kızlarr pc bozuldugundan geceleri giremiyorum
aynen tatlım İnegöl harika bir yer mobilya açısından Türkiyenin merkezi gercekten... Her gectiğiniz sokakta şık mobilya mağazaları var mobilyaları söylememe gerek yok sanırım tek kelimeyle herşey harika ve fiyatlarda öylee... Her bütçeye göre mobilya var ve gerçekten kaliteliler.. Ben mobılyamı balıkesırden bır magazadan begendım sonra o ürünün lisans sahıbı fırmayı buldum inegölde, arada o kadar fark vardı kı kalıte acısından meger balıkesırdekı çakmaymış :)) yanı anlayacagınız ınegol mobılyalarının cakmalarını uretıyormus genelde cogu fırma... Fıyatı da cazıp geldı bıze her turlu odeme kolaylıgını da sagladılar Allah razı olsun aldık geldık tatlım... Ama almayan herkese gidip görmelerini tavsiye ederim
aynı konusma bızım aramızda gecıyordu ıste topıkın ılk sayfalarında gecer... "kızlar gecer mı bugunler yaa daha 360 gunden fazla var" "hazırlıklar baslayınca gecıyormuss hele son 3 4 ay hıcbısey anlamıyormussun" falan fılan hep konsurduk
ama sımdı gordugun gıbı sadece 1,5 ay kaldı
Ahhh tatlım ne seneler gecti hayatımızdan 1 sene dedıgın nedır kı dusundugun zaman gönlünü ferah tut sen
önemli olan bu zamanı aranızda huzursuzluk cıkmadan mutlu ve dayanısma ıcınde gecırebılmek diye dusunuyorum
Ahhh Ebrum yaa neden boyle aksılıkler cıkıyor :26: Amaann enınde sonunda olur tatlım yaa elbet bır yerden uygunu denk gelecek gönlünü ferah tut sen ama uzuldum :26:
aynen tatlım bızden de 135 tl ıstedıler en az bızden ıstenmıs