2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ebrummm tebrik ederim..kız halası oluyosun ne güzel....ayy allah bizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah....woowww nasıl yani
burda 5000 tutan perde karşıda 2000 tuttu demek ne kadar fark çıkıyo ya...ee avizenin resmi yok mu???? güle güle kullan canım...

gelincikler uyuyor musunuz daha....? hadi bakalım uyanın herkese sıcak Edirne sabahından kocaman günaydınnnnnnnn

kızlar dün kuaförümle görüştüm kına gecesinde siyah saçlı olmak istiyordum, düğün günü gelin başımı röfleli olarak yaptırmak istiyordum değişiklik olsun die ilk görüşmemizde kuaförüm tamam olur dedi düğün sabahı 8 de dükkanda ol dedi saat 4 te ancak çıkartabilirim seni dedi ilk görüşmemizde... dün yine uğradım ona hala kararlımısın röfle yaptırmakta saçların yanıcak falan dedi sonra kestirmek durumunda kalıcaksın dedi hevesimi kursağımda bıraktı, birde dün fotoğrafçımızla görüştük en az 3 saat zaman ayırmanız gerekiyor dış mekan çekimleri için dedi ünlü bir dergi için katalog çekimi yapıyoruz sanki vel hasıl benim röfle işi kaldı 4 te çıksam 4:30 ta fotoğraf çekimleri başlasa 7:30 da ancak biter 7:30 da düğün salonunda olmamız gerekiyor eeee kuşak bağlama merasimi evde olucak onada saat 4 gibi dendi davul zurna saat 5 te evin önünde olucakmış offff kaldı kaldı hevesim kursağımda kaldı çılgın gelin olamıycam ben yaptırmak istediğim model gelin başında bu modeldi sanki sarı saçta bukleler daha belirgin gibime geldi ama siyah saçlı olmak kısmet oldu :44: model güzel mi? sizce nasıl kızlar?

Eklentiler

• $Gelinler-için-2012-Saç-Modelleri.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $24816_1405573028498_1507560701_1055702_7429814_n.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 51
kizlArrr ben geldimm piknik isi yalan olduu hava cok kotuyduu ama yinee abimlerle dolastik cafeye yemege falan gittik..ama bugun birseyimi daha halletimm :) sonunda halilarimii aldim cok sukur yarin eve teslim olucakk :) sanat halidan aldimm perdeme uygun harika halilarim :) masallah diyim :) sonra bauhouse den bi suru sey aldim temizlik malzemeleri kovasi viledasi falan camasir sepetii carcurtt :) pofff esyalarim evde ama henuzz montasi yapilmadi perdelerimde bu ay sonu gelmeden yapilcakk tam detayli dizilince resimlerini cekicem ole istee yairinda davetiyeyi hhalletcez geriye cok az seyimiz kaldii masallah allah yolumuzu acik etsen cok zorr:)

Anneler gününü de atlattık çok güzel bi gündü anneler, babalarr, canım görümcem, sevgili aşkımm... hediyelerimizi verdik yemekler yedik planlar yaptık şimdi geldim eve yorulduk epey.. Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin annelerimi babalarımı çok seviyorumm ALLAHIMMMM..

iyi geceler güzellikler
bende tüm hazırlıklar yavaş ağır adımlarla ilerliyor çnkü ben nişanlımdan uzaktayım
neyseki bugün şafağım 50 nevşehir oldu yarından sonra 40ları görcem

hey kızlarrr ben geldimmmmmm
kına gecesiydi düğündü fln derken bittii herşeyyyy bol bol da dinlendimmmm bugün işe başladımmmm darısı sizlerin başınaaa inşş..
herşey çok güzeldi hiçbir problem yaşanmadı çok şükürrr biraz yorucuydu ama tatlı bir yogunluktuu henüz fotolarr elime ulaşmadı ulaşısn fotoları da paylaşıcam sizlerle :))
sizler ne alemdesiniz neler yaptınız ???

bu arada kına gecesi içinde bu modeli düşünüyorum

canım bu modeli bende çok beğendim.kına için straptez elbise alıp bu saçı yaptırmayı planlıyorum..,

iyiki düğün günü röfle yaptırmaktan vazgeçmişsin zaten yetişmezmiş emin ol...kaldıki röfleden sonra bir hafta geçerse renk yerine oturuyo..en iyisi o gün yaptırmaman emin ol...

oooo :) kimler gelmisss cnm nasilsinnnn :) yeni gelinnn nasil bi duyguu sabah gozlerini actiginda askini esini gormekk :) cok sevindim herseyin guzel gitmesineee. cnmm mutluluklar diliyorumm :) resimlerinide en kisa zamanda bekliyoruzz:) bizler napalim ugrasioruzz perde hali davetiye cart curt :) buyuk olan herseyi hallettik ufak tefekk yapilmasi gerekenler kaldi cok sukur allah yardimcimiz oluyorr :) inss bizde senin gibi o gunleri gormek nasip olurr .. safak 39 :)

iyi çok sevindim kazasız belasız herşey güzel olmuş bitmiş.. mutluluklar diliyorumm..

oyyy kimleri görüyorumm
taze gelinnnnn
herşeyin güzel geçmesine çok sevindim canım
ne diyelim darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…