2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo hiç bilmiyroum
ama detaylı ultrason 20-22 haftalarda yapılıyor
yani 21+3 22. hafta sayıldığından geç değil..

hıh iyi o zmn teşekkürler canım,nette araştırdım 18 ile 22. hafta arası diyo,geç mi ki dedim,çünkü bebek ultrasyonda 2 3 gün büyük çıkıyo:44:

hıh iyi o zmn teşekkürler canım,nette araştırdım 18 ile 22. hafta arası diyo,geç mi ki dedim,çünkü bebek ultrasyonda 2 3 gün büyük çıkıyo:44:

ultrasonun sonuçlarında +- 5 gün sapmalar olabilirmiş
bizim Vera bi gidişimizde 4 gün ilerde bi gidişimizde 2 gün geride son gidişimizde 2 gün ilerde çıktı
düzensiz mi diye sordum doktor da +-5 günlük oynama olur dedi iyice yakınlaştırıp ölçmeye çalışıyoruz ama istediğimiz kadar yakınlaştıralım kesin olmaz dedi
çok takılma eminim doktorun onu da göz önünde bulundurmuştur mutlaka

dr gün vermedi ki kağıdı yazdı ultrayondaki kız şu günde boşluk var dedi,yazdı..ben bildiğini sanmıyorum canım..teşekkür ederim cevapların için.

bazı drlar nedense bu değerleri aşırı önem verior bazıları ise sadece kafa karıştırıcı olarak ifade ediorr bana kalırsa bencede kafa karıştırıcı

arkadaşlar ben hala tetenoz aşısı olmadım ve dün elimi kestim normalde aşı ne zaman yapılıyor biliyomusunuz.

günaydıın kızlar nasılsınız bgn alllaha şükürler olsun bnm kasık ağrım bgn hafifledi biraz:) tetanoz aşısı bnde halaa olmadım olmakta hiç istemiyom aslında ama pazartesi kontrolüm war ozmn sorucam artık

offf o ne ya sen özel muayneye mı gıdıon yoksa devletle anlaşmalı özel hastanemı bay a pahalımış =(

devletle anlaşmalı özel hastaneye,pahalı mı yahiç araştırmadım,dr yaptır dedi aynı hastanede yaptırdım.doç dr. geliyormuş bir yerden belki ondandır.kaç lira ki bu yaa

devletle anlaşmalı özel hastaneye,pahalı mı yahiç araştırmadım,dr yaptır dedi aynı hastanede yaptırdım.doç dr. geliyormuş bir yerden belki ondandır.kaç lira ki bu yaa

çok pahallı cnm yaa bnm gittiim hastanede anlaşmalı 50 liraymış gerçi bn daha randewuda almadımda arkadaşlar öle dedi
dewlwt hastanesinden görümcem aldı 22. haftamda ama oraya gitmeyi düşünmüyorum asistanlar bakıyo içime sinmiyo

ya bazı özellerde 75 89 falan bıde bazı arkadaslar 225 usg 250 ye profsr parası vermişler son dakkaya kadr 225 miş usg den çıkıo bıde prof paramız var hnmefndı demşler şok olms

ya bazı özellerde 75 89 falan bıde bazı arkadaslar 225 usg 250 ye profsr parası vermişler son dakkaya kadr 225 miş usg den çıkıo bıde prof paramız var hnmefndı demşler şok olms

sanırım bizimde dç diye öyle,vallahi verdim gitti de aynı hastaneye gittğim diğer arkadaşlara söyleyeyim araştırsınlar.

bizim doç dr çapadan geliyormuş,istanbul üniversitesinde okumuş ,dönem birincisi imiş.yurt dışına nato b2 mi ne öyle bursla gitmiş.sanırım ii bri doktr yaa:44arası niye çok diye aaraştırdım,kimmiş bu adam diye:)

bayaa bişeymiş demekki bebeklerimizn canı sağolsun yeterki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…