2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aa kızlar bu arada dualarınız için teşekkür ederim. geldim doktordan demin. afp testi sonucum iyiymiş, doktorum öyle dedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Bebeğimin ense kalınlığı 1.6 ölçüldü

2 li tarama testim düşük çıktı
PAPP-A 1,98 mom 0,62
fb-hcg 79,3 mom 2,28

yaş riski 1:435
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:123
Kombine trisomy 21 riski 1:607
trisomy 13/18 + nt <1:10000

hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir buda düşük riski işaret eder yazıyor yan taraftaki açıklamadada 607 kadından 1 tanesi trisomy 21 nt li gebeliğe raslanmıştır 606 kadın normal gebelik görünmüştür yazıyor.

sonucum çokmu kötü arkadaşlar benimle sonucu yakın olan varmı ben amniyosnetes olmak istemiyorum

PAPP-A 1,98 mom 0,62
fb-hcg 79,3 mom 2,28

hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir buda düşük riski işaret eder yazıyor yan taraftaki açıklamadada 607 kadından 1 tanesi trisomy 21 nt li gebeliğe raslanmıştır 606 kadın normal gebelik görünmüştür yazıyor.

sonucum çokmu kötü arkadaşlar benimle sonucu yakın olan varmı ben amniyosnetes olmak istemiyorum

canım sonuçlarımız yakın değil gerçi çokda anlamıyorum bu değerlerden. elimde sonucum var seninle karşılaştırdım. ama dedim ya değerlerden anlamıyorum iymiş sadece bunu biliyorum. inş. seninde iyi olcak canım karamsarlığa kapılma hemen. dur bakalım iyce araştır. doktorun ne dedi sana üçlü yapcakmı? dua etcem senin ve bebeğin için.

bu arada trisomi 18/13 ne demek. benim değerim 1:99000 bilen varmı

PAPP-A 1,98 mom 0,62
fb-hcg 79,3 mom 2,28

ya ben benim sonuçlarımla karşılaştırdım şimdi seninkileri. çok benzer bişey bulamadım ama ense kalınlığı normal galiba. ama en sağlıklı şeyi doktorun söyler tabi. biz sonuçta bilmiyoruz. vcanım içini ferah tut, bence sonuçların güzel. en yakın zamanda git doktoruna o da rahatlatır seni:KK34:

kızlar Bursa'da oturan varsa diye söylüyorum. Yıldırımda fabrika satış mağazası varmış ama markasını sorarım öğrenirim sizin için. herşey okadar ucuzki kumaşlarıda güzelmiş. mesela 80 milyonluk hastane çıkışları 20 TL badiler battanyeler aklınıza ne gelirse herşey uygun fiyatına satılıyormuş. ilgilenen olursa detaylı öğrenirim. ben ordan arkadaşa söliycem bana alcak.

merhaba arkadaşım ben bursadayım benim için öğrenirmisin oranın nerde olduğunu gidip bi bakarım en azından

kızlarrrrrr bikaç gün sonrasında nihayet burdayım..cinsiyetimiz belli oldu :) :) oğluşumuz oluyorrr :) hayırlısıyla inşallahh.bikaç gündür isim bakıyorum kafam karıştı ne zormuş yahu :)
aklınıza gelen erkek isimlerini paylaşırmısınız lütfennn :)
hayırlı uğurlu olsun canım. gözün aydın...

hayırlı olsun cnmm bzde allah nasip ederse erkek bekliyoruz ama isim konusu bnmde kafamı karıştırıyo dahaa hç düşünmedim aklımda ege war ama bakalımm
ben daha test sonucundan bile haberdar değilken İbrahim diyodum. pozitif çıkınca da yine İbrahim. kız olursa ne derim ben çocuğuma ilk 3 ay seni İbrahim diye çağırdım kızım diye anlatırdım herhalde ileride ama çok şükür, oğlan çıkınca hem isim karmaşası çözüldü, hem ben rahat ettim. içime doğmuş o zamandan.. eşim de destek oldu bi sonraki çocukta isim hakkı onun olmak üzere :)

kızlar Bursa'da oturan varsa diye söylüyorum. Yıldırımda fabrika satış mağazası varmış ama markasını sorarım öğrenirim sizin için. herşey okadar ucuzki kumaşlarıda güzelmiş. mesela 80 milyonluk hastane çıkışları 20 TL badiler battanyeler aklınıza ne gelirse herşey uygun fiyatına satılıyormuş. ilgilenen olursa detaylı öğrenirim. ben ordan arkadaşa söliycem bana alcak.
canım öğrenip haber verir msn? bursalı sayılırım bn de. arkadaşlara aldırabilirim. oralarda cadde üstünde bi tomuycuk gb birşey hatırlıyorum o da fabrika satış mıydı emin değilim..

aa kızlar bu arada dualarınız için teşekkür ederim. geldim doktordan demin. afp testi sonucum iyiymiş, doktorum öyle dedi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
gözün aydın canım...

kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..

kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. Sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..

haydi geçmiş olsunnn
aman dikkat yat olmaz mı dikkat et kendine
sonuç da güzel olcak inşallahhh son 3 ayına rahatça gireceksin

benim çizelgede 20+2 gözüküyor sat ıma göre ama ben tam olarak bugün 19+1 olmuşum ultrasonda öyle çıkıyor.doktor doğru olan bu ultrasonda çıkan dedi.geç döllenme olabilir dedi.çizelgeyide değiştiremedim.ama neyse

kızlar dün gittiğim diyetisynden aldığım listem, herhangi bir problemim yok. süt ve yumurtayla aram çok ii değildir. bebeğin yeterli ve gerekli gelişimi için gittim aslında.

kahvaltı(8.30): açık çay/ıhlamur/süt
2 kibrit kutusu kdr peynir /1 haşlama yumurta+1kibrit kutusu kdr peynir
10 adet zeytin/4 adet ceviz
3 ince dilim ekmek(çavdar,7 tahıllı)
mevsim yeşil sebzeleri(çiğ ve yağsız)

ara öğün(11.00): 1porsiyon meyve+1 subardağı süt/yoğurt

öğle(13.00): 2 yumurta kadar yağsız et/ 2 kibrit kutusu kdr peynir / 1 kase kuru bakliyat
1 servis kaşığı sebze yemeği
4 ince dilim ekmek/ 8 yemek kaşığı pilav/makarna
bol salata
yarım kase yoğurt/ 1 kase cacık-ayran
1 porsiyon meyve

ara öğün(15.30): kuru meyve+2 adet ceviz+6 adet fındık

akşam(18.00): 1kase çorba+bol salata
2 yumurta kadar yağsız et/ 2 kibrit kutusu kdr peynir / 1 kase kuru bakliyat
1 servis kaşığı sebze yemeği
3 ince dilim ekmek/6 yemek kaşığı pilav/makarna
yarım kase yoğurt/ 1 kase cacık-ayran
1 porsiyon meyve