- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #10.241
evet sekerrrr yakidirr GS ye :) neyse ole iste bebissss karar verdik yani artik ama cok yoruldumm:)
şafak 51 kızlar 2 gün sonra 40lı rakamlara inicem hayırlısıyla
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr GALATASARAY SAMPIOOONNNN :))) OLALOLALOLAA:) NEYSE konumuza donelim hehehe . perdelerimiziiiii son kez soluyorum bunuu :) siparisiiini verdikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk veee ucretini bile odedikkkk butun ev 2000 tl tuttuuu :) homeart tan butun perdelerimmmmm oh rahatladimmm yemek bolumu icin yine dehset bi avize aldikk :) ikeadann bi suru sey aldikk :) yarinda piknige gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :) veee yengemin bebeginin cinseyeti belli olduu kiz halasii oluyorummm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bu arada kına gecesi içinde bu modeli düşünüyorum
bu arada kına gecesi içinde bu modeli düşünüyorum
hey kızlarrr ben geldimmmmmm
kına gecesiydi düğündü fln derken bittii herşeyyyy bol bol da dinlendimmmm bugün işe başladımmmm darısı sizlerin başınaaa inşş..
herşey çok güzeldi hiçbir problem yaşanmadı çok şükürrr biraz yorucuydu ama tatlı bir yogunluktuu henüz fotolarr elime ulaşmadı ulaşısn fotoları da paylaşıcam sizlerle :))
sizler ne alemdesiniz neler yaptınız ???
kına gecesiydi düğündü fln derken bittii herşeyyyy bol bol da dinlendimmmm bugün işe başladımmmm darısı sizlerin başınaaa inşş..
herşey çok güzeldi hiçbir problem yaşanmadı çok şükürrr biraz yorucuydu ama tatlı bir yogunluktuu henüz fotolarr elime ulaşmadı ulaşısn fotoları da paylaşıcam sizlerle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?