğrayayım. sabah sabah kimse seçmeden alayım meyvemi sebzemi.
çok da sıcak ama akşama kaldı mı bişeye benzemiyorlar

Geçmiş olsun canım. Allah yavruşunu korusun. Ona zarar gelmesin de annesi biz nasılsa atlaıyoruz böyle şeyleri. Hadi sana kolay gelsin. Esiyo birazcık bugun hava erkenden git gel.

ilk maaşallah senin güzel kızına abla olmuş bu güzeller güzeli. Gaz sorunu olan sen miydin tam hatırlamadım ama ben her yemekte biraz kimyon kullanıyorum çok faydasını gördüm.

mrb ben sizin kim olduğunuzu bilmeden çok sevdim arada okuyorum rabbim hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

:KK34::KK34:çok teşekkür ederim cnm, ne mutlu bana...
senin de aynı şekilde, hayırlısıyla al bebeğini sen de kucağına inşşş...

kızlarrrr çok sıcakkk, amannnnn çıkmayın sakın sokağa falannnn...
çıktım buharlaştım geldim resmenn...
neyse ki hallettim meyve sebze işini.
bu gidişle marketlerde doğurucam:KK1::KK1::KK1:

Geçmiş olsun canım. Allah yavruşunu korusun. Ona zarar gelmesin de annesi biz nasılsa atlaıyoruz böyle şeyleri. Hadi sana kolay gelsin. Esiyo birazcık bugun hava erkenden git gel.

teşekkür ederim cnmm, yanık bebeğime zarar vericek gibi değil ama malum göbek büyük olduğundan heryere değiyo. acıyo azcık:KK1::KK1::KK1:
gittim geldim dışarı, esiyo ama sıcak esiyo yani...şimdi geldim yattım yine klimanın altına:KK1::KK1:

teşekkür ederim cnmm, yanık bebeğime zarar vericek gibi değil ama malum göbek büyük olduğundan heryere değiyo. acıyo azcık:KK1::KK1::KK1:
gittim geldim dışarı, esiyo ama sıcak esiyo yani...şimdi geldim yattım yine klimanın altına:KK1::KK1:

Aman sıcaktan gelip öyle atma kendini klimaların altına. Sabret az kaldı doğal serinlik yolları dene canım. Allah korsun hasta fln olursun bi de uğraşma kendinle.

Selam annişler...yine çok sıcak bir günn her günkü gibi:p bizim bıdık çok hareketli 2 gündür...bir de adetim olacakmış gibi sancım oluyor 2 gündür....ufaktan hazırlanıyoruz herhalde yalancı kasılmalarla....ben aşırı heyecanlıyım kızıma kavuşmaya az zaman kaldıkça :)))kayınvalidem her gün arıyor rüyamda doğuruyordun diye:p üzerimizde son aylarda psikolojik bir baskı oluyor ister istemez:)))hayırlısı en doğru zamanı Rabbim biliyor:KK66:Herkesin kandili mübarek olsun....doğumlarımız kolaycacık olsun inşallahh:))))):nazar::KK49::nazar:

şöyle face de sakat, vurulmuş ya da hastalıklı bebek fotoğrafı paylaşan insanlardan nefret ediyorum..:KK47:
birden o fotoğrafları görünce hemen geçiyorum gerçi ama çok kötü oluyorum.
kaldı ki bn hbrlerde bile çocuklu hbrlerii izleyemiyorum artık...

şöyle face de sakat, vurulmuş ya da hastalıklı bebek fotoğrafı paylaşan insanlardan nefret ediyorum..:KK47:

aynı bendensin canım,saçma sapan fotoğrafları niye paylaşıyorlar anlamıyorum:KK47:

çok sıkıcı bir gün olacak tahmin edebiliyorum..eşim babasını hastaneye götürecek,sonra arabanın bakımını yaptıracak.akşam üstü anca gelir,dışarı çıkabilirsek çıkacağız..akşamda kuran okumak istiyorum evde olmalıyım..ooff tv de bir şey yok,hamileliğin son günleri,ev sıcak,evde yatılı misafir oooffff

bu sorunu bende sureklı yasıyorum ınsanlarda bı farkındalık yaratmaya calısıyorlar belkı ama o fotografları gordugumde hemen kaydırmama ragmen mınıcık zaman dılımızde bıle ıcımı cok acıytıyo ve kotu yapıyo benı azıcıkta hamılelerı dusunseler ya

ayy kendin yaz kendin oku gibi ama canım acayip sıkılıyor...veli arayıp soruyor bebğiniz oldu mu,komşu geldi bebeğiniz oldu mu oofff gelmiyo geçmiyo günler

