• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canim yaaa cok haklisinn uzun bir iliskii artik olsun istiyorsun ve bu senin en buyuk hakkin ama iste hep hersey istedigimiz gibi olmuyoo ..ha diyincede evlenilmioki :( bizde bu sene diye hayallere kapiliodum hataa konusuluodu bile aile arasinda ama nisanlim dedi biraz para biriktirelim SIKINTI cekmeyelim oda hakli para olmayincada biseyde yapilmiokii ama sunu diyorum bak sana AZ KALDI COK AZ KALDII SENI GORUCEM YIL BITIMINDE DICEKSIN KI ZAMAN ne cabuk geciyo yaa demeye baslarsinn :))))))) ben kendimi ole mutlu ediyorum ben 3 yillik iliskim var toplam nisanda icinde aama iste milletin agzi torba deilki buzelim bosverrrrrrrrrrrrrrrr sen keyfine bak ceyizlerini dizmeye bakk :)

aynen tatlım hep parasızlık yuzunden benım kociş de skıntı cekmeyelım dıye ertledı onlar da haklı hem de sonuna kadar benden yana da sıkıntı yokk sev,yorum sabrediyorum ama işte ınsanlara noluyorsa :)) aman canım neyse bız sımdıden safak sayalım barı de gunler cabucak gecsın gunlerın gectıgını anlayalım bebişş :34:

aynen tatlım hep parasızlık yuzunden benım kociş de skıntı cekmeyelım dıye ertledı onlar da haklı hem de sonuna kadar benden yana da sıkıntı yokk sev,yorum sabrediyorum ama işte ınsanlara noluyorsa :)) aman canım neyse bız sımdıden safak sayalım barı de gunler cabucak gecsın gunlerın gectıgını anlayalım bebişş :34:[/QUOTE

BENCEDE TATLIMM :)))) ZARAHOME DAN BANYO SETI ALDIM BIDE KOCISIMLE BANA KAHVALTILIK ALDIM IKI KISILIK CEYIZLERIMDE BAK TATLISIM KAHVALTILARA BAYILICAKSIN ")

aynen tatlım hep parasızlık yuzunden benım kociş de skıntı cekmeyelım dıye ertledı onlar da haklı hem de sonuna kadar benden yana da sıkıntı yokk sev,yorum sabrediyorum ama işte ınsanlara noluyorsa :)) aman canım neyse bız sımdıden safak sayalım barı de gunler cabucak gecsın gunlerın gectıgını anlayalım bebişş :34:[/QUOTE

BENCEDE TATLIMM :)))) ZARAHOME DAN BANYO SETI ALDIM BIDE KOCISIMLE BANA KAHVALTILIK ALDIM IKI KISILIK CEYIZLERIMDE BAK TATLISIM KAHVALTILARA BAYILICAKSIN ")

ayy çok sekerler yaa cok begendım canımm :16:

evet tatlimm yaa simdi bile nerde bilmiomm hic konusmadik bugunnn of bende cok kiskanc birisiyimm napcam bilmiyorm

ayy ne kadar sanslısın canım ya cok sevındım senın adına :)) ben de cok kıskancım ama sozkonusu ıs olunca hıc kıskanmıyorum artık ;) aynı eve gırınce bıdaha hep haber alırsın tatlım ama herseye ragmen pılot esı olacagın ıcın cok sanslısın bence bebiş :)

ayy ne kadar sanslısın canım ya cok sevındım senın adına :)) ben de cok kıskancım ama sozkonusu ıs olunca hıc kıskanmıyorum artık ;) aynı eve gırınce bıdaha hep haber alırsın tatlım ama herseye ragmen pılot esı olacagın ıcın cok sanslısın bence bebiş :)

cok teeseekur ederim gercekten cok mutlu ettin beni ama ne biliyimm yaa ALLAH dan kiskancligimi sorun etmiyoo mesela sehir disinda kaldigi gecelerde kamera acip beraber uyuyoruzz :)))) tuhaf ama ne biliyimm o istiyo bende istiyorum gorerek uyuyoruz :))) herseye cok dikkat ediyoo kiskancligimida biliyoo korkudan otel odasindan cikamioooo hahahahahahahah

:))) evet cok cicisler tatlimm.. atama derken ogretmen atamalarimi seninmi kocisininmi ??

günaydın ebrum:)dün aksam nette sorun cıktı delırdım:( yok tatlım öğretmen atamaları değil sağlık memuruyuz ikimizde sağlık bakanlığının atmalarını beklıyoruz canım maleseff oyusden tam düğün tarıhı koyamıyoruz yaaaaaaaaaaa:43:

