2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

benım ılk gebelıgım 18 haftadayım.siz daha tecrubelı olmalısınız.cok zayıf olan anneler erken hıssedenler.22.haftadan sonra baslayabılır dıye bılıyorum.ayrıca cınsıyete göre de degısıyormuş.ılk bebek ıkıncı bebek olması bile degıstıryormus.

benim esim de doktor ama 13.haftaya psikolojik diyor
en erken 20.haftada hissedlir diyori

günaydın annişler.. yeni topiğimiz hayırlı olsun... diğerinde ne oldu bilmiyorum...
cuma günü doktora gittim 17.haftadayım doktorum yüzde 90 erkek dedi... tabi bunu 3.kez söyledi 12. haftada yüzde 80 14.haftada yüzde80 şimdi <yüzde 90...

bende bebişimin hareketiini hissetmiyorum doktorum 20.haftadan sonra dedi...

bu kadar ihtimalle prens annesiyim diyebilirsin canim hayirlisiyla kucana al ins

kislar bu isimlerin altindaki isimler ne anlama geliyor mesela benimkinde lilyum yaziyor ben yazmadim oysa yada gerkeste degisik sayida kalp var bu ne demek

Son düzenleme:
yaa bende de oluyo o valla. özellikle hapşırırken sanki karnımın altına bıçak batırıyolar gibi oluyo.
:2::2:

hoşgeldin aramıza canım

ben de 17. haftanın içindeyim ama gazdan başka bi hareket hissetmiyorum valla:KK1::KK1::KK1:
galiba normal bişey bu,çünkü yapılabilecek bişey yok,hapşırmayı da engelleyemeyeceğimize göre.
ben de 16+2 yim ve dün hayallendim mi bi damar hareketi mi hissettim emin değilim
dr um 20. haftalarda ancak hissedilir dedi.
benım yaklasık ıkı aydır var.önce yatakta saga sola donerken ,karnımın sagında solunda bırer tane topcuk vardı.onlara kramp gırıyodu.hala oluyo.gecelerı baslamıstı.ıkı haftadır hapsırırken öksururken de oluyo.önce korkmustuk.gecelerı uyandırıyordu benı.doktorumuz bebek baglanıyo dedı.bag yerlerıymıs.karın altındakıler karnımız buyudugu ıcın oluyomus.

bazen ben de geceleri uyanabiliyorum

o çiçek isimleri kk tarafından yazılıyo,neye göre bilmiyorum.
kalpler yazılan mesaj sayısına göre çoğalıyo,5000 msjda 5 kalp oluyo sanırım,daha ötesi olmuyo ama,isterse 50 000 yaz,hala 5 kalp oluyo.

selamlar kızlar
herkes iyidir umarım

dün biz bi salaklık ettik
şimdiden oda takımını ve bebek arabası puset falan aldık

saol canım biz çok iyiyiz oğluşumlaa uzattım ayaklarımı ballı süt eşliğinde netteyim :) park yataklara bakıyorum netten kraftın bi modelini begendim onu inceliyorum :)

canım hayırlı olsun iyi günlerde kullansın bebişinizz, nasılsa alcaktınız zaten erken diye düşünme bence

teşekkürlerr
aslında erken ama birden gaza geldik nedense
hem de ödeyelim taksitleri bebek doğmaya bitsin istedik

canım neden park yatak bakıyorsun?
benim etrafımda kimse park yataktan memnun kalmadı
hatta yeğenim 1,5 yaşında daha bir kez yatmadı içine
yine de sen bilirsin tabi

merhaba kızlar :) benim bir sorum olacak.dün 2-3 damla kan gelmiş,ama bugün herhangi bir kanama yok acaba doktoru arasam mı?önemli bişey olabilir mi? doktoru aramadan sizlere bi danışayım dedim belki aynı durumu yaşayan vardır diye.

teşekkürlerr
aslında erken ama birden gaza geldik nedense
hem de ödeyelim taksitleri bebek doğmaya bitsin istedik

canım neden park yatak bakıyorsun?
benim etrafımda kimse park yataktan memnun kalmadı
hatta yeğenim 1,5 yaşında daha bir kez yatmadı içine
yine de sen bilirsin tabi

tatlım aslında birden çok nedenim var park yatak için :) birincisi bebek odası için boş odam malesef yok evim 2+1 dier bi neden ben boluda yaşıyorum ve doğum istanbulda olcak doğumdan itibaren 2ay istanbulda annemde kalıcam taşımasıda kolay park yatakların katlar götürürüm gitiğim yere :)) bide bizim kurulu bi düzenimiz yok sürekli taşınıcağımız bi hayatımız var 1-2 seneden fazla aynı yerde kalamayoruz yani.mobilyalara üzülürüm bişy olursa :)

merhaba kızlar :) benim bir sorum olacak.dün 2-3 damla kan gelmiş,ama bugün herhangi bir kanama yok acaba doktoru arasam mı?önemli bişey olabilir mi? doktoru aramadan sizlere bi danışayım dedim belki aynı durumu yaşayan vardır diye.
bence bi arasan iyi olur doktoru

tatlım aslında birden çok nedenim var park yatak için :) birincisi bebek odası için boş odam malesef yok evim 2+1 dier bi neden ben boluda yaşıyorum ve doğum istanbulda olcak doğumdan itibaren 2ay istanbulda annemde kalıcam taşımasıda kolay park yatakların katlar götürürüm gitiğim yere :)) bide bizim kurulu bi düzenimiz yok sürekli taşınıcağımız bi hayatımız var 1-2 seneden fazla aynı yerde kalamayoruz yani.mobilyalara üzülürüm bişy olursa :)
anladım canım
o zaman güle güle kullanın haklısın
benim de boş odam yok, o yüzden yatak odasına yatağı koyacaz, dolabı da eşimin çalışma odasında duracak
yani bizim de odamız olmayacak
biz de taşınacaz bikaç yıla
ama yine de mobilya almak istedim

