2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

veee davetiyemizin siparişinidee vermişş bulunuyoruzzzzzzzzzzzz

ohhhhh ohhhhhh ne kadar güzel davetiye listesini hazırladık bizde aklımıza geldikçe yazıyoruz isimleri unuttuğumuz kimsecikler kalmasın kızmaca darılmaca olmasın die ama mutlaka unutulan oluyor :26: alınca resmini bekliyoruz davetiyenin biz davetiye 500 adet bastırdık umarım yeter öyle çok aman aman kalabalığımız yok buda bizim davetiyemiz

Eklentiler

• $990-1845-thickbox.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 22
anlaşılan seninde nişanlın uzakta, bizde ayrıyız o izmirde görev yapıyor, ben edirnedeyim 4 yıldır böyleyiz az kaldı az kavuşucaz, sürekli kocacıklarımızla olucaz

benim nişanlımda izmirde ben ankaradayım onca yıl bekledimde şu son aylar sakız gbi uzadı sanki
inş hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz cnm

iyi aksamlar kizlarrr nasilsinizz bakalimm :) yarin cookk isimiz var askimlaaaa artik perde ve haliya son noktayi koyucazZ:) mobilyalarim gelmisss.. evdeymisss... beyaz esyamda gelicek sali gunuu... kocisimde yillik izine cikti bu islerii tamamen halletmek icinnn ... yaptik yaptik yapamadik yandik :))))))))))))))))))))0

iyiyz ebrum ne yapalım :)
bu ara kimse ugramaz oldu topiğe
bende heycanla ve stresle haziranın 4ünü bekliyorum
bir an önce gidip son eksikleri tamamlamak zorundayız herşey çok fena sıkıştı :18:

bu arada şafak ordu oldu :)

Son düzenleme:

aynen yaa kimse ugramiyorrr hadi baakalim hayirlisiii canim zaman cok hizli geciyor artikk bana gore olee :) benim safak 42 :)

adassssssssss nerelerdesn baska topiklerde dolasiyonn az buraya bakk :0 yengemlerdeyimmm msn yok burdan yaz bana :) kesin yazmiss doldurmusundur sen simdiii msn dee hahahah

iyi geceler arkadaşın kınasından geliyorum oldu bitii yarnda düğünü var kınası yakılırken bi duygulandım şölee sonra geçti gittii

ohhhh gezinn bakalimmm :))))))))))))))))) bende gezmelere baslasammm bekar halimle son kez iyi olucak hahahahha :)

gel beraber gezelim adaşım
düğünüme 3 hafta kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok heyecanlı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…