Amiinnn canım cumlemıze ınsallah :) ınsallah atamalarınız ıstedıgınız sekılde gerceklesır de planlarınız netlık kazanır rahat rahat hazırlıklar baslar o zaman canım :)

ayy insallah tatlım :) sende kafana takma milleti.hayırlısıyla evlenmek var bıde istediğin seyler olmayıp evlenmek var.şöle düşün Allah korusun bı üzüntün oldu millet mi yanında olcak demek kii zamanı varmış evlenmenın.ammannnnn tatlım sen sevdiceğinle mutlu olda gerisi vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:62: ebrumun dediği gibiii nasıl geçtiğini anlamıcaz iice yaklassın bide zaman bide bakmıs sabahh kocişlerimizin yanında açıcaz gözlerimizi:16:

cok teeseekur ederim gercekten cok mutlu ettin beni ama ne biliyimm yaa ALLAH dan kiskancligimi sorun etmiyoo mesela sehir disinda kaldigi gecelerde kamera acip beraber uyuyoruzz :)))) tuhaf ama ne biliyimm o istiyo bende istiyorum gorerek uyuyoruz :))) herseye cok dikkat ediyoo kiskancligimida biliyoo korkudan otel odasindan cikamioooo hahahahahahahah

bak ne kadar güzel bu sekılde senı anlayabılmesı demek kı senı ne kadar coookkkk seviyor :) Allah bozmasın tatlım.. İleri de gecelerı bırbırınızı ızleyerek uyursunuz artık :))

ayy insallah tatlım :) sende kafana takma milleti.hayırlısıyla evlenmek var bıde istediğin seyler olmayıp evlenmek var.şöle düşün Allah korusun bı üzüntün oldu millet mi yanında olcak demek kii zamanı varmış evlenmenın.ammannnnn tatlım sen sevdiceğinle mutlu olda gerisi vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:62: ebrumun dediği gibiii nasıl geçtiğini anlamıcaz iice yaklassın bide zaman bide bakmıs sabahh kocişlerimizin yanında açıcaz gözlerimizi:16:

cok tesekkurler canım cok tatlısın :)) bugun kocişim işe alındı telekoma cok mutluyum ama artık haftaıclerı uzak olucaz bırbırımıze gercı yarım saatlık yol ama olsun bana yıne de cok koyacak ıcım buruk o yuzden suanda cok :(

kızlar bende 2012 gelinlerindenim, 3 temmuzda nişanımız var, düğün tarihi olarak 13 temmuz 2012 düşünülüyor bakalım nişanda tarih kesinleşecek ve kısmetse düğün salonumuz tutulacak, Edirneden İzmire gelin gidicem çok heyecanlıyım, çok güzel telaşlar, hepimiz çok mutlu oluruz inşallah :16:

kızlar bende 2012 gelinlerindenim, 3 temmuzda nişanımız var, düğün tarihi olarak 13 temmuz 2012 düşünülüyor bakalım nişanda tarih kesinleşecek ve kısmetse düğün salonumuz tutulacak, Edirneden İzmire gelin gidicem çok heyecanlıyım, çok güzel telaşlar, hepimiz çok mutlu oluruz inşallah :16:

hosgeldın aramıza tatlım :) dugunlerımızım arasında bır hafta var o zaman ne guzel cok mutlu oldum :)

hosgeldin aramiza tatllimm.. hakkinda herseyin hayirlisi olsun sizde once ben gelin olcam galiba 2012 mayis :)) dedigin gibi cok guzel telaslarimiz var bu telaslari burda paylasicaz insallah tekrardan mutluluklar kocisinle sana :) insallah zaman cabuk gecer ve kocisine kavusursunnn

cok tesekkurler canım cok tatlısın :)) bugun kocişim işe alındı telekoma cok mutluyum ama artık haftaıclerı uzak olucaz bırbırımıze gercı yarım saatlık yol ama olsun bana yıne de cok koyacak ıcım buruk o yuzden suanda cok :(

baharr tatlisimm iii aksamlarrr kocisine cok sevindimmm ise alinmasinaa insallah hersey yolunda gider.. icin buruk olmasin baharim yaaa ben haftada bi yada iki haftada bir goruyorum kocisimii:((( haline sukret tatlisimm bide benimki 1 ayligina irlandaya gidiyooo sen durda benim icim buruk olsun :))))))))))))))))))))))))

Back
X