2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

al benden de o kdr deli gibi geziyorum zaten çok gezerdik daha beter oldum feci alışkanlık yaptı yandımm vallahi

evet tatlım çok alıştım bende hergün bi yere gitmeye çok zor olucak hayatım sakinleşince
kınada değişik şeyler yaptılarmı yeni bişeyler öğrendinmi

evet tatlım çok alıştım bende hergün bi yere gitmeye çok zor olucak hayatım sakinleşince
kınada değişik şeyler yaptılarmı yeni bişeyler öğrendinmi

hayırr aynı bildiğimiz kınalardandı.. bende farklı bişi yapmıcam.. yalnız salonu çok aşırı küçük ve basıktı. gerçktn mekan önemli..

hayırr aynı bildiğimiz kınalardandı.. bende farklı bişi yapmıcam.. yalnız salonu çok aşırı küçük ve basıktı. gerçktn mekan önemli..

evet salon çok önemli konforlu olmalı sonuçta misafirlerini ağırlayacaksın serin ferah olması gerek rahat hoplanıp zıplansın

aaa kızlar ne diyosunuz çok mu geç kaldım..ama haftaiçi yapıcaz nasılsa düğün salonalrı boş olur ama dimi ya:))) yoksa ağlıycam...ne kadara tuttunuz kızlar..birde bunu biz mi tutuyoruz..yoksa erkek tarafımı...

S
nerde yapacağına bağlı o tatlim senin kina ve düğün ne zaman ?

canım düğün cuma akşamı benim..kınayıda sanıırım çarşamba akşamı falan yaparız ..daha yer falan tutmadık kına için..tarihide ayarlamadık..olmadı atarız kendimizi sokağa

kızlar bu sırada size ne kadar becerikli olduğumu anlatayım..yarın annemin günü var bende int.revani tarifi aldım..1.yaptım ama yandı..neyse 2.yaptım maalesef oda azcık yandı..annem şu an uyuyo..yarın marifetimi görünce ne yapıcak..

Merhaba kizlar.

SaFaK 56 oldu

Son günlerde cok moralsizim.
Rabbim yardimcimiz olsun insaAllah.

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr GALATASARAY SAMPIOOONNNN :))) OLALOLALOLAA:) NEYSE konumuza donelim hehehe . perdelerimiziiiii son kez soluyorum bunuu :) siparisiiini verdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk veee ucretini bile odedikkkk butun ev 2000 tl tuttuuu :) homeart tan butun perdelerimmmmm oh rahatladimmm yemek bolumu icin yine dehset bi avize aldikk :) ikeadann bi suru sey aldikk :) yarinda piknige gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) veee yengemin bebeginin cinseyeti belli olduu kiz halasii oluyorummm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

takımımız şampiyon oldu adaşım süper kutlamalar var her yerde yakışır GALATASARAY a
perdelerinin olması sevindim tatlım artık zamanı gelmişti ve karar vermen gerekiyordu fiyatıda iyi tutmuş yeni aldığın eşyalarını ve perdelerini mutlulukla kullan canım
resimlerini bekliyorum bak
ayyy bayılırım kız bebeklere sağlıkla kucağınına alırsınız inş canım tebrik ederim :81::81::81::81::81:

evet sekerrrr yakidirr GS ye :) neyse ole iste bebissss karar verdik yani artik ama cok yoruldumm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…