canım puseti falan hangi marka aldın acaba travellardan istiyorum bende kraftta var bi kaç beğendiğim ama karar veremiyorum :26::26:

canım puseti falan hangi marka aldın acaba travellardan istiyorum bende kraftta var bi kaç beğendiğim ama karar veremiyorum :26::26:

canım ben puseti arabaya takılabilenlerden istiyordum
yani alt kısmı tamamen sökülüp sadece puset takılan modellerden
bebeconfort, maxi cosi gibi markalarda var, onlar da baya pahalıya geliyordu 1200 tl falan
dün tesadüfen hauck diye bir alman markası gördüm beğendim
yorumlarını da okudum herkes çok memnun kalmış
araba ve puseti 700tl ye aldım e-bebekten
100 tl de hediye çeki verdi
yani baya bir ucuza geldi
resmini ekleyim bak istersen
bir de vdeosunu göstereyim

Eki Görüntüle 323011
bak en alttaki resimde pusetin arabaya takılmış hali var
sadece puset takılıyor, travel sistem gibi değil
bizimki bu renk değil, kahverengi mavi renginden
çünkü bu 900 tl idi, 700 tlye aldım ben o rengini

videosunu da ekleyim incele istersen
[video=youtube;rzqv7Oz-B2c]http://www.youtube.com/watch?v=rzqv7Oz-B2c&feature=related[/video]

kızlar bi soru sorucam ama soramıyorum çünkü yanımda yiğenim var okuyor :) şu şekilde yazayım belki anlamaz eşlerimizle şeettirim varya 6. aydan sonra yasak dimi? :)

benimki şu renkten
$863531-400x400.jpg
portbebe ve çantası yok benimkinin
onları almaya gerek görmedim
onlarla olan set de 900e falan geliyor
ama ben kullanmayacağım için onları almadım
sadece araba ve anakucağını aldım

Son düzenleme:
kızlar bi soru sorucam ama soramıyorum çünkü yanımda yiğenim var okuyor :) şu şekilde yazayım belki anlamaz eşlerimizle şeettirim varya 6. aydan sonra yasak dimi? :)

canım yasak yok
son bir ay falan önermiyorlar
ama son güne kadar devam edenler var
ha o koca göbekle nasıl olur bilemem ama

şunlar da bebek arabasının özellikleri

All in One Set Bebek Arabası 4 mevsim ve tüm yol şartlarında kullanabileceğiniz hafif alüminyum şaseli yeni doğumdan itibaren kullanabileceğiniz tam bir seyahat sistemidir.
2011&#8217;de yeni tasarlanmış kompakt katlanabilen hafif alüminyum kasa ve ortopedik yumuşak tam yatan oturak ünitesi size ve bebeğinize mükemmel bir sürüş keyfi yaratacaktır.
360 derece dönüp sabitlenebilen ön tekerlekler size maksimum manevra kabiliyeti sağlayacaktır.
Modern yapıda tasarlanmış tekerlek yapısı sayesinde manevra kabiliyeti oldukça yüksektir.
Ayrıca geliştirilmiş süspansiyon sistemi sarsıntısız ve konforlu bir sürüş sağlar.
Oturma ünitesi doğumdan itibaren kullanıma uygundur.
Dümdüz yatak pozisyonu alabilir.
Bebeğinizin rahatlığına göre istediğiniz açıda sırt açısını ayarlayabilirsiniz.
Arabanızın Tentesi ve ön barı kolayca sökülüp takılabilir.
Alt kısımda bulunan alışveriş sepeti çok büyüktür.
Ayak bölümü çocuğunuz uyduğunda ayarlanabilir ve daha uzun bir yatma alanına sahip olabilirsiniz.
Kapama işlemi çok basit ve pratik bir şekilde 3 saniyede yapılır.
Çok kompakt bir şekilde katlanır ve bagajınızda büyük bir yer işgal etmez.
Tek tuşla çalışan otomatik fren sistemi güvenliğinizi maksimum seviyede sağlayacaktır.
Yeni tasarlanmış 5 nokta emniyet kemer tasarımı bebeğinizi bağlayıp çözmenizi çok daha hızlı yapabilmenizi sağlarken aynı zamanda arabaya daha modern bir görünüm katmaktadır.
Bebeğinizin ilk yılında komple bir seyahat sistemi olarak kullanabilmeniz içinZero Plus Comfort araba koltuğu (ana kucağı) opsiyonu vardır.
Bunun içinadaptörler arabanın üstünde gizli bir biçimde bulunmaktadır, tek hareketle kullanıma hazır olan bu mekanizma sayesinde yanınızda adaptör taşımak ve devamlı söküp takmak zorunda kalmazsınız.
Zero Plus Comfort araba koltuğunuz(ana kucağı )ve Malibu bebek arabanız son Avrupa Standartlarının tamamına uygundur.
Pusetinizin Ağırlığı sadece 8,5 kg&#8217;dır.

Ürünün Ölçüleri: 84cm x 54cm x 51cm
Taşıma Kapasitesi: 15 kg. kadar

Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
Üretim Yeri: Ç.H.C.

Son düzenleme:
X