2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın kızlar,gece nerdeyse uyumadım ishal ve mide yanması yüzünden,çok sıvı almam lazım bugün.sizler nasılsınız.
200 tl ödedim ayın 15ine aldım randevumu,
çok ödemişsin hakkaten canım.benim gittiğim özel hastane de cd'li 100,cd'siz 50 tl.
noldu cnmm bşy olmadı dimii
bnmde cnm sıkılıyo ewde oturmaktan patladım artık.....
bende bendeeee,aylardır evdeyim ya,doktordon doktora çıkıyorum ancak.hayırlısıyla bi herşey yoluna girsede karnımı gere gere gezsem:)))
[

merhabaaaa teyzoşlar nasılsınız.... biz çok iyiyiz elh... uykularımız biraz hafifledi amaaaa şöyleeee dalamıyorum sanki eskisi gibi...:44:

günaydın kızlar,gece nerdeyse uyumadım ishal ve mide yanması yüzünden,çok sıvı almam lazım bugün.sizler nasılsınız.

çok ödemişsin hakkaten canım.benim gittiğim özel hastane de cd'li 100,cd'siz 50 tl.

bende bendeeee,aylardır evdeyim ya,doktordon doktora çıkıyorum ancak.hayırlısıyla bi herşey yoluna girsede karnımı gere gere gezsem:)))
[
ay geçmiş olsun cnmm bgn bol sıvı tüket mutlaka bnde yaa dışarı çıkmaya korkuyorum
merhabaaaa teyzoşlar nasılsınız.... biz çok iyiyiz elh... uykularımız biraz hafifledi amaaaa şöyleeee dalamıyorum sanki eskisi gibi...:44:

uyku düzeni hepimizin kaçtı walla yatakta dört dönüyom koca gecee:))

günaydın canım,hep iyi olun inşallah.bende öyleyim gece kaç defa uyanıyorum bilsen.
ay geçmiş olsun cnmm bgn bol sıvı tüket mutlaka bnde yaa dışarı çıkmaya korkuyorum

sağol canım,öyle yapıcam bi kahvaltımı yapim.süt,portakal,maden suyu,su ne bulursam abanıcam artık:)))
bu arada az önce sağlık ocağından aradılar beni,takp zamanınız gelmiş diye.bende bunlar niye aramıyo beni diyodum,27 ocakta kontorlüm var dönüşte uğrıyıp tetanoz aşımı yaptırıcam ama korkuyorum ben bu aşıdan ya.çok acıyomuş.:18:

günaydın kızlar
ben bugün okula gitmedim kasık sancılarımdan ötürü
zaten öğrenci de yok artık evde oturuyorum
ben de ayrıntılı ultrason için 150 tl ödicem
ardından doktoruma giricem 30 tl de muayene parası vericem
ankara için uygun bile sayılır fiyatı

bayaa bişeymiş demekki bebeklerimizn canı sağolsun yeterki:)

ben de fiyatını duyunca yaptırmayalım,yaptırsak ne ki dedim.eşim yaptıralım boşver dedi.öyle canları sağ olsun.

inş. cd de verirler o zman:)vallahi hiç sormadılar bize yaw

[

günaydın kızlar

aynen ben de öyle ardından dr 30 tl bayılcam:)istanbulda da durum farklı değil.

ben de fiyatını duyunca yaptırmayalım,yaptırsak ne ki dedim.eşim yaptıralım boşver dedi.öyle canları sağ olsun.

aynen ben de öyle ardından dr 30 tl bayılcam:)istanbulda da durum farklı değil.

canları sağolsun tabi ki canım
biraz pahalı oluyor ankara istanbul
ama alternatifimiz fazla buralarda da
napalım ya
dört gözle bekliyorum randevumun gelmesini, ayrıntılı da görüntü de çok daha net olcak ne güzel
cd de vereceklermiş

arkadaşlar meraba,
baya zaman oldu girmeyeli, baya da bi değişiklik olmuş burda.. hayırlısı olsun..
detaylı ultrason randevum pazartesi, ne ödeyeceğimi bilmiyorum valla, sgk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum, öğrenince paylaşırım.
ikinci trimestere hamileliğin balayı dönemi demelerinin sebebini daha iyi anlıyorum, hayattan küstüren neredeyse bütün şikayetler bitti, gelen yeni şikayetler de baş edilmeyecek veya korkutacak türden değil çok şükür, ayak tabanlarımın ve belimin ağrıması, akşamları mide yanması gibi. karnım büyüdükçe hamileliğin keyfini daha çok çıkarıyorum resmen :) detaylı ultrasonu da atlattık mı inşallah her şey çok çok daha güzelleşir.
zaman da sanki çabuk geçmeye başladı, bir önceki randevum 22 aralıktaydı, 23 ocak ne zaman gelecek derken gün geldi çattı. alışverişti, odasıydı derken daha da hızlı geçer umarım.

