- Konu Sahibi rashabahar
tek inandigim sey var oda bu yilin cabuk gecicegii :))))))))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharr tatlisimm iii aksamlarrr kocisine cok sevindimmm ise alinmasinaa insallah hersey yolunda gider.. icin buruk olmasin baharim yaaa ben haftada bi yada iki haftada bir goruyorum kocisimii(( haline sukret tatlisimm bide benimki 1 ayligina irlandaya gidiyooo sen durda benim icim buruk olsun :))))))))))))))))))))))))
tek inandigim sey var oda bu yilin cabuk gecicegii :))))))))))))))))
calisiinnlar calissinlar gelecek icinn :) bizim icin para lazim tatlim evlenmek icin :))) az kaldi bak kocislerimizle beraber ayni evi paylasmaya sadece sabretmek![]()
selam kızlar ben de 2012de evleniyorum
aynen tatlım her guzel gune onlarla merhaba demek ne kadar guzel olacaakkk :))))
nasıl anlatayım bilmiyorumki kızlarnişanlım mimar. içmimar aynı zamanda da. işinin ehli biri. şirketleri falan var. çok başarılı. şu an evmizi yapıyor. üç katlı müstakil havuzlu bahçeli falan. iç dizaynı birlikte tasarlıyoruz. ama nasıl döşeyeceğimi hiç bilmiyorum. devasa bir ev çünkü. çok kalabalığız misafirimiz çok oluyor biliyosun diyo. tamam ama o ev çok büyük. ay bilmiyorum hiç ne yapcam o evle ben
![]()
kizlarrrr nisan tarihim belli olduuuu 29.ekimmmm
dügündeeee ekim 2012
supermis tatlim bende nisanlim bi ara mustakil ev alicam diye tuttturdu ama ben izin vermedim :))) napcam koca evde dedim cok sukur vazgectii sana allah kolaylik versin :)) istanbuldami?
kizlarrrr nisan tarihim belli olduuuu 29.ekimmmm
dügündeeee ekim 2012
tarih net değil canım. çünkü nikah romada olacak başbaşa. istanbulda kına gecesi ve düğün olacak. ingiltere ve fransada da iki düğün daha olacak ama bunlar daha hafif kokteyl, parti, davet tarzı olacak. yaz düğünü olacağı kesin ama tarih kesin değil. haziran ya da temmuz gibi görünüyor şimdilik. evimizi bitirmemize de bağlı biraz
yok canım. ingilterede
oooo super yaa :) ulke ulke dolasicaksinizz ve bi kac kere gelinlik giyineceksin :)) buda guzell mutluluklar simdidennn :)
sen nasıl düğün istiyosun nerde olacak ebrumm bellimi