- 30 Ekim 2007
- 800
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.321
çok ödemişsin hakkaten canım.benim gittiğim özel hastane de cd'li 100,cd'siz 50 tl.200 tl ödedim ayın 15ine aldım randevumu,
bende bendeeee,aylardır evdeyim ya,doktordon doktora çıkıyorum ancak.hayırlısıyla bi herşey yoluna girsede karnımı gere gere gezsem:)))noldu cnmm bşy olmadı dimii
bnmde cnm sıkılıyo ewde oturmaktan patladım artık.....
ay geçmiş olsun cnmm bgn bol sıvı tüket mutlaka bnde yaa dışarı çıkmaya korkuyorumgünaydın kızlar,gece nerdeyse uyumadım ishal ve mide yanması yüzünden,çok sıvı almam lazım bugün.sizler nasılsınız.
çok ödemişsin hakkaten canım.benim gittiğim özel hastane de cd'li 100,cd'siz 50 tl.
bende bendeeee,aylardır evdeyim ya,doktordon doktora çıkıyorum ancak.hayırlısıyla bi herşey yoluna girsede karnımı gere gere gezsem:)))
[
merhabaaaa teyzoşlar nasılsınız.... biz çok iyiyiz elh... uykularımız biraz hafifledi amaaaa şöyleeee dalamıyorum sanki eskisi gibi...:44:
günaydın canım,hep iyi olun inşallah.bende öyleyim gece kaç defa uyanıyorum bilsen.merhabaaaa teyzoşlar nasılsınız.... biz çok iyiyiz elh... uykularımız biraz hafifledi amaaaa şöyleeee dalamıyorum sanki eskisi gibi...:44:
ay geçmiş olsun cnmm bgn bol sıvı tüket mutlaka bnde yaa dışarı çıkmaya korkuyorum
uyku düzeni hepimizin kaçtı walla yatakta dört dönüyom koca gecee:))
bayaa bişeymiş demekki bebeklerimizn canı sağolsun yeterki:)
günaydın kızlar,gece nerdeyse uyumadım ishal ve mide yanması yüzünden,çok sıvı almam lazım bugün.sizler nasılsınız.
çok ödemişsin hakkaten canım.benim gittiğim özel hastane de cd'li 100,cd'siz 50 tl.
inş. cd de verirler o zman:)vallahi hiç sormadılar bize yaw
bende bendeeee,aylardır evdeyim ya,doktordon doktora çıkıyorum ancak.hayırlısıyla bi herşey yoluna girsede karnımı gere gere gezsem:)))
[
günaydın kızlar
ben bugün okula gitmedim kasık sancılarımdan ötürü
zaten öğrenci de yok artık evde oturuyorum
ben de ayrıntılı ultrason için 150 tl ödicem
ardından doktoruma giricem 30 tl de muayene parası vericem
ankara için uygun bile sayılır fiyatı
ben de fiyatını duyunca yaptırmayalım,yaptırsak ne ki dedim.eşim yaptıralım boşver dedi.öyle canları sağ olsun.
aynen ben de öyle ardından dr 30 tl bayılcam:)istanbulda da durum farklı değil.
günaydın kızlar
arkadaşlar meraba,
baya zaman oldu girmeyeli, baya da bi değişiklik olmuş burda.. hayırlısı olsun..
detaylı ultrason randevum pazartesi, ne ödeyeceğimi bilmiyorum valla, sgk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum, öğrenince paylaşırım.
ikinci trimestere hamileliğin balayı dönemi demelerinin sebebini daha iyi anlıyorum, hayattan küstüren neredeyse bütün şikayetler bitti, gelen yeni şikayetler de baş edilmeyecek veya korkutacak türden değil çok şükür, ayak tabanlarımın ve belimin ağrıması, akşamları mide yanması gibi. karnım büyüdükçe hamileliğin keyfini daha çok çıkarıyorum resmen :) detaylı ultrasonu da atlattık mı inşallah her şey çok çok daha güzelleşir.
zaman da sanki çabuk geçmeye başladı, bir önceki randevum 22 aralıktaydı, 23 ocak ne zaman gelecek derken gün geldi çattı. alışverişti, odasıydı derken daha da hızlı geçer umarım.
bende detaylı hariç doktora 30 tl vericem ama,sizinkilere bakılınca bizim detaylı bedavaya gelmiş ;:)
hoşgeldin
keşke fiyatını öğrenseydin
bazı yerler çok fazla fiyat çıkarıyor
benim sıkıntılarım hala devam ediyor, tabi bulantı değil ama başka sıkıntılar var
çok şükür sen atlatmışsın
alışveriş kısmı en keyiflisi ya
ama ben birçok şeyini aldım, yeni şeyler bulmam lazım kendime
valla canım biz onları da aldıkumarım senin şikayetlerin de kısa sürede biter..
kıyafet alışverişini yeterince yaptık, gelecek hediyeleri de düşünüp başka kıyafet almamaya kararr verdik ama odası, puseti, ana kucağı vs gibi hiçbir şeyini almadık henüz. göğüs pedinden odasına her şeyi pazartesi doktor çıkışı almaya başlıyoruz ve bu beni çok heyecanlandırıyooo :) ben öyle bi liste yaptım ki, almadığın ne varsa aklına düşürebilirim :)
ay geçmiş olsun cnmm bgn bol sıvı tüket mutlaka bnde yaa dışarı çıkmaya korkuyorum
uyku düzeni hepimizin kaçtı walla yatakta dört dönüyom koca gecee:))
günaydın canım,hep iyi olun inşallah.bende öyleyim gece kaç defa uyanıyorum bilsen.
geçmiş olsun canım... bende istanbulda 150 ödeyeceğim... drumuarayıp tlfonla sonuçta yazanlara göre sorularını cevaplayacağım o kadar:)))günaydın kızlar
selam kızlar kız bebeği sol tarafdamı oynuyor kız bebişine hamiş olanlar