- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.301
şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo hiç bilmiyroum
ama detaylı ultrason 20-22 haftalarda yapılıyor
yani 21+3 22. hafta sayıldığından geç değil..
hıh iyi o zmn teşekkürler canım,nette araştırdım 18 ile 22. hafta arası diyo,geç mi ki dedim,çünkü bebek ultrasyonda 2 3 gün büyük çıkıyo:44:
ultrasonun sonuçlarında +- 5 gün sapmalar olabilirmiş
bizim Vera bi gidişimizde 4 gün ilerde bi gidişimizde 2 gün geride son gidişimizde 2 gün ilerde çıktı
düzensiz mi diye sordum doktor da +-5 günlük oynama olur dedi iyice yakınlaştırıp ölçmeye çalışıyoruz ama istediğimiz kadar yakınlaştıralım kesin olmaz dedi
çok takılma eminim doktorun onu da göz önünde bulundurmuştur mutlaka
İnşallah canım temiz çıkar sonucun İnşallah herkezin bebeği sağlıklı dünyaya gelir çok endişelendirdi beni salak doktor( Hayır bana dediği 3 lü veya 4 lü ne yapılırsa yapılsın amniyosentes yapılmalı madem çok riskli değil sadece tahmin bu veriler neden korkutuyorlarki bizi sadece para tuzağımı anlayamadım internetde okuduğumda bu doktorlra yüzünden sapasağlam bebeklerini aldıranlar olmuş garantisiz nasıl konuşuyorlar insanın içine kuşku düşürüyorlar amniyosentes yaptırsam bile artık bebeğim doğana kadar kuşku ile yaşaycağım ama inanıyorumki inşallah Allahım sağlıklı kucağıma verecek bebeğimi
200 tl ödedim ayın 15ine aldım randevumu,kızlar günaydınnnn ayrıntılı ultrason ne kadar oluyo acaba fıyatını bılen varmı
200 tl ödedim ayın 15ine aldım randevumu,
offf o ne ya sen özel muayneye mı gıdıon yoksa devletle anlaşmalı özel hastanemı bay a pahalımış =(
devletle anlaşmalı özel hastaneye,pahalı mı yahiç araştırmadım,dr yaptır dedi aynı hastanede yaptırdım.doç dr. geliyormuş bir yerden belki ondandır.kaç lira ki bu yaa
devletle anlaşmalı özel hastaneye,pahalı mı yahiç araştırmadım,dr yaptır dedi aynı hastanede yaptırdım.doç dr. geliyormuş bir yerden belki ondandır.kaç lira ki bu yaa
Uf canım sıkılıyor yaaaaa
ya bazı özellerde 75 89 falan bıde bazı arkadaslar 225 usg 250 ye profsr parası vermişler son dakkaya kadr 225 miş usg den çıkıo bıde prof paramız var hnmefndı demşler şok olms
noldu cnmm bşy olmadı dimii
bnmde cnm sıkılıyo ewde oturmaktan patladım artık.....
çok pahallı cnm yaa bnm gittiim hastanede anlaşmalı 50 liraymış gerçi bn daha randewuda almadımda arkadaşlar öle dedi
dewlwt hastanesinden görümcem aldı 22. haftamda ama oraya gitmeyi düşünmüyorum asistanlar bakıyo içime sinmiyo
ya bazı özellerde 75 89 falan bıde bazı arkadaslar 225 usg 250 ye profsr parası vermişler son dakkaya kadr 225 miş usg den çıkıo bıde prof paramız var hnmefndı demşler şok olms
yoo öle işteyim bnde evde olsaydım...........
bizim doç dr çapadan geliyormuş,istanbul üniversitesinde okumuş ,dönem birincisi imiş.yurt dışına nato b2 mi ne öyle bursla gitmiş.sanırım ii bri doktr yaa:44arası niye çok diye aaraştırdım,kimmiş bu adam diye:)