- 28 Kasım 2011
- 1.772
- 0
-
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.241
Bebeğimin ense kalınlığı 1.6 ölçüldü
2 li tarama testim düşük çıktı
PAPP-A 1,98 mom 0,62
fb-hcg 79,3 mom 2,28
yaş riski 1:435
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:123
Kombine trisomy 21 riski 1:607
trisomy 13/18 + nt <1:10000
hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir buda düşük riski işaret eder yazıyor yan taraftaki açıklamadada 607 kadından 1 tanesi trisomy 21 nt li gebeliğe raslanmıştır 606 kadın normal gebelik görünmüştür yazıyor.
sonucum çokmu kötü arkadaşlar benimle sonucu yakın olan varmı ben amniyosnetes olmak istemiyorum
Bebeğimin ense kalınlığı 1.6 ölçüldü
2 li tarama testim düşük çıktı
PAPP-A 1,98 mom 0,62
fb-hcg 79,3 mom 2,28
yaş riski 1:435
biyokimyasal trisomy 21 riski 1:123
Kombine trisomy 21 riski 1:607
trisomy 13/18 + nt <1:10000
hesaplanan trisomy 13/18 test riski (nuchal translucency ile) <1:10000 dir buda düşük riski işaret eder yazıyor yan taraftaki açıklamadada 607 kadından 1 tanesi trisomy 21 nt li gebeliğe raslanmıştır 606 kadın normal gebelik görünmüştür yazıyor.
sonucum çokmu kötü arkadaşlar benimle sonucu yakın olan varmı ben amniyosnetes olmak istemiyorum
kızlar Bursa'da oturan varsa diye söylüyorum. Yıldırımda fabrika satış mağazası varmış ama markasını sorarım öğrenirim sizin için. herşey okadar ucuzki kumaşlarıda güzelmiş. mesela 80 milyonluk hastane çıkışları 20 TL badiler battanyeler aklınıza ne gelirse herşey uygun fiyatına satılıyormuş. ilgilenen olursa detaylı öğrenirim. ben ordan arkadaşa söliycem bana alcak.
merhaba arkadaşım ben bursadayım benim için öğrenirmisin oranın nerde olduğunu gidip bi bakarım en azından
hayırlı uğurlu olsun canım. gözün aydın...kızlarrrrrr bikaç gün sonrasında nihayet burdayım..cinsiyetimiz belli oldu :) :) oğluşumuz oluyorrr :) hayırlısıyla inşallahh.bikaç gündür isim bakıyorum kafam karıştı ne zormuş yahu :)
aklınıza gelen erkek isimlerini paylaşırmısınız lütfennn :)
ben daha test sonucundan bile haberdar değilken İbrahim diyodum. pozitif çıkınca da yine İbrahim. kız olursa ne derim ben çocuğuma ilk 3 ay seni İbrahim diye çağırdım kızım diye anlatırdım herhalde ileride ama çok şükür, oğlan çıkınca hem isim karmaşası çözüldü, hem ben rahat ettim. içime doğmuş o zamandan.. eşim de destek oldu bi sonraki çocukta isim hakkı onun olmak üzere :)hayırlı olsun cnmm bzde allah nasip ederse erkek bekliyoruz ama isim konusu bnmde kafamı karıştırıyo dahaa hç düşünmedim aklımda ege war ama bakalımm
canım öğrenip haber verir msn? bursalı sayılırım bn de. arkadaşlara aldırabilirim. oralarda cadde üstünde bi tomuycuk gb birşey hatırlıyorum o da fabrika satış mıydı emin değilim..kızlar Bursa'da oturan varsa diye söylüyorum. Yıldırımda fabrika satış mağazası varmış ama markasını sorarım öğrenirim sizin için. herşey okadar ucuzki kumaşlarıda güzelmiş. mesela 80 milyonluk hastane çıkışları 20 TL badiler battanyeler aklınıza ne gelirse herşey uygun fiyatına satılıyormuş. ilgilenen olursa detaylı öğrenirim. ben ordan arkadaşa söliycem bana alcak.
gözün aydın canım...aa kızlar bu arada dualarınız için teşekkür ederim. geldim doktordan demin. afp testi sonucum iyiymiş, doktorum öyle dedi
kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. Sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
hadi hayırlısı canım. herşey çok güzel olacak inş içini ferah tut
haydi geçmiş olsunnn
aman dikkat yat olmaz mı dikkat et kendine
sonuç da güzel olcak inşallahhh son 3 ayına rahatça gireceksin
geçmiş olsun canım. hayırla sonuçlansın inş...kızlar amniyosentez yapıldı çok şükür üstümden bir yük kalktı korktuğum kadar kötü değilmiş inş. sonucuda güzel olcak.. 3 hafta sonra sonuç..
öznurcum cnmm hadi geçmiş olsun allahın izniyle sonuçlarda gzl çıkar işlhhh
geçmiş olsun canım. hayırla sonuçlansın inş...