günaydın kızlar

bende detaylı hariç doktora 30 tl vericem ama,sizinkilere bakılınca bizim detaylı bedavaya gelmiş ;:)

arkadaşlar meraba,
baya zaman oldu girmeyeli, baya da bi değişiklik olmuş burda.. hayırlısı olsun..
detaylı ultrason randevum pazartesi, ne ödeyeceğimi bilmiyorum valla, sgk ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum, öğrenince paylaşırım.
ikinci trimestere hamileliğin balayı dönemi demelerinin sebebini daha iyi anlıyorum, hayattan küstüren neredeyse bütün şikayetler bitti, gelen yeni şikayetler de baş edilmeyecek veya korkutacak türden değil çok şükür, ayak tabanlarımın ve belimin ağrıması, akşamları mide yanması gibi. karnım büyüdükçe hamileliğin keyfini daha çok çıkarıyorum resmen :) detaylı ultrasonu da atlattık mı inşallah her şey çok çok daha güzelleşir.
zaman da sanki çabuk geçmeye başladı, bir önceki randevum 22 aralıktaydı, 23 ocak ne zaman gelecek derken gün geldi çattı. alışverişti, odasıydı derken daha da hızlı geçer umarım.

hoşgeldin
keşke fiyatını öğrenseydin
bazı yerler çok fazla fiyat çıkarıyor

benim sıkıntılarım hala devam ediyor, tabi bulantı değil ama başka sıkıntılar var
çok şükür sen atlatmışsın

alışveriş kısmı en keyiflisi ya
ama ben birçok şeyini aldım, yeni şeyler bulmam lazım kendime :KK1:

$Oyuncak_1032454.jpg
şu salıncağı çok beğendim
etrafında bu salıncaktan kullanan var mı acaba
memnunlar mı?
markası baby2go

Son düzenleme:
.....................................................

Eklentiler

• $396787_290594087655645_100001151695341_706251_645125750_n.jpg
    $396787_290594087655645_100001151695341_706251_645125750_n.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 18
bende detaylı hariç doktora 30 tl vericem ama,sizinkilere bakılınca bizim detaylı bedavaya gelmiş ;:)

izmirdeydin heralde sen
izmir gerçekten ekonomik canım ya
burda eyüp ekici var mesela, ayrıntılı ultrasonda çok bilindik bir adam
ona falan gidecek olsak 400-500 öderiz heralde
daha bizim gittiklerimiz ekonomik
ben 150yi duyunca balıklama atladım mesela ucuz diye :KK1:

hoşgeldin
keşke fiyatını öğrenseydin
bazı yerler çok fazla fiyat çıkarıyor

benim sıkıntılarım hala devam ediyor, tabi bulantı değil ama başka sıkıntılar var
çok şükür sen atlatmışsın

alışveriş kısmı en keyiflisi ya
ama ben birçok şeyini aldım, yeni şeyler bulmam lazım kendime :KK1:

umarım senin şikayetlerin de kısa sürede biter..
kıyafet alışverişini yeterince yaptık, gelecek hediyeleri de düşünüp başka kıyafet almamaya kararr verdik ama odası, puseti, ana kucağı vs gibi hiçbir şeyini almadık henüz. göğüs pedinden odasına her şeyi pazartesi doktor çıkışı almaya başlıyoruz ve bu beni çok heyecanlandırıyooo :) ben öyle bi liste yaptım ki, almadığın ne varsa aklına düşürebilirim :)

umarım senin şikayetlerin de kısa sürede biter..
kıyafet alışverişini yeterince yaptık, gelecek hediyeleri de düşünüp başka kıyafet almamaya kararr verdik ama odası, puseti, ana kucağı vs gibi hiçbir şeyini almadık henüz. göğüs pedinden odasına her şeyi pazartesi doktor çıkışı almaya başlıyoruz ve bu beni çok heyecanlandırıyooo :) ben öyle bi liste yaptım ki, almadığın ne varsa aklına düşürebilirim :)
valla canım biz onları da aldık
baya bişey aldık
ama tabi listeler itinaylaincelenir
vaktin olduğunda eklersen sevinirim
unuttuğum vardır belki
ben burdaki haziran anneleri ihtiyaç listesini baz aldım üstüne eklemeler yaptım biraz

son zamanlarda daha da kötü olacakmış geceler:KK53::KK52::KK52::KK52:
günaydın canım,hep iyi olun inşallah.bende öyleyim gece kaç defa uyanıyorum bilsen.

evet ayzan yaa derin uykularım gitti yerien böyel uyku değil mi belirsiz birşey kaldı:)

günaydın kızlar
geçmiş olsun canım... bende istanbulda 150 ödeyeceğim... drumuarayıp tlfonla sonuçta yazanlara göre sorularını cevaplayacağım o kadar:))):KK49:

$9564_Anne_Bebek_Minderi.jpg

kızlar ben bu yastıktan aldım
hamile yatış yastığı
çok rahat ediyorum hoşuma gitti
bebek doğunca da emzirme yastığı, bbebeğin yatış yastığı, bebek oturmaya başlayınca destek yastığı ve bebeğin yüzüstü duruşuna destek verici olarak kullanılıyor
resimde hepsini göstermiş
fiyatı da uygun 45 tl idi sanırım sevibebenin
almayı düşünürseniz diye fikir vereyim dedim

X