- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #36.361
şimdi listeye baktım da tam 40 kişi doğum yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsunslm kızlar geçmişe bakmadım henüz öznurun durumu nasıl merak etim bende yarın kızımı alıcam kucağıma kısmetse çok heycanlıyım 2.hamileliğim ama sanki ilk defa anne olcak gibi heycanlıyım bu gece nasıl geçicek bilmiyorum benim heycandan karnım çok ağrıyo bu geceyi wc de geçiricem daha iyi bağırsaklar boşalmış olur
şimdi listeye baktım da tam 40 kişi doğum yapmış
selam kızlar, ben anca geldim doktordan. günümüz belli oldu. ben en erken cuma olur diyordum hatta haftaya kalır diyordum ama dr uuz bu beklemez haftaya perşembe alalım dedi. :S
fena heyecan bastı beni, yarın değil öbürgün oğluma kavuşacam inşallah. çok tuhaf duygular içindeyim :S :S
bu arada geçmişe bakamadım, adaer ve 88prenses22 den haber var mı? bugün ikisi doğurcaktı sanki.
bir de kafamı spinal ile karıştırdılar, ben genel anestezi istiyordum ama herkes spinal daha iyi diyor bilemedim yarın anestezi uzmanı ile görüşecem bakalım :S
tşk kızlar göz nezleside oldum ateşimde çıktı sanırım eşim gelsin hast. gidelim en iyisi:2:
tşk kızlar göz nezleside oldum ateşimde çıktı sanırım eşim gelsin hast. gidelim en iyisi:2:
of çok sıcak
of çok sıcak
Canim istersen e-cikolata die bi site var ona bak ben kod 208 i sectim istnbldaysan teslimat iki gunde oluomus netfen siparis formunu doldurdum bide aradim ole iletisime gectim benoff kızlar ya
gitti gidiyordan bebek şekeri siparişi vermiştim
ama satıcının girdiği kargo numarası yanlış
bugün gelmedi de
napcam ben şimdi
hayatta yetişmez
Canim istersen e-cikolata die bi site var ona bak ben kod 208 i sectim istnbldaysan teslimat iki gunde oluomus netfen siparis formunu doldurdum bide aradim ole iletisime gectim ben