2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canim sen hangi hastaneye gidiyorsun? ozelden msj atamadim bende ank.dayim ama hala uygun bi hastane bulamadim. bi fikir verirsen sevinirim.

dun hastaneye gittim 8.30dan 1e kadar bekledikten sonra ultrasona girebildim ancak yine cinsiyeti ogrenemedim. yan gelip yatmisti yine ya ne zaman ogrenicem ben

dun hastaneye gittim 8.30dan 1e kadar bekledikten sonra ultrasona girebildim ancak yine cinsiyeti ogrenemedim. yan gelip yatmisti yine ya ne zaman ogrenicem ben

Güzelim bizde üçüncü girişimizde öğrendik hep bacakları kapalıydı en son gittiğimizde öyle bi açmıştıki daha doktor söylemeden ben pipiyi gördüm inşallah seninkide en kısa zamanda gösterir

insallah oyle olur, yarin sonuc almaya gidince tekrar deniycem sansimi bakalim dr alirsa ultrasona belki gorurum :)

canim sen hangi hastaneye gidiyorsun? ozelden msj atamadim bende ank.dayim ama hala uygun bi hastane bulamadim. bi fikir verirsen sevinirim.

canım ben akropol hastanesinde ışın hanıma gidiyorum
doktorumu çok sevdim çok ilgili
hastaneyi görmedim henüz tam olarak, muayeneler karşısındaki akpol tıp merkezinde yapılıyor
doktor sen sormadan herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
çıktığında aklında hiçbişey kalmıyor
tavsiye ederim yani
hastane kısmı hakkında da hep olumlu şeyler okudum
hastanenin tek sıkıntısı yeni doğan acil servisi yok, ama allah korusun acil bir durum olduğunda anlaşmalı devlet hastanesi varmış direk oraya nakil ediyolarmış
zaten özellerin çoğunda yeni doğan ünitesi yok
allah aksilik göstermesin
eğer tam teşekkül istiyorsan zekai tahir gibi büyük devlet hastanelerine gitmek lazım ama devlet hastanesine de ben gitmek istemedim

sen hangi hastaneye gidiyodun peki?
bu arada randevu alacaksan gecikmeden ara çünkü hemen vermiyolar yoğun oldukları için
ama ayrıntılı ultrason tarihin falan yakınsa onlardan bahset kaçırmaman için erkene ayarlarlar belki
randevu saatinde genelde alıyorlar
ama bazen 1 saate yakın beklediğin de oluyor

bende bayindira gidiyordum 3-4 senedir, orada doktorum var ama tam ozel sigortam bitti hamile oldugumu ogrendim. sigortayi yenilemedigim icin de ortada kaldim. cunku ank.da baska bir yer bilmiyorum. doktorum saolsun sen tahlilleri devlette yaptir ben bakarim dedi. suan ank. unv. hast. gidiyorum eve yakin oldugu icin. ama 4.5saat bekledim dun sirf 4lu test icin. bir de her ne kadar tahlilleri ucretsiz yaptirip gostersem de dogumu bayindirda yaparsam 3.5-4bin gibi bir rakam cikaricaklar. o yuzden daha uygun bir yer ariyorum. akropol nerede bilmiyorum ama bir arastirayim. tesekkur ederim bilgiler icin.

balgat tarafında
yeri kolay
doğum ister normal ister sezeryan 1500 tl

Ben dün akropola telefon ettim sadece kendi takipli hastalarını 2000 tl ye doğum yaptırıyorlarmış ama kendileri takip ederse lokman hekim sincan sezeryanı 750 ye normali bilmiyorum yapıyormuş

Ben dün akropola telefon ettim sadece kendi takipli hastalarını 2000 tl ye doğum yaptırıyorlarmış ama kendileri takip ederse lokman hekim sincan sezeryanı 750 ye normali bilmiyorum yapıyormuş

ben 1500 diye biliyorum fiyatını
elbetteki takipli hastalarını öyle yaparlar
sonradan doğuma giderseniz fiyat farkeder her hastanede olduğu gibi
ben etlik lokman hekim biliyorum
ama nedense lokman hekim hastanelerine hiç ısınamadım ben

internetten bakiyorum simdi tlf edip randevu isteyim. tesekkurler.

bence haftanı söyle sen
direk ayrıntılı ultrason zamanına al randevunu, onlar söyler zamanını
tekrar para ödememiş olursun
ayrıntılısı 150 tl
daha ucuza yaptıracak yer bulursan bilemem ama

Bende sevmiyorum lokman hekimi sadece arkadaşın fiyat bilgisi olsun diye söyledim ben kendime göre bi dr bulamadımki ankarada koyun muamelesi yapmayan
Size bişey sorcam sezeryan kendi isteginle tercih edebiliyorsunmu özelde yoksa illaki dr mu karar verecek bi sorunmu olacak

Merhaba hanımlar...
Nasılsınız? Herkes cinsiyeti öğrendimi?
Bizim c.tesi kontrolümüz var minikimi görücem inş..

yeni yasaya göre sözde yapamayacaksın
ama bence sen tercih ediyorsan tüm doktorlar yapar
çünkü onlara göre çok daha kolay sezeryan
valla ben doktorumu çok sevdim

Merhaba hanımlar...
Nasılsınız? Herkes cinsiyeti öğrendimi?
Bizim c.tesi kontrolümüz var minikimi görücem inş..
selamlar hoşgeldin
biz 14+3te öğrenmiştik %90 ihtimalle
16+3te kesinleşti oğlum olcak
sen de öğrenirsin inşallah

slm hşbulduk cnm..
teyzesi benim kuzum 19 haftalık % 70-80 kız dedi dr
inş cimcimem olurrrr

evet izmir ekonomik,mesela 2li testime de 20 tl ödemiştim ben :) bu yastığa bayıldım,nerden aldın.birde listeden bahsetmişsin ben neden görmedim o listeyi,görmek isterdim

evet izmir ekonomik,mesela 2li testime de 20 tl ödemiştim ben :) bu yastığa bayıldım,nerden aldın.birde listeden bahsetmişsin ben neden görmedim o listeyi,görmek isterdim

canım liste şu linkte
oraya yorumlarda marka fikirlerimi de eklediklerimi falan da yazdım
diğer arkadaşların yorumları da var okursun

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...n-anneleri-amp-bebekleri-ihtiyac-listesi.html

yastığı burdan aldım ama internetten de sipariş verebilirsin
internetten alacaksan özelcanbebe nin sitesinden alabilirsin
gerçi izmirde de biçok yerde bulursun
normal fiyatı 60 tl falan sanırım
ben indirimli 45 gibi bişeye aldım
ama çok kullanışlı kesinlikle tavsiye ederim
geceleri de sarılıp yatıyoruz artık inekciğimle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…