- 5 Temmuz 2008
- 358
- 1
- 42
- Konu Sahibi TwoPrincess
- #2.181
bebişlerin listesini kim tutuyor kızlar. orda benimki hala pembiş değil. bizi beğenmiyomusunuZ:)
bebek listesi hala tutuluyormu?nerde ki ben bakmak istiyorum bulamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebişlerin listesini kim tutuyor kızlar. orda benimki hala pembiş değil. bizi beğenmiyomusunuZ:)
Eki Görüntüle 328170
naz'ı kıskandım:)) buda benim 18+4 günlük meleğim:))
Eki Görüntüle 328170
kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur
hafif idrar yolu enf cikti
kasik agrisi normal bol bol dinlen yorulma dedi
tansiyonum cok dusuk cikiyor 6/2 cikti
boyle devam ederse kalp doktoruna gidecekmisin
Eki Görüntüle 328170
Eki Görüntüle 328170
ayzaaaan çook gzl maşallaah maşallah berekellaah bayaa büyümüşünüzz kıss
maşallah büyümüş minik melek
geçmiş olsun canım. helal walla haftasonu benimki 10/6 ya düştü neredeyse bayılacaktım. Allah korusun kuzum seni de...kizlar doktordan geldum
bebisin iyi coj sukur
hafif idrar yolu enf cikti
kasik agrisi normal bol bol dinlen yorulma dedi
tansiyonum cok dusuk cikiyor 6/2 cikti
boyle devam ederse kalp doktoruna gidecekmisin
Eki Görüntüle 328170
maşalllaaaaahhhhh ne tatlıııııEki Görüntüle 328170
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...oğlum olucakmııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm...oğlum olucakmııııııııııışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
maşallah ne güzel çıkmış göbeğin....
tosun benim kızım.daha 3.ayımızda bile doğum yakın galiba diyolardımaşallah sen 18+4' sün ama içerdeki 28+4
kızlar 20. haftadayım ve beşşşşş kilo almışım(sabah tartısında 5 tabi) sonumu merak edeyommmm:18::18::18: