- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #10.181
benimde düğünüm esnasında olacak nikah ama ayarlamadık daha bu ücretler istanbul içinmi canım, ne yapıcakki okadar sanki para alıyorlar :)
perdenin bukadar tuttugunu bilmiyorum :S inşallah uygun fiyata bulursun cnm.
eminönünde perdecilerin olduğu hanlar filanda var pazarlıkla inebilirler belki. uygun biryer buldugunda hber verirsen sevinirim :)
ebrumm cok gecmis olsun :S.
kızlar sonunda karar verip bu gelinliği aldımayakkabılarımı özellikle bilekten bağlamalı seçtim diğer sade model ayakkabılar yürüdükçe ayağımdan çıkıveriyor :26: yürümeyi mi bilemiyorum ki davetiyemizde bu kısçeler kazasız belasız tadımız bozulmadan atlarız inşallah bu günlerimizide gelinliğimi giymek için sabırsızlanıyorum hadi gelsin büyük günlerimiz artık bizim 65 günümüz kaldı, ohhhh ohhhhh evi yerleştirmeydi falan derken geçiverir inşallah çabucak
kızlarr pc bozuldugundan geceleri giremiyorum
aynen tatlım İnegöl harika bir yer mobilya açısından Türkiyenin merkezi gercekten... Her gectiğiniz sokakta şık mobilya mağazaları var mobilyaları söylememe gerek yok sanırım tek kelimeyle herşey harika ve fiyatlarda öylee... Her bütçeye göre mobilya var ve gerçekten kaliteliler.. Ben mobılyamı balıkesırden bır magazadan begendım sonra o ürünün lisans sahıbı fırmayı buldum inegölde, arada o kadar fark vardı kı kalıte acısından meger balıkesırdekı çakmaymış :)) yanı anlayacagınız ınegol mobılyalarının cakmalarını uretıyormus genelde cogu fırma... Fıyatı da cazıp geldı bıze her turlu odeme kolaylıgını da sagladılar Allah razı olsun aldık geldık tatlım... Ama almayan herkese gidip görmelerini tavsiye ederim
aynı konusma bızım aramızda gecıyordu ıste topıkın ılk sayfalarında gecer... "kızlar gecer mı bugunler yaa daha 360 gunden fazla var" "hazırlıklar baslayınca gecıyormuss hele son 3 4 ay hıcbısey anlamıyormussun" falan fılan hep konsurdukama sımdı gordugun gıbı sadece 1,5 ay kaldı Ahhh tatlım ne seneler gecti hayatımızdan 1 sene dedıgın nedır kı dusundugun zaman gönlünü ferah tut sen önemli olan bu zamanı aranızda huzursuzluk cıkmadan mutlu ve dayanısma ıcınde gecırebılmek diye dusunuyorum
Ahhh Ebrum yaa neden boyle aksılıkler cıkıyor :26: Amaann enınde sonunda olur tatlım yaa elbet bır yerden uygunu denk gelecek gönlünü ferah tut sen ama uzuldum :26:
aynen tatlım bızden de 135 tl ıstedıler en az bızden ıstenmıs
Ebruummm büyük geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine bak çok az kaldı
Benimde bademciklerim şişmiş dondurmadan sanırım ses gidiyor ve boğazlarım çok yanıyorBu havalara dikkat etmek lazm kızlar bahar havası çarpıyor
kızlar bizimde nikahımız düğün salonunda kıyılacak, şimdi okudum bu konuyla yazışmalarınızı ne kadar çok fiyat istemişler öylebizde başvurular sırasında 150tl ödedik, oradaki görevlide memur salona gelincede gönlünüzden ne koparsa hediye olarak verirsiniz dedi, ayyy o gece demesin sakın bize 250- 450 civarında fiyat eyvah eyvah çok geldi valla fiyat, düğün süreci zaten masraflı neyse bakalım inşallah bu kadar büyük taleplerde bulunmaz bizimki
Tebrikler hayirli olsun.
Babetlerini nerden ne renk ve ne kadara aldin sormama müsade var mi?
Bende ariyorumda :)
gelinliğin çok yAKışmış tatlım mutlulukla giyin.. biz herşey içinde 180 ödedik salona geldiğinde ayrıca bi para almıcak buna hakları yok zaten. onlar kötü şeylere doğru yönelmiş günah yaptıkları
canım güzel yorumun için çok teşekkürlerbir nebzede olsa içimi rahatlattın nikah memuru konusunda da, biz o gece zarfın içerisinde 100 tl vermeyi düşünüyorduk ama burda yorumlarda 250-450 gibi fiyatları görünce şok oldum, neyse hayırlısıyla atlatırız inşallah canım, ne güzel sen atlatmışssın darısı bizim başımıza artık
53 günüm kaldı kızlarr
yok daha atlatmadık180 verdik dedim çünkü evrakları teslim ederken hem defalarca sorduk hemde bize gelcek memurla birebir konuştuk zaten daha önce de arkadaşlarımızın salonda nikahları kıyıldı onlarda ayrıca para vermediler salonda.. ama dediğiniz gibi bu tarz şeyleri yapan memurlarda fazlaymış
canım benim bizimde 63 günümüz kaldı 14 temmuzda bizimde düğünümüz hayırlısıyla atlatsak biran önce, inşallah her şey hayal ettiğimiz gibi olur
canım benim bende atlattınız sandım böyle güzel bilgiler verince24.06.2012 şimdi gördüm avatarının yanındaki tarihi az kalmış sizin canım, inşallah herşey gönlüne göre olur arkadaşım, hepimiz çok mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?