2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bütün hazıran bebeklerının yazılı oldugu bu yer vardı ben de yazmak ıstıyorum.cınsıyet,dogum gunu,ismı,annenın bulundugu ıl yazılmıstı.nasıl bulurum bılgısı olan var mı?üye degılken rastlamıstım sımdı bulamıyorum

canım biraz revizyona uğradı liste falan
arkadaşlardan biri tutmak isterse tutabilirmiş,öyle okudum ilk sayfada.

iyi geceler bi ceee diyeyim dedim uzun zamandr üyeym 2.gebeliğim şimdiki 17 cm lik kuzum. 17+4 hamileyim.2. erkekim olcak.tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım şok oldum o kadar tedaviden sonra...ilk oğlum 21 aylık.daha küçük kuzucum.dr lar hamile kalmamı zor diyorlardı baştan itibaren.bu hamileliğim tabi planlı olmadı ama olduya şükür rabbime zor olcak ama olsun aytuğ düşünüyorum ismini ilk oğlum göktuğ....kendmden baya bahsettm ben çok fırsat bulamıyorum ama ara sıra bakıyorum buraya.:KK3:

ya benm yazdığım msjdan sonra msj yazan olmadı mı ben göremiyorum sayfayı yenilememe rağmen

Gunaydin anneler:21:
Pazar pazar erkenden uyandim. Cok fena gaz var karnimda rahat vermiyor.
Bide aklima elbiselerim geldi,öglen olsada annemin evine gidip alsam elbiselerimi :KK16::KK9:

gunaydin hanimlar
ben 20. haftadayim ve ikinci gebelik ama hareketleri hala hissetmiyorum
13.haftada bile hisseden arkadas varmis
bak simdi takildim ben

gunaydin hanimlar
ben 20. haftadayim ve ikinci gebelik ama hareketleri hala hissetmiyorum
13.haftada bile hisseden arkadas varmis
bak simdi takildim ben

benım ılk gebelıgım 18 haftadayım.siz daha tecrubelı olmalısınız.cok zayıf olan anneler erken hıssedenler.22.haftadan sonra baslayabılır dıye bılıyorum.ayrıca cınsıyete göre de degısıyormuş.ılk bebek ıkıncı bebek olması bile degıstıryormus.

günaydın annişler.. yeni topiğimiz hayırlı olsun... diğerinde ne oldu bilmiyorum...
cuma günü doktora gittim 17.haftadayım doktorum yüzde 90 erkek dedi... tabi bunu 3.kez söyledi 12. haftada yüzde 80 14.haftada yüzde80 şimdi <yüzde 90...

bende bebişimin hareketiini hissetmiyorum doktorum 20.haftadan sonra dedi...

kızlar,öksürürken ya da hapşırırken karnınızın altına bi kramp tarzı bişey giriyo mu
tam da anlatamadım,böyle kilitleniyorum sanki ve eğer o an doğru pozisyonda değilsem baya bi acı duyuyorum.

yaa bende de oluyo o valla. özellikle hapşırırken sanki karnımın altına bıçak batırıyolar gibi oluyo.
:2::2:

ben de haziran annesiyim :))))

hoşgeldin aramıza canım

ben de 17. haftanın içindeyim ama gazdan başka bi hareket hissetmiyorum valla:KK1::KK1::KK1:

ben de yarın gitçem dr.a. yarın inşşş söyler cinsiyetini, şimdiye kadar hiç bişey söylemedi bana. erkek ya da kız olabilir diye.

yaaa pazar pazar evde yanlız olmak çok kötü. kociş evde değil, hafta sonları kursa gidiyo ben de böyle tek başıma kalıyorum:KK25::KK25: Allah tan burası var:KK34:

benım yaklasık ıkı aydır var.önce yatakta saga sola donerken ,karnımın sagında solunda bırer tane topcuk vardı.onlara kramp gırıyodu.hala oluyo.gecelerı baslamıstı.ıkı haftadır hapsırırken öksururken de oluyo.önce korkmustuk.gecelerı uyandırıyordu benı.doktorumuz bebek baglanıyo dedı.bag yerlerıymıs.karın altındakıler karnımız buyudugu ıcın oluyomus.

X