2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

merhaba arkadaşlar,bende haziran annesi olucam Allahın izniyle :) 18+3 hamileyim yalnız aşırı sabah bulantılarım devam ediyor benim gibi olan varmı 9 ay surecek gibi:KK43:
canım ben14. haftadan sonra rahatlamıştım ama arasıra yine bulantılarım oluyor ama nadiren bu kişiden kişiye değişen bir durum çok uzun sürenlerde var dedğin gibi bazen 9 ay çekenlerde var bilemiyorum dr.na bir danış istersen ilk zamanlar ben gittğimde çooo...k serumlar yemiştim ama geçti çok şükür.. inş. seninkide geçer

bana nie kimse cvp vermiyo :KK43:
canım o konuda bir bilgim yok belki arkadaşlarında yoktur aksi taktirde yazarlardı bir cewap :)

güzel birşey:) ben hep sağımda hissettim baştan beri bebeği...rahim ortalara kaymadan hep sağdaydı... hala da hareketlenmeleri sağa meyilli hissediyorum... baloncuk patlaması gibi...:KK52::KK52::KK52:

ben de mısır patlatırız ya işte öyle gibi sanırım benzer şeyler ama işte tam bilemiyorum
tekme bekliyorum anca öyle emin olacağım onlar olduğuna:KK1:
özellikle kızımdan o daha büyük tekmesi de daha güçlü olur herhalde :KK57:

ewet o pıt pıtlar bende de oluyor ben
birde su balonu varda hareket ediyormuş gibide oluyoriçimde ama hangisi tam hareket bilemiyeceğim

merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun.canım korkutmak gibi olmasın ama hiç geçmeyen hamilelikleri çok duydum.[/QUOTE
teşekkürler canım,artık mide bulantılarına katlanmaya çalışıyorum ama sabah kahvaltı yapamıyorum yeteri kadar bebeği besleyememekten korkuyorum,annemin 9 ay sürmüş mide bulantıları bilmiyorum benzeme durumu olurmu..

merhaba kızlar :) sağ kasığım sabahtan beri ağrıyor,hatta ağrımakla kalmıyor belime de vurmaya başladı :KK43: böyle bir durumu yaşayan var mı? sizinde kasık ağrılarınız oluyor mu?

canım ben14. haftadan sonra rahatlamıştım ama arasıra yine bulantılarım oluyor ama nadiren bu kişiden kişiye değişen bir durum çok uzun sürenlerde var dedğin gibi bazen 9 ay çekenlerde var bilemiyorum dr.na bir danış istersen ilk zamanlar ben gittğimde çooo...k serumlar yemiştim ama geçti çok şükür.. inş. seninkide geçer

danışdım canım sormammı ben ilçede öğretmenim her zaman ilde bir doktora gidemiyorum ilçede devle hastanesinde idare ediyorum doktorumda az az ye problem olmaz dedi:) ama oluyor işte neyse geçer inşallah .. bu arada bişey sormak istiyorm bu aya kadar kaç kilo aldınız kızlar ???

danışdım canım sormammı ben ilçede öğretmenim her zaman ilde bir doktora gidemiyorum ilçede devle hastanesinde idare ediyorum doktorumda az az ye problem olmaz dedi:) ama oluyor işte neyse geçer inşallah .. bu arada bişey sormak istiyorm bu aya kadar kaç kilo aldınız kızlar ???

bulantılarım az da olsa hala devam ediyor ama kusmayı çok basit bir yöntemle engelledim
sıvı aldığım zaman katı yemiyorum, katı yediğim zaman sıvı almıyorum

yemeğin üzerine aslaaa su ayran çay içmiyorum

sağol canım
ben 20.haftamın son günündeyim :) 5 kilo aldım malesef :KK43:

selam biz geldik.........
hoşgeldiniz :)))

sen kaçıncı haftandasın bende senin gibiyim aslında doktorum için başka bir ilçeye gidiyorum bir saat sürüyor yol allah kolaylık wersin canım zor oluyor biliyorum

