2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yok canım özel çalışıyorum ben. yurt dışında çalışıyorum zaten. ama beğendiğin modelleri ve boydan önlü arkalı resmini kilonu boyunu falan yollarsan bana hangi modellerin yakışacağını nasıl modeller seçebileceğini söyleyebilirim. yönlendirebilirim yani. yıldırım mayruk, cengiz abazoğlu, dilek hanif, donna karan, pierre cardin gibi isimlerle çalıştım. ünlü kişilerin gelinlik yapımlarında bulundum. fikir açısından yardımcı olmaya çalışırım aklına takılan şeylerde

super olur yaa gercekten..oooo supersin yaa keske burda olsan gelinligimi sen dikseydin :))) cok iyi isimlerin yaninda calismisinn harikaa en kisa zamanda mail aticam gelinligimi .kendi resmimi :)) sorularimla birlikte gonderirim cok tesekkur ederim isminiz havin mi ?

evet canım havin. istediğin zaman bakarız. naçizane yardımcı olmaya çalışırım. gelinlik seçmek karar vermek çok zordur çünkü

boy şahane canım. 63e de inersen şahane olur. verirsin hiç sıkma canını. bende kilo alamıyorum aşkım tek koluyla taşıyo beni

aaah ah nerede o günlerrr

askim suan askerde o gidince aldim biraz 72 den 75 e ciktim üzüntü kilo aldiriyor bana ne ters bi insanimm hey Allahim yaaaa

amaa yooook iki aya kadar inmek istiyorum 63 olayim sana resimleri göndericem ve düsündügüm modellerii amanin ne sahane olur bilgilendirirsin

öncelikle spor yapman şart. elinden geldiğince yapmaya çalış. yürü, ip atla, yüz, plates yap vs... ben yıllardır yüzüyorum mesela. çok zayıfım ama vücudum çok orantılı ve kemik yapım diktir öyle çöp gibi değilim çok düzgün fiziğim. yemek konusundada önerim azar azar sık sık yemen. günde altı yedi öğün beslenirsen çok faydasını görürsün. bu şekilde arkadaşıma sekiz kilo verdirdik iki ayda

kiz sen beni takip et buradan kilolarimi vereyimmm citir bir gelin olayim

havincimmmm boyumm 1.65 kilom 60 ama dugune kadar 55 olucam insallah :))

verirsin güzelim beş kilo dert etme
benim boyum 1.78 kilom 55. aşkım bana kilo al bebeğim biraz diyip duruyo. geceleri tatlı falan yediriyo. ama bünyemiz böyle almıyoruz ne yapayım. aşkım da almıyo. gerçi almasın kıvanç tatlıtuğ gbi maşallah:78:

:))))))))))))))))))) 2012 kadar kesin veririmm. aman iste hayat bu kimileri kilo alma derdinde kimileri verme :))) heheheh

evet tatlim yaaa guzel olucakk ::)) insallah insallahh hayirlisi olsun herseyinnnn neler yaptin bugun tatlim isler yogunmu ?

aynen tatlım ya işler yogun baya cok sıkılıyorum bugunlerde tatıl ıstıyorum kocısımleee :))) ama o daha yenı ıse basladı. neyse seneye balayına gıdecegız ya ondan guzel tatıl olabılır mı yaaa :)))

çokkk sevindim canım Allah daim eder insallah:)) ttalım sen yarım sattlık yolamı takılıyosun benım nişanlım maraşta ben izmirdeyım çokkk zor oluyo ama kovusucam kısmetse bu cuma gıdıyorum yanına

waawww ne kadar guzel bir işin var tatlım ya bana da yardımcı olursun dımıııı :))) kızlar fotolarımızı ekleyelım mı hepımıızz hem bırbırımızı gormus oluruzz :))) ama ben nasıl ekleyecegımı bılmıyorum o sorun işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…