• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

veee davetiyemizin siparişinidee vermişş bulunuyoruzzzzzzzzzzzz :64::66::66:

ohhhhh ohhhhhh ne kadar güzel:nazar: davetiye listesini hazırladık bizde aklımıza geldikçe yazıyoruz isimleri unuttuğumuz kimsecikler kalmasın kızmaca darılmaca olmasın die ama mutlaka unutulan oluyor :26: alınca resmini bekliyoruz davetiyenin biz davetiye 500 adet bastırdık umarım yeter öyle çok aman aman kalabalığımız yok :9: buda bizim davetiyemiz :16:

Eklentiler

• $990-1845-thickbox.jpg
    $990-1845-thickbox.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 22
anlaşılan seninde nişanlın uzakta, bizde ayrıyız o izmirde görev yapıyor, ben edirnedeyim 4 yıldır böyleyiz :17: az kaldı az kavuşucaz, sürekli kocacıklarımızla olucaz :1: :38:

benim nişanlımda izmirde ben ankaradayım onca yıl bekledimde şu son aylar sakız gbi uzadı sanki :43:
inş hayırlısıyla kavuşuruz hepimiz cnm

iyi aksamlar kizlarrr nasilsinizz bakalimm :) yarin cookk isimiz var askimlaaaa artik perde ve haliya son noktayi koyucazZ:) mobilyalarim gelmisss.. evdeymisss... beyaz esyamda gelicek sali gunuu... kocisimde yillik izine cikti bu islerii tamamen halletmek icinnn ... yaptik yaptik yapamadik yandik :))))))))))))))))))))0

iyi aksamlar kizlarrr nasilsinizz bakalimm :) yarin cookk isimiz var askimlaaaa artik perde ve haliya son noktayi koyucazZ:) mobilyalarim gelmisss.. evdeymisss... beyaz esyamda gelicek sali gunuu... kocisimde yillik izine cikti bu islerii tamamen halletmek icinnn ... yaptik yaptik yapamadik yandik :))))))))))))))))))))0

iyiyz ebrum ne yapalım :)
bu ara kimse ugramaz oldu topiğe
bende heycanla ve stresle haziranın 4ünü bekliyorum
bir an önce gidip son eksikleri tamamlamak zorundayız herşey çok fena sıkıştı :18:

bu arada şafak ordu oldu :)

Son düzenleme:
iyiyz ebrum ne yapalım :)
bu ara kimse ugramaz oldu topiğe
bende heycanla ve stresle haziranın 4ünü bekliyorum
bir an önce gidip son eksikleri tamamlamak zorundayız herşey çok fena sıkıştı :18:

bu arada şafak ordu oldu :)

aynen yaa kimse ugramiyorrr hadi baakalim hayirlisiii canim zaman cok hizli geciyor artikk bana gore olee :) benim safak 42 :)

adassssssssss nerelerdesn baska topiklerde dolasiyonn az buraya bakk :0 yengemlerdeyimmm msn yok burdan yaz bana :) kesin yazmiss doldurmusundur sen simdiii msn dee hahahah

iyi geceler arkadaşın kınasından geliyorum oldu bitii yarnda düğünü var kınası yakılırken bi duygulandım şölee :5: sonra geçti gittii :9:

ohhhh gezinn bakalimmm :))))))))))))))))) bende gezmelere baslasammm bekar halimle son kez iyi olucak hahahahha :)

gel beraber gezelim adaşım:29::29::29:
düğünüme 3 hafta kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııı çok heyecanlı :30::30::30::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back