2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlarr benim dugunn mayis 2012 denn :) mart 2012 alindi bu gidisleeee 2011 de olur benim dugun hahahaha

Son düzenleme:
hosgeldin aramiza tatlimm simdiden tebriklerr... valla bende arceliigin iyi olmadigini duydumm aliyosann simensden al ben hepsini simensden aldim alman bizdede var simens yillardan beri annem kullaniyor sikayetci deiliz valla :)) arastir bence

Teşekkürler ebrumm, gerçekten çok kararsızım hangisini araştıracağımı bile bilmiyorum hepsi için ayrı bişey söylüyorlar ama siemens için iyi diyen çok insan var kesinlikle araştırıcm.

Slm ceren zormuş bu işler yaaa :( daha başındayız Allah yardımcımız olsun, bide ben çok ince eler sık dokurum karacanın çeyiz setini aldım 1 hafta gittim geldim beyenemedim tabak kaşık neysede beyaz eşyayı ne yapıcaz bakalım bocsh iyi diyorlar ama servisinden çok şikayet var siemes i bi araştıralım bakalım bide lcd de çok kararsızım offf yaaaa :((

canım lcd için bence teknosa yı takıp et.indirim oluyoo cokk süperr .ben lcd de markası hangisi iidir bilmiyorum ama abimm kendisi alacaktı oo diyoduu ama sorarım ona hangısı ii diye belki sana bi fikir olur canımmm:93:

kizlarr biz lcd de ssamsung markaa aldik inanilmaz guzell net full hd zatenn suanda ailemde bu marka tv kullaniyor...bizimkini beyendi nisanlimm samsung aldik bizde bakmanizi tavsiye ederimm

Son düzenleme:
Teşekkürler ebrumm, gerçekten çok kararsızım hangisini araştıracağımı bile bilmiyorum hepsi için ayrı bişey söylüyorlar ama siemens için iyi diyen çok insan var kesinlikle araştırıcm.

bide suna dikkat et canim simens de bi turkiye uretimi var birde almanyadan gelen mallari var .. almanyada uretilen mallarini almayi ozen goster bence dahada bi iyi oluyo o zaman :)) bilgin olsunn

gecenlerde teknosa da samsung lcd tvlerde % 20 ındırım vardı onları yakalarsan harıka olur tatlım. Ve biz samsung dan cok memnunuz dusunebılırsın yanı :))

oooo baharr tatlim nerelerdesin yaa :)) uzun zamannn dan berii goremiyodukkk .. hmm demek kosusturuyorsunn bizlerde napalim istee aynii :) ceyiz derdine dusmusuz hehehehh bu arada home sweet home da bi yatak ortusu beyendimm inanilmazz guzelll kesinlikle alicammm biraz tuzlu ama olsunn sen nasilsin ?

ee kızlar bugunlerde ceyızınıze ekledığınız bişeyler yokmuu bizede onerebıleceginiz????

ee kızlar bugunlerde ceyızınıze ekledığınız bişeyler yokmuu bizede onerebıleceginiz????

su siralar bende bisey yok cerencim evde olanlarida forumda paylastimm :) ilerleyen zamanlda eklicem alacaklarimii suan arastirma icerisindeyimm sen dugunu nerde dusunuyorszunn

su siralar bende bisey yok cerencim evde olanlarida forumda paylastimm :) ilerleyen zamanlda eklicem alacaklarimii suan arastirma icerisindeyimm sen dugunu nerde dusunuyorszunn

canım bi muamma yaa kesin bi tarıh olmadığından su iş mevzularından dolayınişanlım k.maraşlı orda bi düğün olacak malum.bizde izmirde oturuyoruz burda kına gcesı yapıcaz ama bu aralar söle düşünmeye başladım acaba burda nıkah yapsakmı diye offf cokk karasızım

anladim canim benimde senin gibi durumda olan arkadasim vardi o kina ve nikah yapti kendi memleketinde dugunude karsi memlekette yaptilar en mantiklisii kalktipda izmirden k.marasa kac kisi gelebilirki ?

yaniii bakalımmm aklımda olan yerler var nikah için oralara bakıyorum.senin nerede olacak tatlım???

benim bi tanıdık anadolu yakasında havuz bası nişan yapmıstı ıstersen oranın ısmını öğreneyim bi bakarsın fikir olur???

Ben de iyiyim tatlım nolsun yaa yogunum bugunlerde ve cok sıkıldım ( yatak ortusunu aldıgında ceyızıne ekle de bızde gorelım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…