2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

butterflies tebrik ederim, bir yastikta kocayin insaAllah:)
ebrumm davetiyen cok $ik simdiden hayirli olsun insaAllah:)

tesekkur ederim ne biliyim kimse yazmayinca dedim cokm kotuu az kalmis azz benimde safak 40 :)

olurmu hiç çok güzel canım bnm
senin en özel gününün en özel hatırası olacak o davetiye çok beğendim bende içine sinsin
bu arada ne hoş seninde cok az kalmış zamanın :)
yahu kızlar nasıl vakit geçiriyorsunuz ben günleri bitiremiyorum çok sıkıntı oluyor bnm için
habire ders çalışmakta olmuyor

Son düzenleme:
selam kizlarr nasilsinizzzz :) annemle bugunn disarri ciktim baharat takimii aldimm.. su bardaklarimi cay bardaklarimi falan aldimm... askimda telefon aboneligi islerini halletti.. yarin beyaz esyam gidicek evime mobilyalarim montaslari olucak :) halilarim evime gelmiss ohh igdas dogalgaz sozlemesinide ben internetten basvuru yaparak halletim :) kina elbisemide buldum gibii yarin gidip denicemm allah yolumuzu acik ediyo cok sukurr hersey yolunda :) cok mutluuyum masallah diyeyim :

allahın izniyle sonnnnn 40 günnnn

çok seviyorum aşkımı çok yıllardır bu günü bekledik allah hayırlısıyla görmeyi nasip etsinnn

allahın izniyle sonnnnn 40 günnnn

çok seviyorum aşkımı çok yıllardır bu günü bekledik allah hayırlısıyla görmeyi nasip etsinnn

amin inşallah
herkes kavuşsun sevdiceğine tez zamanda....

haziran gelinleriiiii sıra size geliyor mayısı yarıladık artık hadi siz evlenin bize gelsin sıra

iyi aksamlarkizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) bugun beyaz esyalarim geldi kurulumlari yapildii mobilyalarim geldi kurulumlari yapildii... yatak kurulumu sonra yapicak bi parcasi eksik cikmiss sonra halilarim gelmisss perdeler daha gelmedi :) ... yarin evime gidicemmm biraz temizlicemmm silicemm falann tozunu alicammm ayy cok mutluyum masallahhhhhh safak 38 :)

arkadaşlar öncelikle tüm gelinlere çooook mutlu olmalarını diliiyorum :) ya konu çok uzun old.için bi tek ilk ve son sayfayı okuyabldim şunu sorablr mym gelinlik diktirme işi (özellikle yaz sezonunda ) ne kadar vakit alıyo tabi şehre göre değişir de(ben adana da diktrcem inş.) yine de 3 aşağı-5yukarı tahmini bi zaman dilimi verebilir msniz ,meraktayım..

Son 50 güne yaklasiyoruz ama hala bir evimiz bile yok
ÜüüüF....

şafakkkkkk 39

herşeyimiz tamam sadece resmi nikahımız davetiyelerimiz kaldı kızlar tüm evraklarımızı hallettik ama nikah için

sabırsızlanıyorum zaman geçmiyo artık

selam kızlar çok yorgunummm bugün jinekologa gittim
düğünden önce gel demişti doktorum
yarın aç karnına kan vericem sonuçlarına göre uygun bir yöntem belirleyeceğiz

bunun haricinde 14 gün sonra izmire yolcuyum artık evimi yerleştirmem lazım

sizlerde ne var ne yok gelincikler

iyi aksamlar kizlar nasilsinizzz :) cok yorgunummm bugun evime gittimmm salonumu yerlestirtim halimi serdim cok guzellll ok sirinnnn bir evimm olduuuu ama yatak odasinin bazasi henuz kurulmadii .... sandelyelerim yanlis geldii onlar geri gonderildii istediklerimiz gelicekk masallahh hersey cok guzel tam istedigim gibii.. biraz koltuklarr buyukmuss:) biraz fazla yer kapladilarr ama olsunn sorun deil bizim icin :) ole iste kizlarrr evimden cikmak istemedim bugunn hicc keske orda kalsaydim yaaa:)

kizlarrrrrrrrrrr nasilsinizzz nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napiyonuzzz :) hic ses soluk cikmiyoo topikte :) bugun annem ben birde yengem ilee gidilecek esyalari falan ayarladik.. suan evde adim atilcak yer kalmadi daral geldi :) 1 hafta sonra ceyizim gidicek buyuk ihtimalle :) yorganlara nevresim taktik yastiklara taktik onlari hurca koyduk kurdale bagladik falan kucuk ev aletlerini koliledik . battaniyeleri koliledikk.. pike takimlarini dantelleri tulbentleri lifleri patikleri sardik falan paketledikk :) ayy cok zevkliii 36 gunum kaldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…