2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

benimde düğünüm esnasında olacak nikah ama ayarlamadık daha bu ücretler istanbul içinmi canım, ne yapıcakki okadar sanki para alıyorlar :)

aynen canım yha 5 dk bile sürmüyor,:26: bu kadar çok olduğunu bilsek asla zaten böyle bir karar vermezdik 450 şaka gibi yha bizim burdada böyle olacağını sanmam Edirnede olucak bizim düğünümüz :44:

ebrumm cok gecmis olsun :S

Kizlar biz listede fiyatlari görmüstük.
Hafta ortasi olsaydi cok daha uyguna gelecekti.
Ama bizim dügünümüz pazar günü olacak.
Hafta sonu icin cok daha yüksek bir miktar istiyorlar demek ki bazi yerlerde malesef.

Bahar evet yurt disindan gelicem.
Bi kac gündür hep aglamakliyim zaten...
Benim icin cok zor olacak.

Ama napalim kaderimiz böyle yazilmis.
Sevdigimle birlikte ailemden uzakta olsamda cok mutlu oluruz insaAllah.

her bayramda senin elini ''evimin diregi'' diyerek öpen o kadina iyi bak baba...

[video=youtube;zDxDwo3VLYY]http://www.youtube.com/watch?v=zDxDwo3VLYY&feature=player_embedded[/video]

perdenin bukadar tuttugunu bilmiyorum :S inşallah uygun fiyata bulursun cnm.
eminönünde perdecilerin olduğu hanlar filanda var pazarlıkla inebilirler belki. uygun biryer buldugunda hber verirsen sevinirim :)

valla bende bilmiyodum canim ogrendim ama :)))) cumartesi gunu eminonune gidicez bi kac yer varmiss cumartesi aksami sana mesaj atarim uygun fiyat olan yerleri cnmm

adasss 10 dk engeliii girdim bende sana yazdim o kadarr:) hasta hastaa atesim var yatiyorum olee:) disimde cekildii 1 ay bos kalicak tekrar vidam takilcak ole iste sen naptin bugun

Adaşıımm ne kadar güzel olmuşsun maşallah sana Gelinliğin cidden çok güzel, Allah huzurlu bir şekilde giymeyi nasip eder inşallah o akşam canım benım Ayakkabılarında güzel ve davetiyen de öyleee

Ebruummm büyük geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine bak çok az kaldı

Benimde bademciklerim şişmiş dondurmadan sanırım ses gidiyor ve boğazlarım çok yanıyor Bu havalara dikkat etmek lazm kızlar bahar havası çarpıyor

tatlım peki istanbula nası getircem ben o mobilyaları kendileri sevk ediyolarmı yoksa onun içinde nakliyat tutmak gerekiyormu

saol cnm benimm nerelerdesin senn aksamlarida hic msn de olmuyorsun yaptir pc ni nasil gidiyorr ev isleri gelinlik baktinmi pofff benim daha kina elbisesi davetiye perde hali islerini halledersem biraz hafiflicem ins hallederiz en kisa zamandaaa cnmm sende dikkat et gecmis olsunnn

gelinliğin çok yAKışmış tatlım mutlulukla giyin.. biz herşey içinde 180 ödedik salona geldiğinde ayrıca bi para almıcak buna hakları yok zaten. onlar kötü şeylere doğru yönelmiş günah yaptıkları

canım güzel yorumun için çok teşekkürler bir nebzede olsa içimi rahatlattın nikah memuru konusunda da, biz o gece zarfın içerisinde 100 tl vermeyi düşünüyorduk ama burda yorumlarda 250-450 gibi fiyatları görünce şok oldum, neyse hayırlısıyla atlatırız inşallah canım, ne güzel sen atlatmışssın darısı bizim başımıza artık

Son düzenleme:

yok daha atlatmadık 180 verdik dedim çünkü evrakları teslim ederken hem defalarca sorduk hemde bize gelcek memurla birebir konuştuk zaten daha önce de arkadaşlarımızın salonda nikahları kıyıldı onlarda ayrıca para vermediler salonda.. ama dediğiniz gibi bu tarz şeyleri yapan memurlarda fazlaymış

canım benim bende atlattınız sandım böyle güzel bilgiler verince 24.06.2012 şimdi gördüm avatarının yanındaki tarihi az kalmış sizin canım, inşallah herşey gönlüne göre olur arkadaşım, hepimiz çok mutlu olalım

evett az kaldı içim kıpır kıpır aşkla uyanmak her an yanında olmak harika bi duygu.. 2mizde çok mutlyuz deli gibi hayal kuruyoruz .. hepimiz çok mutlu olalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…