çok sıkıcı bir gün olacak tahmin edebiliyorum..eşim babasını hastaneye götürecek,sonra arabanın bakımını yaptıracak.akşam üstü anca gelir,dışarı çıkabilirsek çıkacağız..akşamda kuran okumak istiyorum evde olmalıyım..ooff tv de bir şey yok,hamileliğin son günleri,ev sıcak,evde yatılı misafir oooffff

evet sıkıcı bir gün, gerçi mübarek güne sıkıcı demek günah mı oluyo bilmiyorum ama.
biz de cumartesi hep dışarı çıkarız ama bugün belki anca kayınvaliedeye gideriz kandil diye.
milleti aramam lazım kandil için ama hiç içimden gelmiyo elime tlfon almak.
şuan zaten çıkma dışarı şimdi çok sıcak cnm, gerçibn istanbuldan bahsediyorum sen nerdesin bilmiyorum ama.
bnm de bugün hiç işim yok, temizlik falan da bitti, yemeğim de var.

yatılı misafir de hiç çekilmez hakkaten, kayınvalidenler mi var.
bari kendi işini kendi yapıyo mu yoksa sana iş mi çıkarıyo:KK52:
yanında istediğin gibi yatamazsın da değil mi??

aynı bendensin canım,saçma sapan fotoğrafları niye paylaşıyorlar anlamıyorum:KK47:

bu sorunu bende sureklı yasıyorum ınsanlarda bı farkındalık yaratmaya calısıyorlar belkı ama o fotografları gordugumde hemen kaydırmama ragmen mınıcık zaman dılımızde bıle ıcımı cok acıytıyo ve kotu yapıyo benı azıcıkta hamılelerı dusunseler ya

neyse ki tek değilmişim...
ama bazen çok iç parçalayıcı ya da vahşet içeren resimler oluyo.
ben böyle şeylerin farkındalık yarattığına da inanmıyorum üstelik...
face de bişeylere tıklayarak ne farkındalığı olacakmış:KK47::KK47::KK47::KK47:
ay çok gerildim:KK47:

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun...Dün doktor kontrolümüz vardı kızım 3.100 gr 52 cm olmuş herşeyimiz normal çıktı nst dede bir gr sancı çıkmadı bnm kızında gelmeye pek niyeti yok galiba ...ayy her gün bugün doğururmuyum diye düşünmekten sıkıldım artık bebeğiminde hareketleri azaldı artık dün nst dede hareketleri çok azdı doktor normal dedi ama bütün gün hareket etsin diye pırpıklayıp duruyorum bebişi şu günleride hayırlısıyla bi atlatsak keşke...

evet sıkıcı bir gün, gerçi mübarek güne sıkıcı demek günah mı oluyo bilmiyorum ama.
biz de cumartesi hep dışarı çıkarız ama bugün belki anca kayınvaliedeye gideriz kandil diye.
milleti aramam lazım kandil için ama hiç içimden gelmiyo elime tlfon almak.
şuan zaten çıkma dışarı şimdi çok sıcak cnm, gerçibn istanbuldan bahsediyorum sen nerdesin bilmiyorum ama.
bnm de bugün hiç işim yok, temizlik falan da bitti, yemeğim de var.

yatılı misafir de hiç çekilmez hakkaten, kayınvalidenler mi var.
bari kendi işini kendi yapıyo mu yoksa sana iş mi çıkarıyo:KK52:
yanında istediğin gibi yatamazsın da değil mi??

ben de ist. canım sıcak ama en azından bir avmde dolaşırdık,sonra açık havaya çıkardık.benim de işim yok,tvde bir şey yok.
kayınvalide ve kayınbabam var,babası ameliyat oldu 17 gündür bizdeleer,yatmak mı :KK50:ne giyeceğim ayrı bir sorun oluyor..
iş yapıyor allah razı olsun da ben stresli bir dönemdeyim:KK47:

X