2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlar doktora gittik bugün doktor göstermiyor dedi cinsiyetini ama en sonunda hareketlerinden %90 kız dedi kızın hareketleri farklımı oluyor ki sizedemi öyle dediler birde bacakları 17 hafta gibi başı 19 haftalık gibi yani şuan 18 haftada dedi nasıl başıyla ayakları farklımı gelişiyor off yaa hep cins doktorlar bana geliyor

kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
geçmiş olsun canım,sonuçlarında çok çok güzel çıkıcak inşallah hiç merak etme.
o ne demekmiş ki,bazı doktorlar niye böyle kafa karıştırıp sonra açıklama yapmazlarki,sorsaydın keşke o nasıl oluyo diye.ama bi sorun yoktur bence olsa söylerdi sana canım.

canım öğrenip haber verir msn? bursalı sayılırım bn de. arkadaşlara aldırabilirim. oralarda cadde üstünde bi tomuycuk gb birşey hatırlıyorum o da fabrika satış mıydı emin değilim..

canım bursa yıldırımda yunusemre mahallesindeymiş mağaza . adı baby center

yani hakkaten bazen öle bişi söylüyo bu doktorlar, insanın içi içini yiyo... bence de önemli bişey olsa bahsederdi canım. sıkma canını sen

aa kızlar bu arada dualarınız için teşekkür ederim. geldim doktordan demin. afp testi sonucum iyiymiş, doktorum öyle dedi
hadi gözün aydın canım :) çok sevindim

kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
geçmiş olsun canım inş. senin sonuçlarda güzelcecik çıkarr

benimkide tam tersi canım yaklaşık bir hafta tam olarak ise 6 gün ilerde gidiyor ultrasyonda.. olabiliyormuş böyle..

canım yaaa banada öyle yaptı 16.haftamda baktı baktı birşey diyemedi en sonunda %80 kız diyorum ama bir ay sonra bir daha bakalım dedi bende sabrettim.....
ve şimdi cumartesi büyük ihtimalle tekrar gidicez 20. hafta tam bitsin die bekliyorum
yine kesin konuşmazsa başka dr.a da baktırıırm sanırım

Son düzenleme:

Hangi hastaneye gidiyorsunuz.. Benim de 18 haftalık olmasına rağmen önceki doktorum önce kız sonra erkek sonra tekrar kız dedi:) Bende en sonunda buradan hmanoglu arkadaşımızın tavsiyesiyle Medical Park da Mehtap hanıma gittim daha ultrasonu açar açmaz kız bebek olduğunu, gayet sağlıklı olduğunu kendinden emin bir şekilde söyledi.. Önceki doktorum düşük riskim olduğunu söylemişti iğne ve ilaçlar kullandım ama Mehtap hanım herşeyin çok normal olduğunu ters giden hiçbirşey olmadığını söyledi. Gerçekten de işini bilen biri Allahım a şükürler olsun herşeyimizde normal şu anda.. İlk kızım çok sakindi benim sakin hareketleryapıyordu, bu yumurcak acayip hareketli bir çocuk yani her hamilelik farklı her çocuk farklı seyrediyor bence endişelenmeyin eğer doktorunuz size güven vermediyse de mutlaka bir başka doktoru deneyin. Mutlaka olumlu elektrik alacağınız bir doktor karşınıza çıkacaktır..

çok doğru söylüyorsun bazı doktorlar insanı çileden çıkarıyor ve strese sokuyorlar.telaşlandırıyorlar boş yere.daha doğuma çok var.bende doktorumu değiştireceğim bidahaki gittiğimde.

bacaklarınızda varis oluşmaya başladı mı acaba
bugün duştan sonra yağlanırken sol baldırımda fark ettim varis var bendeee
çok az ama hamilelikten önce hiç yoktu gittikçe ilerliycek diye korktum ben
hareketsizlikten mi oluyo, doğumdan sonra geçer mi bi fikri olan varmı

çok doğru söylüyorsun bazı doktorlar insanı çileden çıkarıyor ve strese sokuyorlar.telaşlandırıyorlar boş yere.daha doğuma çok var.bende doktorumu değiştireceğim bidahaki gittiğimde.

Doktor ne kadar güven verirse bizim de kendimize güvenimiz artıyor. bebişlerimizin ve kendimizin emin ellerde olduğunu hissedebilirsek eğer, işte o zaman daha rahat ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirebiliriz.inşallah sende en kısa zamanda güvende hissedeceğin bir doktor bulabilirsin kendine.:) Rabbim hepimize sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah..

merhaba arkadaslar bende 19+2 gunluk hamisim :) hepimiz insallah bebeklerimizi saglikla sihhhatle kucagimiza aliriz rabbimden diliyorum. Bende hala bebisimin cinsiyetini ogrenemedim ve cok merak ediyoruz yarin doktor randevum var insallah bebisimizi gorucez cok heycanliyim cok :))

perşembe günü amniyosentez yaptırıcam semiha şakir doğumevinde. Hayatımda üç defa iğne yemiş biri olarak çok korkuyorummm, canım acıycak mı? bebeğime bişey olur mu? hamile olduğumu anladığımdan beri herşeye dikkat ettim, umarım herşey yolunda gider ama bu stres beni götürür:S afrin hayırlı olsun umarım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız :)))

aaa evettt ama soner ölmesin yaa çok üzüldüm şuan.ya bunların evinde hiç sorun bitmez mi mete bir dert berrin ayrı bir salak osman zaten fasulye

sonerde salak söleseydi ya ayline murat intihar etti düğünü erteleyelim falan, osman çok geri planda kaldı ve gereksizleşti dizi için bence

korkma canım ya... allah ın izniyle bişey olmaz. benim arkadaşım da yaptırdı o testten çok şükür bişey çıkmamıştı o zaman. sen de gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…