- 27 Kasım 2007
- 856
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.261
kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
geçmiş olsun canım,sonuçlarında çok çok güzel çıkıcak inşallah hiç merak etme.kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
o ne demekmiş ki,bazı doktorlar niye böyle kafa karıştırıp sonra açıklama yapmazlarki,sorsaydın keşke o nasıl oluyo diye.ama bi sorun yoktur bence olsa söylerdi sana canım.selam kızlar doktora gittik bugün doktor göstermiyor dedi cinsiyetini ama en sonunda hareketlerinden %90 kız dedikızın hareketleri farklımı oluyor ki sizedemi öyle dediler birde bacakları 17 hafta gibi başı 19 haftalık gibi yani şuan 18 haftada dedi nasıl başıyla ayakları farklımı gelişiyor off yaa hep cins doktorlar bana geliyor
hadi gözün aydın canım :) çok sevindimaa kızlar bu arada dualarınız için teşekkür ederim. geldim doktordan demin. afp testi sonucum iyiymiş, doktorum öyle dedi
geçmiş olsun canım inş. senin sonuçlarda güzelcecik çıkarrkızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
benimkide tam tersi canım yaklaşık bir hafta tam olarak ise 6 gün ilerde gidiyor ultrasyonda.. olabiliyormuş böyle..benim çizelgede 20+2 gözüküyor sat ıma göre ama ben tam olarak bugün 19+1 olmuşum ultrasonda öyle çıkıyor.doktor doğru olan bu ultrasonda çıkan dedi.geç döllenme olabilir dedi.çizelgeyide değiştiremedim.ama neyse
selam kızlar doktora gittik bugün doktor göstermiyor dedi cinsiyetini ama en sonunda hareketlerinden %90 kız dedikızın hareketleri farklımı oluyor ki sizedemi öyle dediler birde bacakları 17 hafta gibi başı 19 haftalık gibi yani şuan 18 haftada dedi nasıl başıyla ayakları farklımı gelişiyor off yaa hep cins doktorlar bana geliyor
selam kızlar doktora gittik bugün doktor göstermiyor dedi cinsiyetini ama en sonunda hareketlerinden %90 kız dedikızın hareketleri farklımı oluyor ki sizedemi öyle dediler birde bacakları 17 hafta gibi başı 19 haftalık gibi yani şuan 18 haftada dedi nasıl başıyla ayakları farklımı gelişiyor off yaa hep cins doktorlar bana geliyor
Hangi hastaneye gidiyorsunuz.. Benim de 18 haftalık olmasına rağmen önceki doktorum önce kız sonra erkek sonra tekrar kız dedi:) Bende en sonunda buradan hmanoglu arkadaşımızın tavsiyesiyle Medical Park da Mehtap hanıma gittim daha ultrasonu açar açmaz kız bebek olduğunu, gayet sağlıklı olduğunu kendinden emin bir şekilde söyledi.. Önceki doktorum düşük riskim olduğunu söylemişti iğne ve ilaçlar kullandım ama Mehtap hanım herşeyin çok normal olduğunu ters giden hiçbirşey olmadığını söyledi. Gerçekten de işini bilen biri Allahım a şükürler olsun herşeyimizde normal şu anda.. İlk kızım çok sakindi benim sakin hareketleryapıyordu, bu yumurcak acayip hareketli bir çocuk yani her hamilelik farklı her çocuk farklı seyrediyor bence endişelenmeyin eğer doktorunuz size güven vermediyse de mutlaka bir başka doktoru deneyin. Mutlaka olumlu elektrik alacağınız bir doktor karşınıza çıkacaktır..
çok doğru söylüyorsun bazı doktorlar insanı çileden çıkarıyor ve strese sokuyorlar.telaşlandırıyorlar boş yere.daha doğuma çok var.bende doktorumu değiştireceğim bidahaki gittiğimde.
soner öldü müüüüüüüüüüüüüü yaaaa
canım bence soner ölcek aylinde hastanede ki genç doktorla yakınlaşcak
aaa evettt ama soner ölmesin yaa çok üzüldüm şuan.ya bunların evinde hiç sorun bitmez mi mete bir dert berrin ayrı bir salak osman zaten fasulye
perşembe günü amniyosentez yaptırıcam semiha şakir doğumevinde. Hayatımda üç defa iğne yemiş biri olarak çok korkuyorummm, canım acıycak mı? bebeğime bişey olur mu? hamile olduğumu anladığımdan beri herşeye dikkat ettim, umarım herşey yolunda gider ama bu stres beni götürür:S afrin hayırlı olsun umarım bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız :)))