- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
Benim varr :)) bulasık makinamı set üstümü ve de midi fırınımı bosch tan aldık :) bir de elektrikli süpürgemi de arzum aldım ablam aldı cok memnun ona dayanaraktan aldım onu da :))
benim bi tanıdık anadolu yakasında havuz bası nişan yapmıstı ıstersen oranın ısmını öğreneyim bi bakarsın fikir olur???
Ben de iyiyim tatlım nolsun yaa yogunum bugunlerde ve cok sıkıldım( yatak ortusunu aldıgında ceyızıne ekle de bızde gorelım bakalım
Samsung lcd benimde kafama yatıyor ama elektronik konusunda tabiki erkekler daha iyi canım abinden bilgi alırsan çok sevinirim.
Samsung lcd benimde kafama yatıyor ama elektronik konusunda tabiki erkekler daha iyi canım abinden bilgi alırsan çok sevinirim.
cok iyi olur tatlim ogrenirsenn bakarim bende fikir edinmis olurumm
tatlı lcd LG,tosiba,samsung ve suny iimiş.ben derimki sana teknosayı takıp et bu markalrın ındırımı olursa kaçırma
Tamam cnm takipteyimteşekkür ettim.
kizllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz bakalimmmm haziran da bitiyoo :) az kaldi azzz
kendi adıma ii sayılırım ebrum sen nasılsın nasıl gidiyooo hazırlıklar senınn???
evet canım az önce baktım kahvaltı takımını begendim cok cicişşşya aslında bu aralar ben hiç bişey bakmıyorum.atamaları beklıyoz tatlım aklımda şimdi o var malum oo olmadanda bişey olmaz.ama az kaldı bi bakmışız düğün günümüz
kizllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz bakalimmmm haziran da bitiyoo :) az kaldi azzz
cok sevindim canım hayırlısıyla kullanmaya nasip etsin Allaha insallahoff benım daha varrr beyaz esya almamaa su atamaları dört gözle beklıyorum ondan sonra benı kımse alısverişten alı koyamazz
Ebrruumm nasılsın tatlım gıremıyorum ben artık yaa cok uzuluyorum o kadar yogunum kı bugunlerde cok yoruluyorum sabah 9da evden cıkıyorum 9da anca evdeyımsenın nasıl gıdıyo bakalım__?
tatlimmmmmmm iyimmmm evett fazla goremiyorumm bebiss seni ama akln burdadir biliyorumm :))) sakin diyenlere kafana takma bana ole diyorlar 2012 diyorum aaaaa ne kadar cok var seneye yanii bende yoooo 6 ay sonra yilin yarisi bitii diyerek kendimi ole mutlu ediyorm ama gercekten yilin yarisi gecti bitti ramazanda gelioo ramazandi bayramdi derkennn zaman yaklasicak tatlisim... az kaldi yaa ole dusun valla ben rahatim kendimi mutlu ediyorumm :) az kaldi diye sende ole yap kafana takma diyenlerede aldirma bosverr.. gec olsun saglam olsun guzel olsun acele ise seytan karisirmis bak
Cok ıyısın tatlımm benım ne kadar pozitifsin ne guzel.. Ben de pozıtıf bakıyordum ama bızmkı cok farklı canım ya 7 yıllık ılıskı ve 3 yıldır da nısanlıyız o yuzden mıllete nedense batıyo artıkbu sene olacak dıye dusunuyordu herkes hatta ben bıle ama ıste ıssızlık yzuunden ne yazık kı ıstedıgımız gıbı olmadı yıne ve seneye ertelendı ama bıktım arrtık ınsanların laf sokmalarından dalga gecmelerınden merak bıle bırakmıyorlar tatlım ya cok uzuluyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?