2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bende ona bakiyordum ama degistirdimm :) cnm yani onlar biliyordur yada nisanlina dile getir bisey olmaz yani

bende değiştiriyorum sonra merak edip tekrar bakıyorum ses olayıda fena birden yükseliyor kısıyorum saçma bi film ama yaaaa bu da ne :S insan öldürmek için açık artırma yapılıyor sonra işkenceyle öldürülüyor.. aynn söylerm mevzu geçince..

kızlarr pc bozuldugundan geceleri giremiyorum

baharcım inegölden almışsın esyalarını tatlım fiyatlar falan nasıl modeller nasıl

aynen tatlım İnegöl harika bir yer mobilya açısından Türkiyenin merkezi gercekten... Her gectiğiniz sokakta şık mobilya mağazaları var mobilyaları söylememe gerek yok sanırım tek kelimeyle herşey harika ve fiyatlarda öylee... Her bütçeye göre mobilya var ve gerçekten kaliteliler.. Ben mobılyamı balıkesırden bır magazadan begendım sonra o ürünün lisans sahıbı fırmayı buldum inegölde, arada o kadar fark vardı kı kalıte acısından meger balıkesırdekı çakmaymış :)) yanı anlayacagınız ınegol mobılyalarının cakmalarını uretıyormus genelde cogu fırma... Fıyatı da cazıp geldı bıze her turlu odeme kolaylıgını da sagladılar Allah razı olsun aldık geldık tatlım... Ama almayan herkese gidip görmelerini tavsiye ederim

aminn inşallah

herkes öyle diyor hazırlıklara bir başlayın anlamazsınız diye ama bana sanki kısaldıkça uzuyo gibi geliyo

aynı konusma bızım aramızda gecıyordu ıste topıkın ılk sayfalarında gecer... "kızlar gecer mı bugunler yaa daha 360 gunden fazla var" "hazırlıklar baslayınca gecıyormuss hele son 3 4 ay hıcbısey anlamıyormussun" falan fılan hep konsurduk ama sımdı gordugun gıbı sadece 1,5 ay kaldı Ahhh tatlım ne seneler gecti hayatımızdan 1 sene dedıgın nedır kı dusundugun zaman gönlünü ferah tut sen önemli olan bu zamanı aranızda huzursuzluk cıkmadan mutlu ve dayanısma ıcınde gecırebılmek diye dusunuyorum

Ahhh Ebrum yaa neden boyle aksılıkler cıkıyor :26: Amaann enınde sonunda olur tatlım yaa elbet bır yerden uygunu denk gelecek gönlünü ferah tut sen ama uzuldum :26:

aynen tatlım bızden de 135 tl ıstedıler en az bızden ıstenmıs

Herkese günaydin.

Ben bugün ayiptir söylemesi hastalandim.
Veee dogum kontrol hapina basladim.

$aFaK 59 TeKiRDaG

kızlar sonunda karar verip bu gelinliği aldım ayakkabılarımı özellikle bilekten bağlamalı seçtim diğer sade model ayakkabılar yürüdükçe ayağımdan çıkıveriyor :26: yürümeyi mi bilemiyorum ki davetiyemizde bu kısçeler kazasız belasız tadımız bozulmadan atlarız inşallah bu günlerimizide gelinliğimi giymek için sabırsızlanıyorum hadi gelsin büyük günlerimiz artık bizim 65 günümüz kaldı, ohhhh ohhhhh evi yerleştirmeydi falan derken geçiverir inşallah çabucak

Eklentiler

• $k gelinlik.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $DSCF2257.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCF2255.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSCF2377k.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSCF2378k.jpg
    205,1 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCF2379k.jpg
    214,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSCF2380k.jpg
    189,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $990-1845-thickbox.jpg
    96,3 KB · Görüntüleme: 30
Cok güzel olmusun masAllah :)
Tebrik ederim.
Bir ömür mutlu olsun insaAllah.

Cok güzel olmusun masAllah :)
Tebrik ederim.
Bir ömür mutlu olsun insaAllah.

teşekkürler canım benim, hayırlısıyla atlatalım bu günleri, ne güzel senin bendende az zamanın kalmış, süre kısaldıkça hiç geçmiyor sanki ama yha inşallah hepimiz çok mutlu oluruz canım

Son düzenleme:
teşekkürler canım benim, hayırlısıyla atlatalım bu günleri, ne güzel senin bendende az zamanın kalmış, süre kısaldıkça hiç geçmiyor sanki ama yha inşallah hepimiz çok mutlu oluruz canım

Sahi aramizda bir kac gün varmis sadece :)
Sen evlendiginde ben balayindan dönmüs olucam sanirim.

Ah sorma.
Bende tam tersi durum olmaya basladi.
Zamani nasil etsemde durdursam diye düsünüyorum.
Ailemle gecirebildigim son günlerim.

Türkiyeye gelince yapayalniz kalacagimi düsündükce günler yavas gecse diye dua eder oldum :)

Amiin insaAllah Rabbim hepimiizin ailesinden mutlulugu huzuru sevgiyi saygiyi eksik etmez.

ah kizlar ahh implant olan vidali disim cekildii 1 ay sonra yeniden takilcakk 13 haziranda dugun ustu bide bu dis olayi ciktiii of yaaaa hic sevmiyorum dis olayini falannn

gelinligin cok guzel canimm mutluluklarr herseyin cok guzel masallah :)

canım bende ailemden uzağa gidiyorum 9 saatlik mesafe olucak aramızda, sen yurt dışından geliceksin sanırım, umarım alışma sürecimizi tahminimizden daha iyi ve çabuk şekilde atlatırız, güzel güzel arkadaşlar buluruz,alışma sürecini düşündükçe bende telaşlanıyorum

gelinligin cok guzel canimm mutluluklarr herseyin cok guzel masallah :)

canım çok teşekkürler güzel sözlerin için, çok geçmiş olsun bu arada nazarmı değdi kıs düğün üstü birde diş olayı çıktı inşallah düğüne kadar çok iyi olur arkadaşım, diş olaylarından bende çok korkuyorum:18: ne güzel canım seninde az kaldı büyük güne çok güzel olucak inşallah herşey

Son düzenleme:

tesekkur ederim cnm cok saol valla ne biliyim ya dugun ustu bu is ciktii

perdenin bukadar tuttugunu bilmiyorum :S inşallah uygun fiyata bulursun cnm.
eminönünde perdecilerin olduğu hanlar filanda var pazarlıkla inebilirler belki. uygun biryer buldugunda hber verirsen sevinirim :)

çok güzelmiş gelinlik çok yakışmış :)

kızlar bizimde nikahımız düğün salonunda kıyılacak, şimdi okudum bu konuyla yazışmalarınızı ne kadar çok fiyat istemişler öyle bizde başvurular sırasında 150tl ödedik, oradaki görevlide memur salona gelincede gönlünüzden ne koparsa hediye olarak verirsiniz dedi, ayyy o gece demesin sakın bize 250- 450 civarında fiyat eyvah eyvah çok geldi valla fiyat, düğün süreci zaten masraflı neyse bakalım inşallah bu kadar büyük taleplerde bulunmaz bizimki

benimde düğünüm esnasında olacak nikah ama ayarlamadık daha bu ücretler istanbul içinmi canım, ne yapıcakki okadar sanki para alıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…