• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharr tatlisimm iii aksamlarrr kocisine cok sevindimmm ise alinmasinaa insallah hersey yolunda gider.. icin buruk olmasin baharim yaaa ben haftada bi yada iki haftada bir goruyorum kocisimii:((( haline sukret tatlisimm bide benimki 1 ayligina irlandaya gidiyooo sen durda benim icim buruk olsun :))))))))))))))))))))))))

:)))))))) olsun tatlısım yaaa aman ıslerı olsun da yeter kı evlenelım de gerısı onemlı degıl bıdaha hep beraber olacagıızzzz :)))))) cok tesekkurler bu aradaaa bebişiimm

calisiinnlar calissinlar gelecek icinn :) bizim icin para lazim tatlim evlenmek icin :))) az kaldi bak kocislerimizle beraber ayni evi paylasmaya sadece sabretmek :(

nasıl anlatayım bilmiyorumki kızlar:9: nişanlım mimar. içmimar aynı zamanda da. işinin ehli biri. şirketleri falan var. çok başarılı. şu an evmizi yapıyor. üç katlı müstakil havuzlu bahçeli falan. iç dizaynı birlikte tasarlıyoruz. ama nasıl döşeyeceğimi hiç bilmiyorum. devasa bir ev çünkü. çok kalabalığız misafirimiz çok oluyor biliyosun diyo. tamam ama o ev çok büyük. ay bilmiyorum hiç ne yapcam o evle ben:53:

nasıl anlatayım bilmiyorumki kızlar:9: nişanlım mimar. içmimar aynı zamanda da. işinin ehli biri. şirketleri falan var. çok başarılı. şu an evmizi yapıyor. üç katlı müstakil havuzlu bahçeli falan. iç dizaynı birlikte tasarlıyoruz. ama nasıl döşeyeceğimi hiç bilmiyorum. devasa bir ev çünkü. çok kalabalığız misafirimiz çok oluyor biliyosun diyo. tamam ama o ev çok büyük. ay bilmiyorum hiç ne yapcam o evle ben:53:

supermis tatlim bende nisanlim bi ara mustakil ev alicam diye tuttturdu ama ben izin vermedim :))) napcam koca evde dedim cok sukur vazgectii sana allah kolaylik versin :)) istanbuldami?

tarih net değil canım. çünkü nikah romada olacak başbaşa. istanbulda kına gecesi ve düğün olacak. ingiltere ve fransada da iki düğün daha olacak ama bunlar daha hafif kokteyl, parti, davet tarzı olacak. yaz düğünü olacağı kesin ama tarih kesin değil. haziran ya da temmuz gibi görünüyor şimdilik. evimizi bitirmemize de bağlı biraz

tarih net değil canım. çünkü nikah romada olacak başbaşa. istanbulda kına gecesi ve düğün olacak. ingiltere ve fransada da iki düğün daha olacak ama bunlar daha hafif kokteyl, parti, davet tarzı olacak. yaz düğünü olacağı kesin ama tarih kesin değil. haziran ya da temmuz gibi görünüyor şimdilik. evimizi bitirmemize de bağlı biraz

oooo super yaa :) ulke ulke dolasicaksinizz ve bi kac kere gelinlik giyineceksin :)) buda guzell mutluluklar simdidennn :)

oooo super yaa :) ulke ulke dolasicaksinizz ve bi kac kere gelinlik giyineceksin :)) buda guzell mutluluklar simdidennn :)

evet canım. nikahta paşama özel giyincem. özel istek yaptı çünkü. istanbulda ayrı bir gelinlik. yurt dışındakiler içinde hafif bişey gycem. üç gelinlik giycem yani. modacı olmam avantaj olacak. kendim yapıyorum gelinliklerimi. özel tasarımcılardan özel destekler de var tabi:34: bu önemli değil de damatlıkları ben yapcam işte bu önemli. sen ne istiyosan ben onu giyerim dedi:31: çok güzel onu elimle hazırlamak. hep yapıyorum ama bu başka olacak

sen nasıl düğün istiyosun nerde olacak ebrumm bellimi

benim dugunum istanbul da olucak kir dugunu dusunuyoruz aklimizdda iki yer var biri urza digeri naturapark sariyer tarafinda ..ama fuat pasa yalisina da baktik nisanlim kir dugunu istiyo bende bi yalida yada otelde olsun istiyorun :) gelinligimide pronoviasa baktim beyendiigim modeller var bkalim artik hangisine karar vericem.. web siten varmi senin tasarimlarina bakabilecegimiz websitesi ?

Back
X