Selam kızlar..bugün 3'lü test'e girdik..Aslında randevum cumaya idi ama malesef enfeksiyona kapılmışım :KK43:
Yeşilimsi sarımsı akıntım oluyordu,,genital dışında önce kaşınma sonra yanma/acıya çevirdi..
Hal böyle olunca korktum ..nette biraz araştırma yaptım apar topar bu sabah doktoruma gittim..
kültür aldılar..inşallah kötü bişi çıkmaz..gebelik olduğu için ilaç vermek istemiyorum ama sonuç ilaç kullanılacak
gibiyse zaruri vermek zorundayım çünkü tedavi edilmez ise sonucu erken doğum oluyor dedi..Kendini kontrol et
akıntı babında dedi..çünkü daha ilk başlardasın inşaallah ilaca gerek kalmadan düzelir dedi..
Gelmişkende 3Lü testini yapalım dedi..
Kızlar dua edin inşaallah kötü bişi çıkmaz..Korkuyorum yaa :KK43: İlaçta kullanmak istemiyorum :KK43:( ..

Geçmişi okuyamadım amma kaynatmışsınız :)) inş herşey yolundadır..

sen kaçıncı haftandasın bende senin gibiyim aslında doktorum için başka bir ilçeye gidiyorum bir saat sürüyor yol allah kolaylık wersin canım zor oluyor biliyorum

18+3 olduk bugün..ille ilçe arası 110 km malum ilçedeki doktorlarla idare ediyoruz. ben kusmalardan olsa gerek 1,5 kilo almışım ..benimde cokmu az ne:)

ben 16+3 ikiz bebekle başlangıç kilomdan 1,5 kilo fazlayım
bence az değil
zaten 6. aydan itibaren alınıyo ayda 4-5 kilolar:KK1:tabi dikkat edilmezse

iyi ozaman sevindim:))zaten maximumda 8 kilo almak istiyorum ama kendime çokta güvenemiyorum:)) bu arad bugun cok hareketlendi maşallah bağırsak hareketi falan diyorlar ama hayır işte bebek o hissediyorum:)

18+3 olduk bugün..ille ilçe arası 110 km malum ilçedeki doktorlarla idare ediyoruz. ben kusmalardan olsa gerek 1,5 kilo almışım ..benimde cokmu az ne:)

hamilelikte kilo hesaplayıcıları var bakabilirsiinz kızlar ben biraz aldım ebet :KK17:
18 den sonra19 20. haftalarda arttı alımlarım zaten
ama hesaplayıcıyıya göre normal görünüyor
tabiki bünyeden bünyeye de değişebiliyor
önemli olanbebeğin gelişimi az kilo aldım diye de korkmayın

Son düzenleme:
oyyyyyyyy yerim onuuu şu bebişin hareketleri yokmu herşeye değer yaa bir çırpıda sinirlerimi alıooooo

Kızlarr pekmez içebiliyor musunuz...?

Hamilelikte pekmezin faydaları oldukça fazladır. Pekmezin bilinen en büyük özelliği içerisinde bulunan etken maddeler nedeni ile demir eksikliğine bağlı olarak gelişen kansızlığın tedavisinde önemli bir rol oynamasıdır.

canım aslında benim pekmez yemem gerekiyor gözümün önünde dursun diye mutfak masasında duruyor ama 1 kere ağzıma sürmedim :)

merhaba kızlar :) sağ kasığım sabahtan beri ağrıyor,hatta ağrımakla kalmıyor belime de vurmaya başladı :KK43: böyle bir durumu yaşayan var mı? sizinde kasık ağrılarınız oluyor mu?

var canım benimde kasık ağrılarım zaman zaman.üşütüyoruz sanırım farkında olmadan..

acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....

acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....

merhaba, 4 haftalıksanız zaten daha kalp atışınız yoktur, dolayısıyla sadece keseniz vardır, kanamalar iyiye işaret olmasa da bu halde sağlıklı devam eden gebelikler olabiliyor daha çok yenisiniz bende kalp atışının ardından kanama geçirmiştim ve bebeğimin kalbi durmuştu sonra keseyi kürtajla aldılar, size tavsiyem henüz çok yeni bir gebelik, doktorunuzda izah etmiştir mutlaka ama bu olay tamamen vücudun sağlıksız olacak bir bebeği kendi kendine imha etmesi ve çok kişinin başına geliyor, üzülmeyin doğacak olan da her türlü kanamayı, badireyi atlatıp doğuyor zaten, çok sabır diliyorum

X