- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #10.221
al benden de o kdr deli gibi geziyorum zaten çok gezerdik daha beter oldum feci alışkanlık yaptıyandımm vallahi
kızlar dakkalardır geçmişi okuyorumm..okuyorum..bir türlü sohbete giremedim ya::::.
evet tatlım çok alıştım bende hergün bi yere gitmeye çok zor olucak hayatım sakinleşince
kınada değişik şeyler yaptılarmı yeni bişeyler öğrendinmi
hayırr aynı bildiğimiz kınalardandı.. bende farklı bişi yapmıcam.. yalnız salonu çok aşırı küçük ve basıktı. gerçktn mekan önemli..
kına için salonları tuttunuz mu kızlar...biz daha ayarlamadık ya...
kına için salonları tuttunuz mu kızlar...biz daha ayarlamadık ya...
aaa kızlar ne diyosunuz çok mu geç kaldım..ama haftaiçi yapıcaz nasılsa düğün salonalrı boş olur ama dimi ya:))) yoksa ağlıycam...ne kadara tuttunuz kızlar..birde bunu biz mi tutuyoruz..yoksa erkek tarafımı...
Merhaba kizlar.
SaFaK 56 oldu
Son günlerde cok moralsizim.
Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah.
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr GALATASARAY SAMPIOOONNNN :))) OLALOLALOLAA:) NEYSE konumuza donelim hehehe . perdelerimiziiiii son kez soluyorum bunuu :) siparisiiini verdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk veee ucretini bile odedikkkk butun ev 2000 tl tuttuuu :) homeart tan butun perdelerimmmmm oh rahatladimmm yemek bolumu icin yine dehset bi avize aldikk :) ikeadann bi suru sey aldikk :) yarinda piknige gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) veee yengemin bebeginin cinseyeti belli olduu kiz halasii oluyorummm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
takımımız şampiyon oldu adaşım süper kutlamalar var her yerde yakışır GALATASARAY a
perdelerinin olması sevindim tatlım artık zamanı gelmişti ve karar vermen gerekiyordufiyatıda iyi tutmuş yeni aldığın eşyalarını ve perdelerini mutlulukla kullan canım
resimlerini bekliyorum bak
ayyy bayılırım kız bebeklere sağlıkla kucağınına alırsınız inş canım tebrik ederim :81::81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?