2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Benim varr :)) bulasık makinamı set üstümü ve de midi fırınımı bosch tan aldık :) bir de elektrikli süpürgemi de arzum aldım ablam aldı cok memnun ona dayanaraktan aldım onu da :))

cok sevindim canım hayırlısıyla kullanmaya nasip etsin Allaha insallah off benım daha varrr beyaz esya almamaa su atamaları dört gözle beklıyorum ondan sonra benı kımse alısverişten alı koyamazz

Samsung lcd benimde kafama yatıyor ama elektronik konusunda tabiki erkekler daha iyi canım abinden bilgi alırsan çok sevinirim.

tatlı lcd LG,tosiba,samsung ve suny iimiş.ben derimki sana teknosayı takıp et bu markalrın ındırımı olursa kaçırma

kendi adıma ii sayılırım ebrum sen nasılsın nasıl gidiyooo hazırlıklar senınn???

bende iyimmmm cerencimmm iyi aksamlar bu aradaa .. valla hazirliklarr yawas yawas agirdan devam ediyoo :) dun zarahome dan banyo seti aldim bide kocisimle bana iki kisilik kahvaltilik altim iki tabak ve kupalar ebrunun ceyizi topiginde gorebilirsinnnn senin nasil gidiyo hazirliklarr :? bugunde kendi kendime hesap yaptim haziran bitti temmuzda cabuk gecer ee agustosda ramazan bayram di falan derken 2012 yaklasiyoruzz :)) ]

evet canım az önce baktım kahvaltı takımını begendim cok cicişşşya aslında bu aralar ben hiç bişey bakmıyorum.atamaları beklıyoz tatlım aklımda şimdi o var malum oo olmadanda bişey olmaz.ama az kaldı bi bakmışız düğün günümüz

:))) evet cok cicisler tatlimm.. atama derken ogretmen atamalarimi seninmi kocisininmi ??

kizllllllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz bakalimmmm haziran da bitiyoo :) az kaldi azzz

iyilik canım nolsun yaa cok sıkıntılıyım nedense bugunlerde.. Insanların laflarına cok takıyorum sanırım. Düğün ne zaman dıyenlere seneye temmuzda dıyorum ayyy daha cok var neden uzatıyorsunuz dıyorlar hemen hıc ıssızlıgı dusunmuyorlar ama haklılar sanırım daha temmuza nerden baksan en az 1 sene var nasıl gececek bu gunler tatlılarım yaa

cok sevindim canım hayırlısıyla kullanmaya nasip etsin Allaha insallah off benım daha varrr beyaz esya almamaa su atamaları dört gözle beklıyorum ondan sonra benı kımse alısverişten alı koyamazz

Amiinnn canım cumlemıze ınsallah :) ınsallah atamalarınız ıstedıgınız sekılde gerceklesır de planlarınız netlık kazanır rahat rahat hazırlıklar baslar o zaman canım :)

Ebrruumm nasılsın tatlım gıremıyorum ben artık yaa cok uzuluyorum o kadar yogunum kı bugunlerde cok yoruluyorum sabah 9da evden cıkıyorum 9da anca evdeyım senın nasıl gıdıyo bakalım__?

Ebrruumm nasılsın tatlım gıremıyorum ben artık yaa cok uzuluyorum o kadar yogunum kı bugunlerde cok yoruluyorum sabah 9da evden cıkıyorum 9da anca evdeyım senın nasıl gıdıyo bakalım__?

tatlimmmmmmm iyimmmm evett fazla goremiyorumm bebiss seni ama akln burdadir biliyorumm :))) sakin diyenlere kafana takma bana ole diyorlar 2012 diyorum aaaaa ne kadar cok var seneye yanii bende yoooo 6 ay sonra yilin yarisi bitii diyerek kendimi ole mutlu ediyorm ama gercekten yilin yarisi gecti bitti ramazanda gelioo ramazandi bayramdi derkennn zaman yaklasicak tatlisim... az kaldi yaa ole dusun valla ben rahatim kendimi mutlu ediyorumm :) az kaldi diye sende ole yap kafana takma diyenlerede aldirma bosverr.. gec olsun saglam olsun guzel olsun acele ise seytan karisirmis bak

Cok ıyısın tatlımm benım ne kadar pozitifsin ne guzel.. Ben de pozıtıf bakıyordum ama bızmkı cok farklı canım ya 7 yıllık ılıskı ve 3 yıldır da nısanlıyız o yuzden mıllete nedense batıyo artık bu sene olacak dıye dusunuyordu herkes hatta ben bıle ama ıste ıssızlık yzuunden ne yazık kı ıstedıgımız gıbı olmadı yıne ve seneye ertelendı ama bıktım arrtık ınsanların laf sokmalarından dalga gecmelerınden merak bıle bırakmıyorlar tatlım ya cok uzuluyorum (

canim yaaa cok haklisinn uzun bir iliskii artik olsun istiyorsun ve bu senin en buyuk hakkin ama iste hep hersey istedigimiz gibi olmuyoo ..ha diyincede evlenilmioki bizde bu sene diye hayallere kapiliodum hataa konusuluodu bile aile arasinda ama nisanlim dedi biraz para biriktirelim SIKINTI cekmeyelim oda hakli para olmayincada biseyde yapilmiokii ama sunu diyorum bak sana AZ KALDI COK AZ KALDII SENI GORUCEM YIL BITIMINDE DICEKSIN KI ZAMAN ne cabuk geciyo yaa demeye baslarsinn :))))))) ben kendimi ole mutlu ediyorum ben 3 yillik iliskim var toplam nisanda icinde aama iste milletin agzi torba deilki buzelim bosverrrrrrrrrrrrrrrr sen keyfine bak ceyizlerini dizmeye bakk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…