2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

aynen tatlım hep parasızlık yuzunden benım kociş de skıntı cekmeyelım dıye ertledı onlar da haklı hem de sonuna kadar benden yana da sıkıntı yokk sev,yorum sabrediyorum ama işte ınsanlara noluyorsa :)) aman canım neyse bız sımdıden safak sayalım barı de gunler cabucak gecsın gunlerın gectıgını anlayalım bebişş

:))) evet cok cicisler tatlimm.. atama derken ogretmen atamalarimi seninmi kocisininmi ??

günaydın ebrum:)dün aksam nette sorun cıktı delırdım yok tatlım öğretmen atamaları değil sağlık memuruyuz ikimizde sağlık bakanlığının atmalarını beklıyoruz canım maleseff oyusden tam düğün tarıhı koyamıyoruz yaaaaaaaaaaa

Amiinnn canım cumlemıze ınsallah :) ınsallah atamalarınız ıstedıgınız sekılde gerceklesır de planlarınız netlık kazanır rahat rahat hazırlıklar baslar o zaman canım :)

ayy insallah tatlım :) sende kafana takma milleti.hayırlısıyla evlenmek var bıde istediğin seyler olmayıp evlenmek var.şöle düşün Allah korusun bı üzüntün oldu millet mi yanında olcak demek kii zamanı varmış evlenmenın.ammannnnn tatlım sen sevdiceğinle mutlu olda gerisi vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ebrumun dediği gibiii nasıl geçtiğini anlamıcaz iice yaklassın bide zaman bide bakmıs sabahh kocişlerimizin yanında açıcaz gözlerimizi

cok tesekkurler canım cok tatlısın :)) bugun kocişim işe alındı telekoma cok mutluyum ama artık haftaıclerı uzak olucaz bırbırımıze gercı yarım saatlık yol ama olsun bana yıne de cok koyacak ıcım buruk o yuzden suanda cok

kızlar bende 2012 gelinlerindenim, 3 temmuzda nişanımız var, düğün tarihi olarak 13 temmuz 2012 düşünülüyor bakalım nişanda tarih kesinleşecek ve kısmetse düğün salonumuz tutulacak, Edirneden İzmire gelin gidicem çok heyecanlıyım, çok güzel telaşlar, hepimiz çok mutlu oluruz inşallah

hosgeldın aramıza tatlım :) dugunlerımızım arasında bır hafta var o zaman ne guzel cok mutlu oldum :)

hosgeldin aramiza tatllimm.. hakkinda herseyin hayirlisi olsun sizde once ben gelin olcam galiba 2012 mayis :)) dedigin gibi cok guzel telaslarimiz var bu telaslari burda paylasicaz insallah tekrardan mutluluklar kocisinle sana :) insallah zaman cabuk gecer ve kocisine kavusursunnn

baharr tatlisimm iii aksamlarrr kocisine cok sevindimmm ise alinmasinaa insallah hersey yolunda gider.. icin buruk olmasin baharim yaaa ben haftada bi yada iki haftada bir goruyorum kocisimii(( haline sukret tatlisimm bide benimki 1 ayligina irlandaya gidiyooo sen durda benim icim buruk olsun :))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…